exista constructor care accepta teren schimb?

exista constructor care accepta teren schimb? | Autor: ionelaf

Link direct la acest mesaj

detin un teren intravilan stradal foarte frumos in orasul Giurgiu 563 mp cu proiect cu tot , insa doresc sa-l dau contra schimb unei firme unui contructor care aceepta teren contra constuctie casa pe alt teren deoarece nu am ches,:(
daca stiti cumva vre-o firma vre-un constructor de asa fel va rog sa ma contactati
va multumesc mult

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

nu ai chef sau nu ai cash?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelaf spune:

e cumva o gluma? si eu nu o gust chiar nu am chef de glume in perioada asta,, i-mi pare rau daca tu ai luat in ras subiectul meu
sarbatori fericite oricum e bine sa fi bun,, macat acum,,,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

N-am luat in ras niciun subiect de-al tau! Poate doar un complement direct.
Sarbatori fericite si tie!

Mergi la inceput

chiar nu-i nici un costructor,, firma de constructii,, e teren bun eu stiu cu ce defilez,,, nu,, e degeaba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rory76 spune:

Ionelaf, ce valoare are terenul asta despre care vorbesti? Daca poti sa imi dai mai multe detalii, eu cu sotul construim case si poate se lipeste ceva. dar trebuie sa stim ce valoare are terenul si ce vrei sa construiesti...da-mi un PM ceva.

"sky is the limit!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru_22 spune:

salut ,eu sunt din giurgiu si detin alaturi de sotul meu o firma de contructii si ne intereseaza oferta ta daca vrei sa vb despre dai un pm sau pe mail medelin852@yahoo.com

Mergi la inceput

mersi mult pt mesaje

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu26 spune:

lacasa (.ro) chiar cautau ceva de genul ca sa faca pe acel teren un bloc sau mai stiu eu ce.

Mergi la inceput