PRIETENE FARA TITLU (24)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

CRACIUN FERICIT CU SANATATE SI PACE SUFLETEASCA!
Ingrid- imi pare tare rau ca esti asa,sper sa iti treaca si sanatate multa.
Moni- sa aveti fun, am vazut pozele.
Daniela-sanatate si tie si sa petrecetzi frumos.
VA PUP PE TOATE
Am pus poze de aseara in drop-www.dropshots.com/eric17
Pacat ca Dr avea camera full cand i-a cantat Emma mosului- 2 cantece in engleza, o sa iau de la Doru ce a filmat.

Denisa cu Emma Andrea 2,9 ani si Mark Alex 1,3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Ei, a venit in sfarsit si Mos Craciun prin zona.Totul a iesit ok,doar ca a cam fost lipsa de entuziasm,toti eram foarte obositi,iar mami si Diana si racite rau pe deasupra.Diana s-a aruncat dupa cum ma asteptam direct la rotile,abia a avut rabdare sa le dezambalam ca sa le poata proba.Dupa aia a devenit interesata de oua,i-am explicat care-i treaba cu ele si am lasat-o pe ea sa il puna pe primul in borcanul cu apa.Cand si cand tot mai merge sa il studieze.S-a jucat deja si cu cuburile alea si voia sa deschida si punga cu pionii si zarurile de la cutia de jocuri,dar i-am zis ca ne ocupam maine de ele.Cartile inca nu le-a studiat,ne vom uita pe ele la culcare.Mai aveam si tabla de lemn - dar am uitat complet de ea si deci sa cumpar si creta aferenta asa ca numai bine va fi cadou de ziua ei impreuna cu tabla magnetica de la ai mei.
Eu sunt ok,am mancat azi ca o sparta: ou fiert,ciorba de salata verde,carnati cu cartofi piure si gogosari rosii,ciorba de porc, 5 sarmale,prajitura,bomboane de pom cu jeleu (muulte ...), iar 3 sarmale si acum mi-e foameeee Greata imi trece cand mananc,asa ca ...
Diana se uita la TV pe Antena 1 ,nu ma lasa sa schimb programul nicicum,doar canta copii acolo ... A venit la mine cica sa cant si eu cu ei .
De colindat anul asta au sunat la usa doar baietzoi mari,am primit vreo trei ture,dar chiar asa nici macar un prichindel ca in alti ani??? Mami zicea ca la ei la tzara daca veneau din astia la colindat, li se oferea o furca sa raneasca in grajd

MONI 6s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Craciun Fericit !

Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m

Mergi la inceput

ANAMARIA Asteptam pozele cu Clara!
INGRID m-am uitat impreuna cu Diana la filmul pus de tine,e efectiv delicioasa Diana ta si cat de frumos ai imbracat-o si cum s-a bucurat de cadouri si ce cadouri! Diana mea a salivat doar la trenul ala,dar ma asteptam la asta
DENISA ne-am distrat si de filmele puse de tine,ce mai show a fost la Geta
Restul lumii? Asteptam poze dar mai ales filme cu moshu' daca aveti,Diana abia asteapta sa le vizioneze!

Cand o intreb pe Diana ce-i place mai mult din ce i-a adus mosul raspunde tot asa: ouale si rolele. La ora asta inca nu doarme I-am citit cele patru carztulii "Vantul prin salcii" si am rasfoit si privit imaginile din cartea cea mare cu 52 de povesti.E figura ca tot il confunda pe Gulliver,il numeste Robinson ... Rolele a trebuit sa le depozitez pe biblioteca,ca le proba in nestire si inca nu-s reglate.Se pot regla intre marimea 24 si 30,ce bine !
Aha voiam sa mai zic de bradutz ,e cat de cat ok in partea de jos,dar cam rar spre varf
Dianei m-am pus sa ii dau antibiotic Ospamox (amoxicilina) ca tuseste ca naiba,e calda bine la corp desi la frunte si maini nu-i,horcaie pe nas de la secretii,in plus nu mananca mai nimic ... Tot tacamul Si cum n-a apucat sa o consulte inca nimeni,mai bine ii dau decat sa se complice ceva.A inceput sa tuseasca din ziua cu serbarea,ca doar seara i-am faut baie si am spalat-o pe cap ... Degeaba e cald la noi,o usuc pe cap,e sensibila rau. Si de-atunci tot mai rau tuseste asa horcait.
Acum ma tot intreaba ce facem cu pomul,il aruncam? Si cu globurile si restul? Fix asa a facut si in seara de Mos Nicolae,nu mai reuseam sa o adorm.O duce taica-sau acum ca eu mi-am epuizat toate mijloacele.

MONI 6s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

CRACIUN FERICIT!!!!

Buna dimineata si de la noi! Si la noi a venit mosul dar a venit noaptea si nu l-am vazut, copii au gasit cadourile dimineata sub brad. Nici nu avem costum de mos si nici pe cine sa echipam, dealtfel nici nu mi-am dat interesul ca Ioanei nu-i plac mosii. Aseara ii povesteam ca ii lasam un pahar cu lapte pe masa si niste prajituri sa bea si sa manance ca o fi obosit de pe drum iar i-a a adaugat ca ea se duce sa se culce si sa-i dau eu prajiturile. Chestia este ca asta vara un tampit de copil i-a aratat o jucarie hidoasa(surpriza) si cand a chemat copii sa-i sperie le-a zis ca il vor vedea pe mos craciun(idiot, stupid). S-a speriat Ioana atunci si n-a mai uitat, il asociaza pe mos craciun cu jucaria aia oribila(mana din familia adams, bagata intr-o cutie).
Ieri si mie mi-a fost atat de rau de am crezut ca mooor. Toata ziua m-a durut capul. Am facut curat prin casa si la pranz cand dormeau copii ar fi trebuit sa ma ocup de ceva praji dar n-am fost in stare asa ca a plecat cu Robert sa cumparam ceva tort si prajituri. Ne-am oprit si pe la Metro ca vroiam sa-i iau si Ioanei lampa ca a Sabinei dar n-am mai gasit din pacate, i-am mai luat in schimb o cutie de plastilina Play dooh si un carut de papusa din ala sport, si pentru Rares un puzzle din lemn. Foarte bine am facut ca nu au atras-o deloc cuburile de la Heros. Sper totusi ca pe parcurs isi va da seama ca sunt interesante. O sa pun si poze, deocamdata pe cele facute pana ieri ca acum nu descarc inca aparatul
Moni imi pare rau ca-i racita Diana. Si ai mei copii au iarasi muci din fericire fara febra insa.
Ingrid si tu te-ai simtit rau, sper ca ti-ai revenit. Eu acum sunt ok dupa ce am vomat ieri si matele din mine.
Ana, asteptam si detalii. Ce mai faceti??
Restul fetelor? Poate mai intra zilele astea ca au mai mult timp liber dupa atatea pregatiri si alergaturi dupa cadul perfect.
Si noi avem un brad frumos, cam tarnait ca il tot scobeste Rares si Ioana dar este inca in grafic.
Ma duc si eu la joaca, ne jucam cu plastilina:)) Azi cred ca mergem la socrii sa culegem si de acolo ceva daruri.
Va pup pe toate, sa aveti petreceri frumoase si pline de bucurii!!!!

daniela cu minunile ioana alexandra (05.02.2006)si rares stefan (15.07.2007)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ceau fetelor!
Ieri m-am simtit mai bine gratie unor medicamente data de o prietena, dar n-am sarit calul si am mancat cu simt de raspundere. Azi-noapte pana la 4 am avut musafiri, dimineatza m-a trezit Diana la 8 ca vrea laptele. Si sa se uite la Tom si Jerry. Am mai dormit o ora langa ea...
A venit Mosul echipat corespunzator, Diana i-a cantat un cantec la pian si i-a spus 2 poezii, dar sotul n-a filmat-o pe aia cu Stille nacht, heilige nacht, tare rau imi pare. Mosul se grabea, ca avea si el o fetitza acasa la care venea alt Mos si vroia sa fie langa ea, normal.
Cel mai fain a fost cand a scos jucariile din sac si Diana spunea: aa, pai mi-ai adus alte jucarii! N-ai gasit mamut si meduza, mi-ai adus altele! Stia clar ce i-a cerut ea...pana la urma a aparut si mamutul si puzzle si papusa si ghetarul si trenul (ea si l-a dat pe Thomas ca sa primeasca unul care merge pe sine), a mai primit carte de colorat, creioane, o ghitara, manusi, iar puzzle, un inorog care merge si canta..ciocolata..
Ieri-seara se chinuia sotul sa monteze sinele alea de tren, o nebunie, el si tata-meu (doi ingineri) se benoclau la greu pe cutie..., plus ca e maaare, am tras covoarele sa incapa tot sistemul.
Moni, am vazut cum a venit Mosul la Diana, era emotionata si putin speriata, s-a cam tras langa buni , dar a prins curaj si i-a spus poeziile foarte frumos. Mi-a placut si costumatia ei, cu parul desfacut era minunata! Bradul mi se pare foarte reusit, dar ca sa nu te mai intrebi de ce e asa frumos al meu, sa stii ca e artificial. Ca al Deei! Multe jucarii a primit Diana si haina plus caciulita portocalie sunt foarte frumoase.
Denisa, super atmosfera la voi, am fost incantata de cum se incolonau copilasii pe melodia lui Hathi...dulci toti! Tare frumos au fost imbracati Emma cu Alex . Si ce se mira Emma cand a primit cadoul de la Mos..draga de ea!
Daniela, dar poze sau filme nu pui? Tare urat a fost din partea copilului acela sa faca glume tampite, nu poti sa-i explici Ioanei ca nu e adevarat si ca Mosul e altul? Zic si eu...
Imi pare rau ca ai fost asa de obosita, las' ca-s bune si prajiturile de la cofetarie...ce-ti mai lipsea era sa stai ore in sir sa le faci tu. Noi de ziua ei ii cumparam plastilina, acum sa se joace cu jucariile primite...
Irina, foarte multe jucarii ai luat pentru frumoasa ta. Dar sunt si faine, drept e! Am vazut poze cu ea, ce par lung are si cat e de frumoasa.. Nu e putin roscat? Sau era lumina de vina?
Deea, mananci bataie daca nu pui poze si filme cu Daria. Ce Dumnezeu, vrem sa vedem papusica...si sa ne povesteti cum a fost cu Mosul .
La noi a nins asta-noapte si acum mai fulguie un pic . Ma duc sa matur zapada de pe scari.

Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Am terminat cu maturatul zapezii, din pacate se topeste, e soare...Diana se uita la Ice Age cu mamutul langa ea. Acusi e gata si mancarea, mi-e foame.
Anamaria, de Clara nu mai zici nimic? Vrem poze si filme.

Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2

Mergi la inceput

Buna dimineata!
Si la noi a nins azi noapte ,acum e soare si pe sosea s-a topit deja zapada.Diana mi-a dat desteptarea la ora 4 Avea febra,nu stiu cat ca nu i-am luat-o dar cum ardea i-am bagat un novocalmin si i-am adus bibe cu ceai.Pana la ora 7 si ceva n-a mai adormit,avea chef de povestit,ba voia la baie ,ba ca ii e greata,ba nu stiu ce ... A si vomitat un pic,nu-i de mirare ca a mancat foarte putin (o sarma ieri) ,numai ceai si medicamente avea in stomac.La ora aia a rontait vreo doi biscuiti si a luat cateva guri dintr-o banana ... Si macar a prins cum ningea in direct,taare bucuroasa a mai fost!
Tot ma intreba si azi noapte de oul ala,dar docamdata nicio miscare.Eu ma gandeam ca va fi acoperit complet de apa,dar el pluteste ... pai normal ca e usor.
DANIELA s-au bucurat copiii de cadouri?
INGRID ma bucur ca ti-ai revenit!
DEEA unde esti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

La noi nu-i zapada deloc. A fost frig rau azinoapte, ca am fost si noi la niste prieteni si cand am venit mi-a inghetat nasul pana la masina dar zapada ioc. acum este soare si frumos.
Ioana este invitata la o petrecere, aniversarea unei fetite, la ora 2. i-am luat cadou dar sa mor daca stiu cum ma impart ca ea evident vrea la party nu cu noi la socrii.
Am pus ceva poze cu cadourile primite ante craciun si de ieri de la impodobirea bradului.
Moni, Ingrid am vazut pozele si filmuletele cu cadourile si mosii. Superbe.
Mi-a polacut de Diana de ingrid cum ii spunea la mos ca i-a adus alte cadouri

daniela cu minunile ioana alexandra (05.02.2006)si rares stefan (15.07.2007)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Craciun fericit !!!!!

Noi ne-am facut curaj si am iesit o fuga cu Sabi , aseara, pina la bunici unde a venit Mosul. Fratele meu s-a imbracat in Mos ; fetele nici nu l-au recunoscut. Avem o gramada de poze, dar n-am cablu de descarcare la aparatul asta foto. Zilele urmatoare am sa reusesc sa pun si poze.
Fetele au fost f incintate de cadouri, n-au fost emotionate deloc, ba din contra Sabi tot incerca sa cotrobaie prin sac.
va povestesc mai incolo pt. ca au venit niste musafiri. Alt Mos de la nasii sabinei.

Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

http://www.dropshots.com/irinamav

Mergi la inceput