***Sonia - cel mai vesel copil din lume*** (7)
Raspunsuri - Pagina 22
eladea2005 spune:
of pui mic...hai ca treceti si peste asta! doamne ajuta!!!!asta e un hop mic pe langa cel prin care ati trecut!
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Sa-l ajutam pe Gabriel sa se faca bine...
http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...
gabriella1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ariel_7000 gabriella, esti grozava, ca intotdeauna! fara tine nu afalam si de problema asta! soniuta, hai pui mic, ca mai ai un hop si gata! kay, putere, mami! mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008) Oamenii maturi nu pricep singuri nimic, niciodata si e obositor pentru copii sa le tot dea intr-una, lamuriri. |
off topic: aia fara tigle pe casa,faci misto de mine?
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
doina_cel spune:
Probabil ca multe dintre fete stiti deja acest lucru, dar eu zic totusi : la plecarea in SUA, deoarece se reusise strangerea banilor necesari pentru Soso, Oana mi-a propus preluarea bazarului ce fusese deschis in acest scop. Sigur ca atunci nu stia de implanturile cohleare. Voi vorbi cu Oana si ii voi propune ca bazarul sa se intoarca in beneficiul Soniutei. Va tin la curent cu ce vorbim.
misha71 spune:
Am spart gheatza: 100 ron transferati azi in contul de la Raiffaisen. Sper din suflet sa fie cu noroc si sa se stringa toti banutii.
Soso iar Oanei ii trimit o tochitura calda
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor