***Sonia - cel mai vesel copil din lume*** (7)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Ma bucur din suflet ca operatia Soniei a reusit.Felicitari parintilor ca au fost foarte puternici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Am intart sa vad ce mai face piticu'
...Doamne Ajuta, acum in ajun de Craciun!
Fie ca mila Doamnului sa se reverse asupra voastra...sa veniti acasa ca o noua Sosonica, cu o inima sanatoasa!

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

acum sper la o minune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

Oana, any news?

"Cred si nu cred tot ce spun cand tac../Vreau si nu vreau sa revin de unde n-am plecat."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Merita sa stau pe casa cu laptopu' in brate, modemu' intr-o mina si antena in dinti ca sa ma bucur alaturi de voi! Oana ce mai face Soso? fetele!

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

Mergi la inceput

Nici o veste?

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Astept si eu cu nerabdare vestile de la Oana si Soso!!!

Alina,

Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Mergi la inceput

Mai aveti vreo veste?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liana.berbec spune:

Fetele erau bine. Ziua de ieri a decurs binisor. Azi trebuia sa-i scoata Soniei sedativele si sa fie lucida de azi. Medicul care a operat-o e f. multumit de cum a decurs operatia. Cred ca e tot ce ne-am dorit cu totii.

Mergi la inceput

Bravo Sososnica !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Oana, ma bucur nespus de mult penrtu vestile din partea voastra, ca totul merge bine, ca Sonia e o fetita puternica!!
Iti doresc un Craciun Fericit, multa multa sanatate pentru Sonia, tie nu in ultimul rand, si sa va vad din nou plini de viata ca intotdeauna!!

Alina,

Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Mergi la inceput