Tinuta de revelion

Tinuta de revelion | Autor: damadepica

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor!

Mi-am achizitionat pentru Revelion o rochita neagra, cu maneca scurtuta, taiata sub sani si de acolo putin larga dar nu tare...pana la genunchi.
Am cumparat-o tocmai in ideea ca nu aveam deloc o rochie neagra in dulap si mi-a si placut...dar problema de abia acum incepe: ce ciorapi sa port la ea? Dar pantofi? Merg intr-un loc elegant, dar nu iesit din comun de pretentios.
Am citit o gramada de articole despre asortarea ei la SANDALE aurii sau argintii si FARA CIORAP. Dar acest lucru nu este aplicabil acum in niciun caz. Atunci...ce ciorapi sa-mi iau, ce pantofi si posetuta/plic si ce accesorii (de obicei port numai la gat ceva, nu suport cerceii in urechi).
Va multumesc pentru idei, mai ales ca maine plec sa-mi completez tinuta.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Din ce material e rochita?

In mod normal, fara ciorapi merge de minune si cu sandale cu toc inalt.
Dar poate merge si altfel..poti pune o poza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Mary, felicitari pentru achizitie! Stii ce se spune, ca nu trebuie sa lipseasca din garderoba niciunei femei o rochita neagra pentru ca e buna la toate ocaziile!
Acum, in privinta accesorizarii, eu as spune asa:
- dres mat negru
- pantofi negri
- perle la gat

saaaau poti sa mergi pe varianta rochie + dres negru si accesoriile (pantofii, geanta, bijuteriile) sa fie de o alta culoare, spre exemplu rosu (sau ce culoare vrei tu) pentru un strop de culoare. Insa varianta cu perlele mi se pare mai clasica si mai eleganta.

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Stiu ca se poarta dresul mat , dar mi s-ar parea prea inchis totul . Mai ales daca rochia este dintr-un material fin de tot.
Daca iti iei ciorapi culoarea piciorului sa nu fie lycra, sa para ca nu e decat pielea ta si atat.
iar la pantofi poti lua ceva superelegant/supersexy : http://www2.victoriassecret.com/collection/?cgname=OSSHUPUMZZZ&cgnbr=OSSHUPUMZZZ&rfnbr=2828

Asta daca vrei ceva mai indraznet. daca nu , cum a spus Madame , dress mat negru gros , pantofi cu toc inalt si gros , negrii

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Si eu tot o rochita neagra in genul tau mi-am luat recent. Trebuia sa o port sambata seara dar din cauza de accident cu ciorapii (2 perechi marimea 3 care imi erau mici imi ajungeau un pic mai sus de genunchi - nu mi s-a mai intamplat niciodata ) m-am imbracat cu alternativa (am mereu la mine in cvaz de astfel de accidente). Oricum, ideea era ca eu vroiam sa o port cu dresuri mate 40 den si niste botine foarte fine. Fiind totusi cu maneca scurta si munte, am luat un sal argintiu si un pliculetz finut tot argintiu. Pot doar sa-mi imaginez tinuta ca n-am mai ajuns sa o port...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Oh daaaa...ceva cu toc mai mare ar fi perfect ... poti sa incerci si niste botine daca iti plac

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput