Puiuti de randunici 2008!! (170)
Raspunsuri - Pagina 2
luny spune:
miha, uite de aici, uitasem..http://good-times.webshots.com/photo/2598365330102928442KLRebb
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
tuchita spune:
Zoze gospodina, multam de capitol!
Stelutz, imi pare rau ca taticul tau nu mai e! Tot fetele lu sunteti, insa!
Ia niste Aspirina, mie mi-a mers bine( la sfatul lui Delphin)! pastile de ablactare nu cred ca mai are sens dupa o saptamana!
Eu le-am luat si tot m-au durut sanii rau, dar atrecut cu Aspirina!
Olgutza, bolnava de postatita zici? Pai da, dar uite cum ai primit 3 stele rosii!
Pana la culoarea lui Luny mai ai ceva de postatit! Si io tot la ea visez!
Am vazut patrupeda mica si frumoasa!
Voi in ce relatie sunteti cu zuza?
Ca Seb a inceput sa o iubeasca cam mult si ma enerveaza!
Si am tot uitat sa va povestesc ca a inceput sa protesteze rau cand ii iei ceva din mana, o impinge pe Ilinca, o trage de par, o da la o parte sa ajunga el.....ma asteapta un an greu, ca prinde Surubelul puteri!
miha, de obiecei si noi tot in aju favceam bradul, eu eram rupta de curatenie si de gatit si nu mai aveam nici un chef de legat globulete!
Azi a fost mult mai relaxata treaba, mi-a facut o reala placere sa-l impodobesc!
Bubule, vine bradul tau mai greu, dar si cand o veni....In piata la Crangasi sunt destui, daca va tenteaza! Argintii si scumpi!
Ma duc sa ma lupt cu Surubica, poate o bag la baie!
Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
bubu05 spune:
Olgu, ma bucur tare ca ai zis ca seamana Vlad cu mine Eu il vad pe Stef ca seamana cu mine si pe Vlad cu randunoiu'. Ii iubesc atat de mult si ii pup non-stop
Mai, ce fatza de ghidusica are Fofia
Moama, Zoze, ce bine arata omletica cu cartofi, ca o tortilla spaniola
Eu maine vreau sa spal geamurile si s amai strang pe ici-pe colo, s aspal baia...marti aspiram si spalam pe jos si miercuri facem papa bun. Cred ca o sa incep de marti seara cu pregatirile.
Maaai, a mancat Stef la branzica de casa Tnuva, din cutie , e cu sare dar nu mai putea, frate . Plus ca s-a infipt si-n castronul meu cu mamaliga si de la mine i-a placut, normal! si cu smantanica, hi,hi!
Il mai tin pe Stef un sfert de ora si il bag si pe el la baita si la nani. A dormit cam tarziu in dupa-amiaza asta, de la 5 jumate la 7...
Roxana, bine-i venit pe crenguta, odihna placuta, spor la treburile de-acasa!
Butucico, Craciun Fericit alaturi de puiul tau drag!
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
natynic spune:
Aoleu Luny ma omorashi cu pestele si crevetii cu mamaliga. Maine asta fac, CLARRRR! Noapte usoara va doresc, fara febra si fara kk.
Al meu m-a dat pe spate. A fost azi plecat in oras cu baiatul lui, la cumparaturi de Craciun, ca baietii si a venit destul de tarziu acasa. A venit cu un buchet de trandafiri, l-am intrebat cu ce ocazie si cica nu trebuie ocazie, ca sunt sotia lui si ma iubeste. Buuun; ma apuc eu sa dau fetei iaurtul cu biscuite si zice: hai, ii dau eu sa manance, imbraca-te si iesi l aplimbare ca o doamna...-ma imbrac, ies afara, sar intr-un troleibuz si ma duc direct la Universitate...si de acolo la Dalles, la targ dar mai ales la carti unde am zabovit un timp, cu mare placere, uitandu-ma pe mai multe titluri si cumparand 5 carti cadouri pt diferite persoane. De la targ am luat cumnata-mii o icoana frumoasa, am mirosit niste ceaiuri bestiale si cam atat, ca oricum mai aveam doar 50 ron la sufletul meu. Apoi cand am iesit mi-am sunat husbandul sa vad daca supravietuieste; pe fundal se auzea Iulia protestand si mi-a zis ca o pusese in tarc. I-am zis sa-i dea drumul libera...cand am ajuns, el adormise si ea escalada mobile ascutiteEi, dar una peste alta, nota buna tot primeste!-pt bunavointa
Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
amira_roxana spune:
bravo naty pt randunoi!
cuscra acum te-am vazut si eu ce mumoasa esti "despletita"! bine ca tu esti mumoasa oricum, si nu doar pt ca esti cuscra mea
ma duc sa fac baie la lipitoarea mica si poate mai revin!
luny spune:
natyyyyyyy ce flumooooooosss! nota 10 ptr Ingi, ce sa mai!! vrei reteta la sosul minune care l-a terminat pe al meu, de zicea ca are orgasm gastronomic?(ceea ce el nu spune cu una cu doua)
luny spune:
am uitat s-o pe Roxana ca ma face sa ma simt duamna bine
a, am reusit sa-i dau tot marul ala, cu nitele cereale, tot e bine..
tuchita spune:
vreau io reteta de sos, desi al meu are orgasme de-astea numai la prajituri cu crema multa!
naty, bravo pt domnul inginer! sa-ti fie de bine!
Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
Nicoleta spune:
Salut.
Am vazut 2 braduti frumosi, de Tuchi si de Olgutza! Dupa ce s-a speriat aseara de brad, ca inteapa, Matei a prins curaj azi, la inceput doar l-a mangaiat, apoi a inceput sa traga nene de el! Hm, sunt curioasa ce va fi!
Luny, sanatate puiului, sa treaca repede, orice ar fi!
Naty, nota 10 pentru randunoiul tau! Si al meu imi aduce flori, cu nicio ocazie! Niste scumpi!
Acum pun iara niste filme cu copiii pe webshots...
Zoze, eu nu ti-am vazut "macaronarul"! Cum il mai vad?
Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)
Nicoleta spune:
http://good-times.webshots.com/photo/2375937920103379982VksSfp
Pentru cine vrea sa se distreze, ultimul film e pentru fun!
Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)