Prietenie la plesneala!-CRACIUN FERICIT!(3)
Raspunsuri - Pagina 20

violeta69 spune:
umflatel,ai grija de soacre...ca sunt bune...auzi tu doua?
te-ai pricopist
gabiiii...ma, n-am motan,am tot pisica
cred ca mi se trage de la teste,in nici un caz de la imbuibat...ca vreau sa o intrec pe MB,sa arat si io asa
edit: examenul il dau cand o fi...nu stiu inca...la anu'
va spun atunci
Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

gabriella1 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui violeta69
ba sa stii tu ca s-a maritat....numai asa ca sa murim noi de invidie ![]() insa nu inteleg de ce nu a venit aci,pe forum sa ne dea veste cea mare! ![]() Vio,mamica lui Mihnea ![]() *GRUPUL FETELOR FANTASTICE* Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv! |
Io ti rog sa nu-mi dai vesti care ma aduc la criza de tahicardie. Cum adica s-o maritat,ha? Io trebuia sa fiu acolo si sa strig :"Nu!Iubi -e al nostru' cum Moldova e a stramosilor ",ca si iubi era din Moldova, de pe aici de pe langa mine.
Off,ce soarta,n-am dat io prima peste iubi !

Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

violeta69 spune:
gabiii,ai grija cu invidia asta!
pune-ti si tu jaluzele,ce mare lucru...macar atat!
Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

misha71 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui violeta69 ce e cu pisi? sau motanu'? luminati-ma si pe mine ![]() Vio,mamica lui Mihnea ![]() *GRUPUL FETELOR FANTASTICE* Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv! |
Cred ca de asta e vorba
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

gabriella1 spune:
citat din mesajul lui violeta69 gabiii,ai grija cu invidia asta! pune-ti si tu jaluzele,ce mare lucru...macar atat! ![]() Vio,mamica lui Mihnea ![]() *GRUPUL FETELOR FANTASTICE* Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv! |
io ti-am zis ca esti plina de sarmale pan' la teste...AM bre jaluzele,inca le mai am !
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

gabriella1 spune:
allo, poporu' iar bagati vin si sarmale? Bey, mancati bey,mancati ca vine anu' plin de criza
Gabriela

misha71 spune:
Va dati seama ce jaluzele are Coana Mare? D'alea la metru
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

gabriella1 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui misha71
Cred ca de asta e vorba ********************************* www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor ![]() |
io tare cred ca au gresit tinta si au nimerit matza

ps - de aia nu ma ingras io, bre.Ca-s rea,afurisita si nesimtitoare la problemele cu matzele ciuruite

Gabriela

misha71 spune:
umflatel ai grija la soacre! mai da si la altii daca ai prea multe. Uite kokiy abia asteapta!

gabriella1 spune:
citat din mesajul lui misha71 Va dati seama ce jaluzele are Coana Mare? D'alea la metru ![]() ![]() ![]() ********************************* www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor ![]() |
Ale tale-s la kil sau la val?

Si te-am raportat la organu' ca razi de jaluzelele cumparate cu sudoare fruntii lui'

Gabriela