Prietenie la plesneala!-CRACIUN FERICIT!(3)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Pai ti-au dat tratament ca urmare la ce diagnostic? Sau ai zis general ca suferi de migrene si atunci ti-au dat un tratament de urmat?

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

de la neurologie mi-a dat tratamentul,scrie diagnostic pe reteta,dar indesccifrabil,ceva de cefalee....si da probabil ca tratamentul a fost dat in urma descrierii simptomelor mele....eh,dupa sarbatori,o sa merg si la mediccul de familie..poate mai facem niste investigatii..nu stiu ce sa zic....

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Cum adica mori de dureri da' esti sanatos tun?
Medicina ca aici, mai rar: operatie reusita, pacientul mort!

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

Mergi la inceput

www.dropshots.com/popescu71#albums/NEBUNAKELE/2008-12-26/19:20:13" target="_blank">PRIMA INTILNEALA A NEBUNAKELOR! (comentata, desigur )

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui misha71

www.dropshots.com/popescu71#albums/NEBUNAKELE/2008-12-26/19:20:13" target="_blank">PRIMA INTILNEALA A NEBUNAKELOR! (comentata, desigur )

bey,va urasc ! io nu incapeam la intalnirile voastre?
aha,pe alea slabanoage le ignorati total! sau pi alea fara copii,ha?!Bine,bine!

aratati superb! sunteti niste dulci si va urasc si mai mult ca io-s babette pe langa voi !

umflatel, sanatate multa ! Io zic sa bagi o tuica fiarta si apoi sa vezi ca nu ti mai dor dicat shalili .

in alta ordine de idei si concluzii cred c-am fost nitel graviduta si am pus-o de un avort spontan.kokiy stie mai multe ca la ea am bagat pm de spaima !

"uratelor" si pi toati fetili

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Gabriela 1 o sa fie bine pana la urma ai sa vezi si

Mihaela sper sa-ti revii repede,gluma,gluma dar la tine se "intinde"

[b]Miaha{/b] am admirat pozicile si intregeu gravida am 56 kg...asa ca-s "transparenta"...dar ....sa fiti sanatoase toate.

pentru inceputul subiectului
Doamne ajuta tuturor!

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu'Bodo

Varsta lui BB2-EDY

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

gabitzule,interesanta idee de tratament,nsa mi-e frica sa o incerc...partea cu tuica mai ales daca ma ia iar,capsorul?iar partea cu ,nu se poa'pt ca m-a lovit a doua oara luna asta...menstruatia,cred ca de la aceste probleme...asa ca....
dodo,mersi!
misha,kokiy,andruskandu,frumoase poze!va invidiez!

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!

Mergi la inceput

Bey, Gabitzule, da' tu unde crezi ca mai intrai in poza, ha? Pai tu chiar nu ai vazut ca doar dame bine sint?

Dodo pocnim toate de sanatate da' intram la cura din ianuarie, parol! si atunci sa ne vedeti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Eu sunt deja la cura, iar mancarea de Craciun cu siguranta ajuta .

Umflatel, eu zic sa asculti sfatul cu ... as mima si eu o migrena pentru treaba asta , dar sunt nevoita sa stau pe bara inca vreo saptamana... dupa care imi reintru in drepturi si sa vezi atunci cum nu se mai atinge niciun microb de mine !

Gabrielo, fatooo, eu vin la tine si de zgudui bine de tot daca mai cobesti atat cu avort, pierderi de sarcina si "neramasul" gravida . Pai e frumos ce faci tu? Zii!! E frumos??

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui MadameBovary

Eu sunt deja la cura, iar mancarea de Craciun cu siguranta ajuta .

Umflatel, eu zic sa asculti sfatul cu ... as mima si eu o migrena pentru treaba asta , dar sunt nevoita sa stau pe bara inca vreo saptamana... dupa care imi reintru in drepturi si sa vezi atunci cum nu se mai atinge niciun microb de mine !

Gabrielo, fatooo, eu vin la tine si de zgudui bine de tot daca mai cobesti atat cu avort, pierderi de sarcina si "neramasul" gravida . Pai e frumos ce faci tu? Zii!! E frumos??

I never fake ... sarcasm

bey ,sa-ti "ezplic" ca vaz ca nu pricepi.Miercuri apare o scurge maronie si o durere cumplita de capatana. bag un aulin si ma gandesc io ca n-o sa-mi treaca si mai iau vreo 3 buline de un altfel. asa..preventiv. Joi seara ma pocneste o durere cumplita in burta, fac un pishu,ma holbez ca muuu in wc si vad ceva plutind. bag un betisor (nu parfumat )scot,iar ma holbez, chem consortul se holbeaza si el ...ceva ..o suvita ca de carne de culoare rozalie ,parca era fiarta ...na,zi tu acu'...

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput