Oradea (37) - Sarbatori Fericite ! LMA !

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Evi, eu nu stiu ce sa spun in situatii din astea.Pur si simplu sunt muta.Considera ca suntem langa tine si mai intra pe la noi, ca vei gasi un pic de liniste si, chiar un pic de veselie.

Daria-la noi vine mosu' cu bradu' gata impodobit si cu cadourile sub el.E grozav batranelul.Acum, insa, cum copilu' nu doarme la pranz...nu stiu cum facem.Bradul e in curte, nu l-a vazut inca si ma gandesc ca vom spune ca l-a adus mosu' si nu a avut timp de impodobit.

Laura-e ca un bibelou bradutul vostru.

Simi-s-ar putea sa ramana papusica ei preferata!!

Daria-noah, da' cum zici tu nesimtita la o domnisoara perfecta si finuta! Ioi, ca m-am nervat, amu!!!

cristina si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Cris, poi trimite si tu cupilu` sa mai cumpere ceva prin oras pana impodobiti bradu`
daca ai auzi-o pe don`soara cea finutza ... n-ai mai fi asa de convinsa

Nadia, , va asteptam la noi

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyMcBeal spune:

Cristina,
fix ai nimerit de pe culi sumenul pus de mine...hi -hi

Deci eu inca nu am brad.
Ieri am facut covrigei.
Azi bag foile de la dobos si-l umplu maine. Si impachetez cadouri.Si tre sa fac niste cumparaturi...mi-e groaza !
Aseara pe la 5 in Lotus nu gaseai loc in nici o parcare.Horor. Si se mai plange lumea ca nu are bani.Da' ce cauta,frate, atatia la cumparaturi? Si sa vezi cosuri pline cu baxuri de alea-alea,cu mixere,aparate etc...

Noi impodobim bradul in ziua Ajunului,sa-l asteptam pe Mosul cu bradul impodobit,ca el pune cadourile dedesubt.Ma termina fetele pana decoram,da' n-am ce face, am ajutoare !

Ce zama faceti de Craciun?

Mergi la inceput

Daria-aia-i problema, ca mi-e groaza de mers in oras, ca l-as trimite la maica-mea.
Vorba lui Ally, zici ca nu are lumea bani.
Nu v-am spus, da' ieri seara mai nu ne-am batut pentru brazi si nu oricare ci de-aia de la 100 lei un sus

Ally-noi vom avea o supa de curcan cu taitei.Si atunci va fi si salata beuf.
Ally-pune fetele sa impodibeasca prin casa.Anul trecut l-am lasat pe piticu' meu sa bata cuie-n pereti sa puna ornamente
Bradul si noi il impodobim in ajun, c-asa-i traditia

M-am apucat si io de covrigei!!

cristina si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

'Neatza .
Noah Andy de aseara tot muta pe globuri dintr-o parte in cealalta.'s curioasa cu cate mai raman pana la final

Evi - imi pare tare rau ptr mama ta,suntem alaturi de tine cu un gand bun

Daria- pe giulia cea finutza,las ca ii mai trec ei toate pe masura ce va creste

Nadia -

Cris - pai trimiti un pic cupilu la plimbari si pe cand vine surprise...sau noi il faceam noaptea dupa ce adormea

Ally - eu supa de curcan

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Eu am intrat cu o mare rugaminte: pe 24 decembrie, orele 13,00, va rog sa va rugati si voi pt o minune, pt fetita Aidei, Emma, care este in grele suferinti datorate bolii si care ar avea nevoie de o minune care sa o salveze

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

mamagiuliei-

sileriki-un gand bun si de la noi.

Noi am impodobit bradul de vreo saptamana sigur, ard beculetele peste tot, e frumos. Vom pleca la socrii deci probabil si cadourile de acasa vor sosi mai repede(cred ca maine).

Un gand bun pentru voi toti de la mine, fie ca anul viitor sa fie mai bun decat acesta cu sanatate ca restul suntem obisnuiti sa ducem.

Poze voi pune cand imi gasesc un pic de timp, scuze.
Copiii sunt in vacanta , as vrea si io...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Daria-

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Merce-sa-nteleg ca nu ne mai vedem pana la anu'??
Sarbatori fericite si sanatate multa si voua!!

cristina si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Sileriki, imi pare tare rau de vestile ce ni le-ai dat. Am citit si dimineata mesajul si nu stiam ce sa zic...
Suntem cu gandul alaturi de voi. Da Doamne bine si sanatate tuturor!

Apropos de aglomeratie, se pare ca majoritatea lumii se indreapta la cumparaturi in Lotus si Carrefour. Am vazut aseara in drum spre Selgros ce coada era la semafor la Lotus. Nici la Selgros nici la Pic nu era imbulzeala din Lotus.
Asa ma simt de bine ca am impodobit deja bradul. Vedeam lume carand brazi, instaltii, podoabe de pom si mi-am zis ca e bine cand am taiat o grija de pe lista. Acum imi ramane doar sa-l admir.

Album 1 + Album 2

Mergi la inceput