PRIETENE FARA TITLU (24)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

IRINA si ce mai astepti?

MONI 6s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Moni, am ceva planuri care mi-ar fi date peste cap de catre un bebelus. Poate peste vreo 3 ani, sa vedem.

Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

http://www.dropshots.com/irinamav

Mergi la inceput

IRINA deci tot aveti ceva in plan,chiar daca mai tarziu ...

Noi mergem la maica-mea acum.A impodobit tati deja bradul lor si vor sa ii dea azi cadourile Dianei,ca maine seara avem aci show-ul.Asa ca eu merg cu cadourile inainte si Ghita cu Diana dupa aia.O sa duc si puzzle cumparat de mine,sa nu fie doar hainele,ca aici va avea suficiente jucarii.Tot trebuia sa mergem sa aducem de-acolo carnatii (au cumparat carne si au facut ai mei ca in fiecare an), prajiturile, bomboanele de pom ... ca maine dimineata o fi nebunie la magazin,nu ca azi n-ar fi fost tot asa

Nu prea am chef sa scot nasul afara ca e frig si ma cam doare burta,dar daca asta e planul ... iaca merg,mai iau un no-spa.
Diana ma intreaba non stop daca mai sunt suparata Pana la urma, cu chiu cu vai, a strans toate boarfele din zona ... I-am zis ca l-a vazut azi taica-su pe moshu circuland peste drum prin zona unde sta buni
Merg sa ne echipam.

MONI 6s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Ha ha ha ... Ghita o tot bazaia pe Diana si ea zice catre el: "MAI! DU-TE DE AICI,CAND VEZI CA FAC PUZZLE ,NU FA TALENTE!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Moni-sa avetzi fun si sa va bucuratzi de toate.
Irina- spor la bebei.
Daniela, Deea, Ingrid, Jani,Mira,Anam-ce facetzi,pupici!
Eu merg sa rezolv sper ultima chestie pe ziua de azi si sa o tai spre mall, is varza si ma doare capu rau,dar asta e.
Ne auzim maine,o seara buna!

Denisa cu Emma Andrea 2,9 ani si Mark Alex 1,3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Neata, eu la cafea. Sunt cam pleostita de-o durere de cap ca tocmai acum de sarbatori mi-a venit si CM. Am luat un algocalmin si beau cafeaua poate imi trece ca mai am destule de facut. Norocul meu ca face altcineva mancarea, adic sarmale, salata boeuf si altele ca daca era sa le fac eu pe toate, vorba Irinei, mancam cartofi prajiti. Nu apuc sa fac mai nimic de copii astia. Ieri abia am mers la cumparaturi, si am mers in formatie completa ca nu aveam cu cine sa-i lasam pe Rare si Ioana. zapaceala mare, cumparaturi incomplete...
Bradul n-am apucat sa-l facem, niciodata n-am mai impodobit bradul in ajun, sper macar ca de craciun sa fie impodobit. Ieri cand am scos decoratiunile de brad au navlit copii pe ele si au inceput devastarea de a trebuit sa incetez orice activitate si sa le pun undeva sus ca ramaneam fara nimic. O sa fie jale cu bradul impodobit si cu Rares in zona
Denisa, spor la pregatiri, sper ca ti-ai gasit cizmulite pe gustul tau. sa aveti petreceri frumoase!!!
Moni, a primit Dia cadourile de la buni?? I-au placut?
Am avut doua sarcini destul de diferite, la Ioana mi-am facut testul pentru ca am observat ca urinam des, alte simptome nu aveam si dupa aceea am vomat pana sa nasc. De frica sa nu mi se intample ceva stateam si nu ridicam nimic, ma miscam in reluare. la Rares in schimb au aparut ceva greturi matinale, eu nici nu ma gandeam ca as mai putea ramane insarcinata si cand am facut testul parca mi-a dat cineva cu o rnga in cap asa am fost de naucita si surprinsa, mai apoi m-am bucurat. Am tot vomat si cu el dar nu asa mult ca la Ioana plus ca la el n-am avut asa mult timp de gandire si panici ca la fata. Eram toata ziua cu Ioana in brate si dupa ea pe strada...dealtfel la Ioana m-au apucat contractiile cand sa nasc iar la rares cum era si de asteptat mi s-a fisurat membrana si am inceput sa pierd lichid.
Deea, oare cand or ajunge tablourile? Dupa craciun cred ca merg la posta.
Ingrid, te pregatesti si tu de musafiri? Ieri vad ca n-ai bagat nici un rand.
janina, Mira, Bee, Ana, Anda, Dana va astepam si pe voi cand mai puteti sa scrieti un rand.
Va pup, va urez CRACIUN FERICIT din toata inima.
Acum plec sa vad ce mai rezolv azi, cred ca ma duc sa cumpar prajituri ca n-am gasit oua(surpriza) .

daniela cu minunile ioana alexandra (05.02.2006)si rares stefan (15.07.2007)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Hellou am venit si eu la cafea,sa mai iau o pauza.Mancarea e pe foc,am mai retusat pe ici pe colo,mai ramane doar sa impodobesc bradul - asta cand doarme Diana si va dormi aici,nu la mami,ca v-am zis ca-s toti pe la magazin,e zapaceala azi.Sper sa nu faca Diana ca ieri cand a dormit doar vreo ora jumatate si tot cu intreruperi,ca s-a trezit de la tuse Azi noapte avea un pic de febra ca nu ii mai dadusem seara nurofen.Am sunat azi la pediatra care mi-a zis sa ii dau tot din astea nurofen,si ceva pentru secretii gen fluidol iar "daca nu pot stapani febra" sa ii dau antibiotic.
Inca nu stim nici ce mos vine,in cel mai rau caz se va echipa tot taica-meu.Azi pe la 14-15 soseste si nepoata in zona,dar cred ca merge la mami intai.Impodobitul bradului tot pe mine pica,ca husbandu' o fi dus la ora aia cu bunataturi la socru-meu,precum scufita rosie la bunica Poate il papa vreun lup si scap de el
Diana a fost cumintica pana acum,a cerut sa ii dau ustensilele de pictat si aia a si facut pana am bucatarit eu.

Mergi la inceput

Apropo de brad,nu stiu ce va iesi,nici nu am vazut inca bradul, nici nu am niciun plan de asortat,o sa scot rapid ce-am pe stoc, ca nu am cumparat ornamente noi si ce-o iesi o iesi.Oricum cred ca va fi departe de cel a lui Ingrid care e perfect ,zici ca nici nu e natural! Pe al nostru a dat tati 90 de lei,dar si pe al lor a dat 80 si nu prea e cine stie ce de capul lui,de fapt mi-a zis tati ca erau prin imprejurimi numai brazi urati Cum o fi,pentru Diana brad sa fie
DANIELA si tu figura ,ai vrut sa faci pomul cu Rares langa tine? Greseala fatala !
IRINA ce-ai bucatarit pana la urma? Mie mai imi aduce mami si sarmalele azi,asa ca las gatitul ciupercilor pe poimaine,sper sa nu se strice in frigider.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ceau fetelor!
Craciun fericit!!
Eu acum am reusit sa intru, ieri la ora 20 am facut o criza de fiere groaznica, am vomitat in 3 ture, n-aveam echilibru si ma loveam de pereti, plus o fatza alba ca de moarta...Azi-dimineatza a fost un pic mai bine ca am stat in pat, nu de alta.
Ma scuzati ca nu va nominalizez, dar sunt extrem de epuizata dupa aseara, macar in casa e curatenie si mancare facuta (de sotz), mai ramane sa astept Mosul si musafirii (sincer, nu stiu cum voi face fatza). Daca voi fi prea obosita, ma voi intinde in pat si musafirii trebuie sa inteleaga...
Poate mai scriu deseara...daca va fi ok cu mine.
Va pe toate!!

Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2

Mergi la inceput

CRACIUN FERICIT!

INGRID imi pare rau ca taman acum te-a apucat criza asta de fiere,sper sa iti revi repede

Diana inca doarme,pomul e gata in sfarsit,mancarea la fel.Mai am niste hartzoage sa le pun in dosare ca n-am apucat.Pe la 18,30-19 cred ca va veni si moshul nostru in zona.Pana atunci se intoarce si sotzul de la socru si apuca sa vina tot familionul aici.

Mergi la inceput