Mamici,gravide,aspirante dupa pierderi de ingeri11
Raspunsuri - Pagina 5
jojo_miha spune:
Pepsi ma bucur ca ne-ai scris si ca sunteti bine.Ma intreb daca as rezista la asa temperaturi .Lasa kg in pace ,eu eram asa mandra ca dadusem 12 jos iar acum sunt iar pe mine,avem cand sa ne eliberam de ele.Poate ai bafta cu serviciul si va fi ok.
Va pup,ma duc la somn cat doarme Teo ca eu as dormi............
Mami de Teodora Ioana(29.09.2007) si 9+
http://community.webshots.com/user/jojo_miha
Pepsi spune:
irlandeza, m-ai facut sa rid, merci...........o idee super, asa ma gindeam si eu, daca financiar se mai lanseaza treburile si se mai reduc datoriile poate gindeste si el mai pozitiv........prin primavara. cu kg eu ma pling de ele, ca el saracu zice ca-s frumoasa...........(na ca si balenele sint frumoase!) un mare la multi ani ptr printesa ta, care face 1 anisor, sa fie sanatoasa si multa bucurie si fericire!
ninia, curaj sau inconstienta! cu doi e greu ce am sa fac la 3, fara nici un ajutor nimic........in plus e frica aceea pe care o avem toate, daca mi se intimpla din nou..........vroiam sa-ti zic ca si eu m-am ingrasat 4 kg inainte sa ramin cu dominic. bafta mare sa vina bebe cit mai repede
jojo, ma bucur tare mult ptr tine, cum decurge sarcina? de kg ce sa zic, ma iau cu miinile de cap, si eu tot de 12 am scapat de cind am nascut pe david, da problema e ca am ramas cu 5 kg de la fiecare din cele 3 sarcini, deci se face un mare total de 15 kg.........plus cele 5 pe care le-am pus cind am schimbat continentul, da alea asta ee, macar cele 15 sa scap. la primul a fost la fel, doar cind nu am mai alaptat am inceput sa dau jos semnificativ(10 kg) asta este, prefer sa alaptez in continuare.cu temperaturile te obisnuiesti.....te apuci de sporturi de iarna, si pui bani deoparte sa pleci in mexic
laura, a trecut deja 1 anisor de cind o aveti pe printesa! MULTI ANI TRAIASCAAAAA MULTI ANI TRAIASCAAAA LA MULTI ANI Thea, multa fericire, sanatate si numai bucurii!
va pup pe toate, zilele astea poate pun si ceva poze cu nazdravanii
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie si aici poze noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David
mav spune:
www.paperboy.nl/?PID1=%3B%3CW%2B4NZNPRV76N%2DDSUU%3ENI%2FU%2C%2DAIHEPI%22%22B3%23%0A" target="_blank">LA MULTI ANI, 2009!!!
www.flickr.com/photos/12628432@N06/" target="_blank">poze cu bradut si copii cuminti...
Mami de baieti: Sebi(4 feb 2004) si Antonio(27 oct 2008)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!
jojo_miha spune:
Irlandeza ,LauraIoana sa va traiasca micile comori !Sa va bucurati de ele si sa aveti numai noroc in viata alaturi de ele !
Flavia eu nici nu mai zic nr.kg in plus ca fac depresie ,spor la strans bani pt concediu .
Mami de Teodora Ioana(29.09.2007) si 9+
http://community.webshots.com/user/jojo_miha
Ninia81 spune:
Flavia, eu zic ca este frumos sa ai 3 copilasi. Nu zic ca nu este si greu...dar sigur este mai mult frumos. Asa ca...eu sper sa ne dai vestea ca bb cu nr. 3 este pe drum! Poate ma fac colega si cu tine de odisee!
Mav, ce familie minunata sunteti! Imi dau lacrimile cand ma uit cum stau ei doi, fratiorii. Sunteti superbi!
Visul nostru
irlandeza spune:
Pepsi, Jojo_Miha, multumim pt. urari. Un dulce pt. fiecare.
MARINELA
P a t t y - la 11 luni
Craciunita......www.dancingsantacard.com/?santa=448223" target="_blank">dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=446deee9a0928e410b8c0a&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a inceput fericirea......
PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008
AZI AM IMPLINIT 1 ANISOR !!!!!!
mcrissa spune:
La multi Thea!
La multi ani Patricia!sa cresteti mari, sanatoase si sa va bucurati parintii cum ati facut-o si pana acum!
pepsi e tare frumos cu 3 copilasi, noi suntem 3 frati si e asa bine pentru noi.cand eram mici ne mai certam pe jucarii, dar acum mari totul e foarte bine.sa stii ca nu se vad pozele noi cu strugureii, nu sunt share cred.
teo ce mai faceti?
Doamne ajuta sa fim bine!
Bulina mea
Cristina, graviduta fericita 14+
Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia
irlandeza spune:
Mcrissa , sarcina usoara in contiunuare.
MARINELA
P a t t y - la 11 luni
Craciunita......www.dancingsantacard.com/?santa=448223" target="_blank">dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=446deee9a0928e410b8c0a&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a inceput fericirea......
PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008
AZI AM IMPLINIT 1 ANISOR !!!!!!
Ninia81 spune:
La multi ani Paty! Sa cresti mare si sa fii sanatoasa!
Mcrissa, tu cum te mai simti? Cum au fost primele sarbatori cu burticuta?
Visul nostru
Teo2rina spune:
LA MULI ANI, dragele mele, sa aveti un an deosebit, cu multa liniste, sanatate si numai impliniri.
noi iar am absentat, am plecat din Bucuresti imediat dupa serbare, a fost pe neasteptate, am colindat multe locuri, i-am luat la rand pe toti, parintii sotului, ai mei, bunicii, ne-am plimbat pe la munte, bietul Mihnea inca e setat pe petrecere si trebuie sa-si revina ca mami a inceput treaba si alergatura.a fost minunat, primul Craciun al lui Mihnea, a fost si el la serbare unde "canta" colinde cu copiii, zicea doar lalala, l-a chemat Mos Craciun si pe elsa-i dea cadoul ca doar a fost cuminte, s-a dus in brate la el si a inceput sa-l traga de barba de Craciun eram la socrii si dimineata cand ne-am trezit a inceput sa ninga ca-n povesti, a fost minunat. dupa revelion ne-am intors in Bucuresti, ma rog, pe 2 si in fiecare seara iar petrecere, stateam pana dimineata. ierieram terminati de somn, asa ca, Mihnea s-a dat jos din pat ca e smecher raaaaaaaaau, si-a dat drumul la tv, apoi a luat telefonul sotului si l-a sunat pe cumnatul nostru... omu' dormea, deh, ca dupa petrecere, noroc ca nu era in dormitor telefonul, dar ma intrebam cu sotul, ce-o fi vorbit Mihnea cu tipa de raspunde?...
va pup pe toate, am citit vesti Bune Ale , felicitari din suflet, sa fiti sanatosi si fericiti!
Mcrissa, ma bucur enorm ca esti bine, greturile trec, important e altceva si ma bucur din suflet ca dr a fost multumit!
Pepsi, ai o familie minunata, dar viata asta ne mai umbreste fericirea. important este sa fiti voi fericiti! Dominic la scoala, oau, cand a crescut?!
fug sa vad ce vrea Mihnea
Marina, mamica in de bebe Mihnea-Adrian
Poze noi cu bebe
www.flickr.com/photos/24464658@N08/?saved=1" target="_blank">Minunatie de bebe(adik POZE)
[b]Bebe,mami si alti copii (adik POZE)
[blue][b]CUNUNIA CIVILA