PRIETENE FARA TITLU (24)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

DEEA chiar asa si Daria era doar in tricou pe sub salopetutza aia??? Nu pot sa cred Eu inghetzam instant la temperatura aia! Si Diana mea la fel! Mai acum vreo luna, cand a scos-o mami de la gradinita i-a zis ca ii e frig la picioare,incepuse sa bata vantul si nu avea ciorapi cu chilot pe sub pantaloni ...

MONI 6s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Ingrid, nu reusesti sa o faci deloc sa se mai joace si singura? La cat este de inteligenta Diana, eu cred ca ar intelege daca i-ai explica ca ai nevoie si tu de putina liniste, si ca e distractiv si daca se joaca singura unele jocuri. Nepotelul nostru este la fel din punctul asta de vedere. Si acum, in clasa a 2-a, si tot o cheama pe maica-sa mereu, mereu cere atentie si face ce face, si numai dupa ea este. Am observat si eu ca e greu tare asa. Ea se minuna mereu cum de se joaca Daria singura. Eu o aduc pe langa mine, cu jucarii cu tot, si in timp ce mai fac de-ale mele, mai vorbesc si cu ea, o incurajez, ii fac comentarii, etc, si asa ... le fac pe amandoua si joaca si treaba

blog

Mergi la inceput

INGRID vad ca vrei sa comanzi si tu orataniile alea,sper sa mai gasesti ca au devastat aradencele de pe DC site-ul ala.Cel putin vulcanii se terminasera ... Daca chiar bagi comanda baga un vulcan in plus si pentru mine,daca au reinoit stocul ,evident.Cred ca i-ar place Dianei tale,ultimul e sarpe,ei ii placeau serpii,nu?

MONI 6s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Si Diana e cam tot dupa mine cand sunt acasa,dar mai pot sta si la PC vedea un film sau citi,chiar daca ea palavrageste primprejur sau cu mine. Si cand sunt acasa si vede ca plec undeva ,mai si plange ca vrea sa vina cu mine,dar n-am ce face o las plangand . Sunt locuri unde chiar nu o pot duce cu mine,de exemplu cand am fost la control la ginecologie,s-a smiorcait en gros.Ce era sa fac,sa pierd programarea ca ea are fitze? Dupa ce plec se opreste.Asta pentru ca stie ca nu imi schimb planul pentru smiorcaielile ei.INGRID la tine normal ca Diana plange pana te intorci,ca stie ca te intorci repede daca ea plange,asa s-a invatat de mica ... Si cred ca greu o vei dezobisnui. Mult mai usori ii poti invata de mici sa stea si cu altcineva in afara de mama.
Azi cand am plecat in Selgros nu a plans deloc Diana de exemplu,i-am zis ca merg sa il ajut pe Cristi la cumparaturi.Ea mi-a dat directive sa ii cumpar casca pentru rotile .
Aoleu cat e ceasul,am plecat la culcare,noapte buna!!!

Mergi la inceput

Moni, si zici ca e de cauciuc tare oratania? Nu se desumfla dupa ce o scoti din apa? Nu curge apa din ea? Noi am avut un dinozaur. Se poate sa fi fost altfel.

Eu nu ii pun strampi sub pantaloni, de obicei. Acum era imbracata cu chiloti, body, strampi si acea salopeta. Ah... si avea la gat un fel de fular, caciula si manusi. Caciula e a doua oara iarna asta cand ii pun. I-am mai pus cand am mai mers o tura la zapada, in Poiana. In rest, tot in capul gol am plimbat-o. Dar... mai e ceva. Nu stam prea mult in frig. Poate si de asta imi e usor sa o imbrac asa subtire. Ne jucam un pic, si apoi ne intoarcem in masina, la caldura. Probabil ca daca ar trebui sa stam cateva ore la zapada, as mai pune si eu cate ceva pe ea. Tot din cauza asta mi-am permis si eu sa stau in tricou. Eram langa masina, si am tras cateva ture cu sania, pana ne-a inghetat nasul, si apoi .. ne-am mai plimbat cu masina in alte locuri. Oricum, eu si cand mergeam pe munte, nu suportam sa urc gros imbracata, chiar si pe zapada. Mergeam cu pantaloni trei-sferturi, cu bocanci, sosete de lana, dar gol intre sosete si pantaloni. Si tot in tricou.

blog

Mergi la inceput

DEEA le-am tinut destul de putin afara,dar nu curg si nu-s moi,sunt mai tari, ca din cauciuc,sau ca o lumanare de ceara.Chiar m-am mirat dupa ce ne-ai povestit ... Probabil ca daca stau afara din apa se micsoreaza si usuca si astea.
Acum chiar ca am plecat

Mergi la inceput

Moni, noapte buna. Mergem si noi. Sper sa adoarma Daria mai repede azi, ca doar a stat la zapada. Daria mai nou ma trimite sa merg singura la piata, sau unde e treaba de facut, cand nu are ea chef. Imi zice "tu sa mergi singura, si Daria sa te astepte cuminte"

blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Buna dragele mele,
va urez si eu cu intarziere La Multi Ani si Craciun Fericit.

Am intrat si eu pe aici dupa un secol de absenta.
Realizezi ca ai renuntat la micile placeri abia cand un eveniment se petrece in viata ta.
25 decembrie 2008 - Craciunul in care am scapat cu viata
Asa il pot numi.
Dar s-o iau cu inceputul.
De Sf Andrei, Andreea , soramea a facut o miniptrecere la care a invitat si pe nasii ei.Acestia au un baietel la gradi, are 4 ani .Era racit , adica ii curgea nasul si atat.
Copii s-au jucat , s-au distrat ...si ca o poezie ...virusul l-au contactat.
in urmatoarea saptamana nasurile au inceput sa le curga lui Andrei si Alexiei.Paradoxal Ana nu avea nimic.Au inceput si sa tuseasca usor, sunam dr si ii zicem ce au copii...sunt super prinsa imi zice dar sa le dati panadol si nurofen. Ok asa am facut .incep sa tuseasca mai urat .Introducem si siropel mucosolvant.Nu febra, nu dureri, nu transpiratii...Tuse la greu ...O intreb pe dr ce facem? Continuati cu ce v-am dat. ok.ea e dr, eu nu, ea stie mai bine , incepe si Ana sa aiba mucisori , ceilalti doi tot mai nasol.Mama si sotul meu incep si ei sa tuseasca si Andreea face febra.
Dupa inca 4 zile de tuse Andrei da semne de ameliorare , in schimb alexia si Ana sunt tot mai rau. mai merg o data la dr.O asculta ea mai bine si imi zice , D-na davidoiu e f grav .sa pice cerul pe mine cand aud,Cum adica e grav?/////va dau bile t de internare.Imi venea sa-i dau vreo doua .acum vezi ca e grav, dar datile trecute nu ai vazut?in fine plec de acolo ...plec acasa sa-mi fac bagajul, in drum il sun pe Dan, ii zic si lui.Zice sa nu plec fara el ca ajunge in jumatate de ora.ok , o sun si pe Andreea imi zice -sunt la dr cu Alex are pneumonie, merg sa ma internez. Si eu la fel ii zic bravo, ne schimbam pediatra .
Am plecat la medlife cu Ana sa o vada un alt medic.Bronsolita a zis dr aceea .Nu a fost cazul de internare dar oricum a fost nasol.Ne-a schimbat tratamentul imediat .Mi-a dat nr ei de tel s-o sun daca sunt probleme.
Andreea in schimb s-a internat...2 zile a stat internata cu Alexia , a facut aerosoli.
Andrei a fost ok fara alt tratament.
I-am tinut saparati vreo cateva zile sa nu se viruseze unul pe altul.pana in Craciun si-au revenit, dar tot cu grija eram sa nu revina boala.
Asa ca abia in Ajun am fost in formatie completa.
Seara vorbim cu parintii lui Dan sa vina ei pe la noi caci sunt copii in covalescenta si nu vreau sa merg asa cu ei.
nu ca nu pot ca bla bla, ca il doare pe socrul meu o masea, ca il doare stomacul, ca il doare piciorul... ca il doare in fund zic eu .lenea e mare.
Se aude cineva mic ...revin

Anca mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)si de Ana Maria (19.05.2008)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Am revenit,
era Ana , careia ii dau dintii si mai scanceste noaptea .
Asa ca a ramas ca socrii nu vin.In Ajun a venit Mos Craciun -Tati care le-a dat cadouri au zis ei poezii cantecele...distractie ce mai.
Dimineata ne trezim frumos , desfacem si cadourile celor mari , mancacam in familie .Al meu sot nu vrea sa bea nimic, ma si gandesc asta vrea sa plecam pe undeva.Imi zice dupa nu stiu cate foieli ca vrea sa mearga la ai lui sa vada ce-i cu taicasu . Ok zice mergem ? Da zic eu dar lasam copii acasa.Pai de ce ca pe ei vor ai mei sa-i vada ca lalala.Zic nu pt ca ei sunt sensibili inca dupa boala si nu vreu s-o iau de la capat cu ei .Hai macar pe andrei .zic nu . categoric nu .Poti sa te superi pe mine dar nu ii luam.
Ok plecam fara ei.In fata blocului zic cu ce masina mergem? La care Dan zice cu a ta ca s-o mai vad si eu cum merge.Ok zic.Conduci tu. Da.Si am plecat.
Am ajuns la ai lui ...Ma asteptam sa vad un om bolnav...nu avea nici pe naiba...si a inceput cu vaitarile lui , ca ce nasol se simte el ca e deprimat ca nu i-au placut sarmalele, sa-i luam si lui masina sa-i faca Dan ITP-ul ca expira pe 4 ian.imi venea sa-l strang de gat .Imi ziceam ia uite bai frate de ce am venit noi de Craciun aici, parca nu putea sa-i zica si la telefon toate astea.
in fine stam cateva ore si plecam inapoi.
Mai aveam 3 km pana acasa cand ne-a lovit unul.
Dan statea la cedeaza la soseaua de centura , a trecut o masina usor apoi brusc a venit cu viteza un mercedes ML (adica ditamai namila), care a sarit efectiv perte liniile de cale ferata , eu am flashuri cu masina aia in aer, si ne-a luat pe noi care stateam cuminti pe loc.Idiotul avand viteza prea mare nu a reusit sa mai controleze masina si ne-a lovit in plin in fata, practic a retezat partea din fata a masinii, impactul ne-a rasucit si impins mai incolo.In momentul ala nu am mai simtit decat airbagul care imi lovea fata .Imediat totul s-a umplut de un fum alb, am crezut atunci ca o sa i-a foc masina.Dan ma intreaba esti bine?/Da tu? nu am nimic .Zice incearca sa deschizi usa ,incerc sa deschid usa, e ok se deschide usor,mainile imi tremurau , nu pot sa ies , imi dau seama ca ma tine ceva, centura...nu mai nimeream butonul de la centura sa o desfac...am iesit ...incep sa tremur cu totul...vad pe cineva care vine in fuga spre noi doamna sunteti ranita ? nu zic...iese si Dan din masina ...se uita la Dan esti ok frate? Da zice Dan...cu ce viteza mergea ala zice omul ca nu am vazut asa ceva , nu credeam ca iesiti vii de aici...Dan imi zice suna la 112.
Da sun povestesc , bla bla...daca nu sunt victime nu vine nimeni sa vada accidentul trebuie sa mergeti la postul de politie local.
dan se duce sa-l vada si pe cel care ne-a lovit ...care s-a oprit intr-un gard la vreo 200m mai incolo...eu o sun pe soramea...sa vina acolo, ma uit la masina...partea din fata pana la bord nu mai exista...avea dreptate nenea ala nu stiu cum am iesit vii de acolo.
Nu pot sa zic ce noroc am avut...de la D-zeu.
In rest nu pot sa va zic decat ca suntem intr-o tara de cacat (Imi cer scuze pentru limbaj).Din senin au aparut 2 echipaje de politie , si inca 4 masini sustinatori ai celuilalt sofer.
Ghiciti cine e de vina? Nuuu? Hai sa zic eu ...
Permisul lui Dan retinut pe 2 luni , ca nu a acordat prioritate...ce daca eram opriti pe loc , nu conteaza pt ca nenea soferul ala era doar directorul de la Supercom, fost senator si bun prieten cu Tanti Nuti si nenea cocosu.
...si daca muream atunci tot noi eram de vina...pentru simplu motiv ca suntem in Romanika noastra de tot rahatul.
Dar traim si asa vom putea sa ne crestem copiii.

Anca mami de Andrei Buburuzul (13.02.2006)si de Ana Broscuta (19.05.2008)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florinini spune:

Draga Anca,
Nu-mi vine sa cred prin ce ati trecut, citind mi s-a ridicat tot parul de pe corp, Doamne bine ca ati scapat cu bine si ca nu mai conteaza acum unde traiti. Ingerul vostru pazitor a fost cu voi!
Sper ca acest necaz sa fie ultimul din viata voastra ptr. ca intradevar Dumnezeu va iubeste si nu putea sa lase 2 ingerasi fara mami si tati .

Mergi la inceput