Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(21)
Raspunsuri - Pagina 4
strunfita spune:
Eu raportez +8-9 kilograme, asta la 17 saptamani si jumatate. Deci am toate sansele ca la 20 de saptamani sa am +10 kilograme.
Nu prea ma ingrijorez, asa am fost si la prima sarcina. Cu toate ca din zicerile soacra-mii
, la a doua sarcina iti revii mai greu la greutatea si "look"-ul initial.
LauraOana si Ely, aveti mare dreptate cu preturile din Romania. Cel putin la hainutele pentru copii, sunt total deplasate.
Noi avem noroc ca plecam mult prin strainatate si Bogdan are 90% din hainute din afara tarii, si asta pentru ca sunt mult mai ieftine decat la noi si mult mai dragute. Plus ca Ungaria e aproape si mergem destul de des.
17+ si
Bogdan (04.02.2005)
Poze1
Poze2
strunfita spune:
CARLA, e super Sabinuta in costumas de Craciunita!
ALYNTHA, nu pot sa vad pozele de pe webshots, ca nu ma lasa astia de la lucru. Incerc diseara de acasa.
Poate reusesc diseara sa pun poze de la serbarea lui Bogdan, au fost toti niste draguti, imbracati in costume po****re, din Banat, bineinteles. Ne-a facut educatoarea surpriza, a inchiriat costumele fara sa stim cum vor fi imbracati, noi doar am dat banii.
Eu mai lucrez acum jumatate de zi, apoi intru in concediu pana pe 5 ianuarie. Maine facem si noi bradul, de-abia astept.
17+ si
Bogdan (04.02.2005)
Poze1
Poze2
luanaroman spune:
Buna fetelor,
Ajutati-ma daca puteti va rog. De Sambata seara pe baza nervoasa a inceput sa ma doara o vena de la cap cu tot cu gat. Dr Neurolog e abia maine la cabinet asa ca nu stiu ce sa fac. Daca a patit cineva ceva asemanator va rog sa imi spuneti ce remedii stiti ca innebunesc de durere.
Oare No SPA e recomandat?
Luana 15+
AlexSiMatei spune:
Buna fetelor si
la toata lumea!!
Eu am pus deocamdata doar 1 kg si ceva, dar ma ingrasasem vreo 3 in ultimul an dinainte de sarcina asa ca am rezerve
plus ca sunt printre cele mai noi gravi de pe forum (abia am facut 13 sapt) asa ca nu ma stresez inca. Iar burtica uneori se vede, uneori nu...Mi-am luat insa blugi speciali inca de acum 2 saptamani, mai mult din entuziasm decat din nevoie, si ii port deja pentru ca sunt foarte comozi
Cand venim din vacanta o sa dau iama prin magazinele de gravi de pe-aici ca o sa fie reduceri! Iar dupa doua saptamani de dormit si mancat cred ca o sa am intr-adevar nevoie de haine speciale!
Aici anti-vergeturi este foarte po****r un ulei care se cheama "Bio-Oil", insa parerea generala pare sa fie ca toate cremele astea ajuta mai mult la psihic decat la fizic
pentru ca cei mai importanti factori sunt mostenirea genetica si cat de repede pui pe tine in cursul sarcinii...Eu ma dau oricum, ca miroase frumos, rau n-are cum sa faca si poate lui BB ii place masajul ![]()
Nu stiu daca mai apuc sa intru pana dupa Sarbatori, asa ca
la toata lumea si va pup!
Alex
13s
anamariacs spune:
am vazut si noi poza cu SABY craciunita! copilul asta si in popoul gol e mortal! plus ca buclisoarele ei..v-am mai spus..sunt mortale!!!!!!!!
..parerea mea!![]()
felicitari !
ana-maria
17 weeks
Ela2001 spune:
Buna.
Am aparut si eu pe aici. Azi e ultima mea zi de lucru inainte de Craciun; abia astept sa plec acasa caci sunt rupta de oboseala. DImineata m-am trezit la 6 sa merg cu fetitza la analize.
Plus ca m-a luat iar o raceala si ma doare capul de nu mai pot.
In we am fost f obosita dupa petrecerea de Craciun de vineri seara, iar sambata am fost la concertul Cleopatrei Stratan.
Luanaroman incearca cu un paracetamol poate iti trece, ca altceva nu prea ai voie sa iei; habar n-am daca no-spa e bun pt dureri de cap.
Sau du-te la farmacie si intreaba de vreun medicament homeopat pt dureri de cap (astea se pot lua in sarcina).
Bebe Beca spune:
Carla, o minunatie de fetita aveti.
Noi avem 6,5 kilograme in plus, la 21 saptamani. Dar trebuie sa recunosc ca nu ma abtin de la nimic. Si se vede ![]()
Ieri am fost la patinoar si la circ si in piata Constitutiei, ne-am plimbat printre mosi craciuni.
Si astazi la ora 16.00 avem intalnire cu locatarul burticii mele. Sa vedem, vom avea oare noroc? Sa vedem si ce hram poarta?
Va pup pe toate!
Ioana
20+ si
Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca
annkkaa spune:
buna ziua la toate burticutele!
multumim pentru discutia despre animalute, ne am mai lamurit si noi, cu voia Domnului speram sa nu fie probleme. ( am in casa un pui de bichon de 2 luni si mi-e tare drag, oricat m-as abtine tot il mai iau in brate) in curte mai avem un catel, tot bichon, dar ptr ca e baiat mare sta afara si o pisica
, care nu a mai vazut casa de cand cu bebele...
m-ati facut o pofta cu meniurile voastre...
.. noi anul acesta doar o ciorbita si o friptura, iar sotul meu mi-a promis o ciocolata de casa, ca deh el e expertul in dulciuri, in rest, pentru completarea meniului traiasca mama si soacra...![]()
cat despre kg, eu deabia am ajuns din nou la cat aveam la inceputul sarcinii, 51, si cica de acum ar tb sa iau 2 kg pe luna,.. sa o vad si pe asta
va pupam cu drag, sa aveti sarbatori fericite si linistite alaturi de bebeluci si de familiile voastre, iar in noul an sa ne revedem numai si numai cu zambete si vesti bune. sanatate multa la toata lumea!
din Bucovina, in asteptarea zapezii un gand bun....
Ana si bebe Karina Elena ( daca se confirma ce ni s-a spus la eco )
16+
annkkaa spune:
tot noi... ca am uitat ceva mai devreme sa schimbam semnatura... ieri am implinit 17....

17+
nicuratze spune:
Luana,eu am avut dureri de cap urate la inceputul sarcinii,dar de la raceala.
Mi-a trecut aproape imediat de la o frectie puternica cu spirt pe tot capul , dupa care am pus o caciula.
No-spa ai voie sa iei 3 pe zi, dar nu stiu cat foloseste.
elena,
14