Aspirante optimiste>20 ani (380)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Fetelor luna asta mi-am luat si eu temperatura in fiecare dimineata(nu ca prestez in scop de bb pt ca inca iau dostinex si pe 26 ian sunt programata la un nou RMN sa vad ce face dragutul de adenom ci pt a-mi da seama dc si cand ovulez. Acu vroiam sa va intreb ceva pe voi care sunteti mai experimentate in ale temperaturii: temp a oscilat mult in primele zile dupa menstra, din ziua 6 pana in ziua 11 s-a plimbat 36.5-36.6 din ziua 12 pana azi ziua 14 e 36.7. In ziua 12 m-a apucat o durere cumplita de burtica de la un moment dat nici nu mai puteam sa merg, durere care m-a tinut 2 zile. Initial am crezut ca ovulez si de la dostinex sa fie durerea asa mare dar ma mira faptul ca temp nu a crescut semnificativ asa ca nu ma prind inca dc am ovulat sau nu. Voi ce ziceti???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Dana mosul vine in noaptea de 24 spre 25 cand toata lumea doarme!

http://tt.lilypie.com/Kkxdp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

Citat:
citat din mesajul lui CarmenAlbu

Toata lumea face sarmale?
Multumim Oana, iti doresc UN CRACIUN SI UN AN NOU FERICIT, NUMAI CU BUCURII SI MULTA SANATATE!!!

http://tt.lilypie.com/Kkxdp1.png
ei, uite ca eu fac ardei umpluti si las sarmalele pentru revelion.

sa aveti o zi cu mult "bun bun"
viitoare , te DD

finutul radu andrei si finuta maria angela
nunta noastra
www.youtube.com/watch?v=gILJFvjweHI" target="_blank">E.M.M.A. pentru ingerasii nostri
cand sa vie... ? repede sa vie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

fetele harnicute.
Eu nu fac nimic pt Craciun pt ca merg la parinti. Si asa ca lucrez pana si maine ....o sa frec luleaua...dar asta e...
Deci maine ne urcam in masina si directia parinti . Aseara...mai bine zis azi-noapte ( la 12) noi eram la cumparaturi in Cora. Pt cadouri.
Sotul a zis ca la anul nu scap si facem si noi brad...ca probabil o sa avem bebe cat optimism

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

Carmen nici eu nu fac sarmale ca face mama. Eu o sa fac salata beuf (sau cum s-o scrie ), salata cu piftele si ceapa, salata de ciuperci si fripturica + aperitiv si cam atat...

Monica, sper in curand

mami si tati te asteapta
Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Fetelor eu sunt cea mai tare...nu fac absolut nimic.
Nici curatenia n-am terminat-o desi saracu' barbata-miu trage cat poate, eu pur si simplu n-am vlaga.
Curatenia mea nu era orice fel de curatenie ci de-aia dupa renovare totala a apartamentului. Va inchipuiti cum arata camera neterminata...zici ca inca e santier.
Degeaba, nu pot sa ma mobilizez, parca-s de carpa.

Ce e cel mai urat din partea mea e ca pe 26 dec facem 6 ani de cand ne-am intalnit...si eu...nimic.
Intotdeauna ne faceam mici cadouri simbolice, aveam planuri, etc.
Anul asta eu n-am pregatit nimic si-mi vine sa ma dau cu capul de pereti ca-s atat de bleaga.
Nici nu mai am cand sa iau ceva pt. ca vom fi impreuna mereu pana atunci.
Prin urmare, cu coada intre picioare, i-am spus ce "am" facut (mai precis ce n-am facut) si i-am propus sa mergem impreuna sa luam ceva maine.

Cu chiu cu vai am reusit sa-i iau cadou de Craciun ... macar ala.

Sper sa-mi revin totusi ca nu ma recunosc. In viata mea n-am fost atat de lesinata fara totusi sa pot sa ma plang de vreo durere ceva. Pur si simplu n-am energie, nici chef, nici nimic...

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Atat e de mare burtica12+
Asa arat eu acum

Mergi la inceput

Eu ma pregatesc de un Craciun la munte asa ca va urez mult spor la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

BRADUTUL NOSTRU

am folosit telefonul, asa ca le lipseste calitatea, dar tot se vede cu ce ma laud eu anul asta.

sa aveti o zi cu mult "bun bun"
viitoare , te DD

finutul radu andrei si finuta maria angela
nunta noastra
www.youtube.com/watch?v=gILJFvjweHI" target="_blank">E.M.M.A. pentru ingerasii nostri
cand sa vie... ? repede sa vie...

Mergi la inceput

siiar cand revin pe 27 sa aud cat mai multe vesti cu doua liniute. Va si un Craciun plin de optimism.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Buna fetele,

Raluca este numele meu 28 anisori :) de 3 luni tot "uncim" si noi si nimic. ce sfaturi imi dati, imi calculez perioada de ovulatie si-mi fac i teste.

Va pup

Mergi la inceput