Mamici si gravidute de Nov-Dec2008 (147)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

brie multumesc frumos sa te ajute Dumnezeu si [e tine si pe familia ta
alra felicitari...asa sa tot faca ..fiumiu du[pa spusele lui tati cica de la 1 dormi pana la 7.05 cand m-am trezit eu...deci suntem si noi maricei..ne mai cumintim si noi
cherie..na , na pun biciul pe mine pai e frumos tu te facusi mai mai mai mai si eu ...stric toata operatiunea plimbare placuta !!!
fetele ati vazut ca de sarbatori ne napadesc amintirile...si cel mai des ne gandim la bunici, cozonaci, portocale, brad...zapada...cred ca in cl chiar suntem un popor de melancolici
miercuri imi fac molivda si intentionez sa pun un acatist cu noi mamicile cine doreste sa se inscrie sa dea pm ...ca pe unele va stiu dupa nume, dar nu pe toate...numai prenumele..nu trebuie si numele de familie

eliza mamica de inger Ionut Pavel
si de bb
Dimitrie Gabriel 12.11.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Neata!

Eu iar m-am trezit la 10 cu fetele, cu 3 treziri azi-noapte si cam 1 ora de fiecare data, oricum e bine.

Am vazut ca a nascut si Justme25.

Anduta, Iulia, Justme, sa va traiasca fetitele, sa fie sanatoase si norocoase, necolicoase si voioase. Refacere rapida mamicilor!

Andy, Madutza_bra, Julia!

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Felicitari Justme pt. minune !
Otilia multumim ca ne ti la curent cu noutati .Am vazut pozitele voastre (sunteti multi acum ) f. frumoase si cu intarziere urez un La multi ani Anei

Legat de poze , eu mi-am sters albumul meu si l-am lasat doar pe al lui bebe ...e o idee , parca ar fi frumos sa fie la un loc toate albumele de bebei , cum ziceti si voi .

Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008
http://good-times.webshots.com/album/568767579tGShwK
povestea nasterii http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=129826&whichpage=9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

ANDUTZA SA-TI TRAIASCA GEMENASELE! SA VA BUCURATI DE ELE! MULTA PUTERE SA AVETI GRIJA DE ELE

Lauramiron, Madutza_bra, Alra, Madutza fetele scumpici.

Mirtha foarte frumos la tara, cu toata atmosfera de Craciun si cu traditiile respectate...m-am bucurat de asa ceva doar o data in viata cand eram copil, eu nu am rude la tara, dar si acum tin minte ce frumos si deosebit a fost acel Craciun. Mi-au dat lacrimile citind de bunicul tau si cat de frumos vb de el... multa sanatate bunicicilor tai si sa apuce sa o vada pe Eva studenta.

Isabela lui Raphael Nicolas (23.10.2008)
http://good-times.webshots.com/album/563960730wsIJMS

Mergi la inceput

Eli iubita ce m-ai facut si tu sa plang parca citeam de bunicii mei care m-au crescut de la 7 ani pana la 12, numai ca bunicul meu a murit in urma cu 8 ani, sunt foarte sensibila cand e vorba de bunici. Si bunicul meu de fiecare data cand ma vedea plangea minute bune, eram copilul lui...

Citat:
citat din mesajul lui elilov3

Mirtha nah ca acuma ma facusi melancolica...cand am ajuns acolo tataie (bunicul asa ii zicem) Eli , mai tata mai venisi si tu pe la noi macate-ar mosul de fata....ce mai spui tu ca faci...vezi tu bluza asta (o bluza pe care o purtasem cu Pavel fiind gravida), o vezi e a ta si ori de cate ori o ombrac ma gandesc la tine, ma tata mai..... si ma gandesc ce face fata mea ( sa se inteleaga ca eu snt bucuria lui bunicul, sora bunicei, iar fratele a bunicii care a decedat)....mai mie imi rupe suflewtul batranul
si bunica saraca era garbovita, s-a cocosat si m-am gandit Doamne ce mica sa facut....ufff...2 batrani si un mat cu suflet mare cat nu gasesti pe la oras...care si-ar da si sufletul din piept./..bunica..mama ce sa va dau si eu voua ca venirati pe la noi...zic mamaAna (bunica asa ii zicem ) nimica, am venit sa va vedem nu vrem nimic..offf mai mama pai nu e frumos sa plecati cu mana goala...taiase batrana 2 gaste pe care le pusese intr-o punga si ne-a dato..amaratii i-am zis sa le opreasca ei sa faca mnacare din ele..la care bunica lasa mama ca am avut toata vara carne ppe masa...da de unde ca ea face economie sa ne dea tot noua

eliza mamica de inger Ionut Pavel
si de bb
Dimitrie Gabriel 12.11.2008

Mergi la inceput

M-am distrat pe cinste aseara cu colegii mei la petrecere, m-am simtit super bine, am dansat o gramada si am baut doar 2 pahare de campari, restul suc. Merita din cand in cand o iesire d-asta. Pacat ca muzica a fost cam veche, mancarea putina si nu foarte buna, scaune nu erau pt toata lumea....dar eu tot m-am simtit bine ...se vede cand iesi rar din casa pretuiesti fiecare clipa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Remember us???

V-am tot citit zilele astea de cand sunt acasa, dar cand sa scriu si eu, intervenea mereu cate ceva...deja m-am obisnuit sa vina mereu cate cineva pe la noi cand mi-e lumea mai draga....

Va multumesc din suflet pt urarri, sunteti de milioane, mi-ati lipsit...si vrea sa le multumesc celor care m-au sunat si in mod special lui Mamiseli - datorita careia am reusit sa trec peste o usoara depresie...o sa radeti de muine ca-s la a doua nastere si am avut asa o depresie...daaaaaaaaaar tinand cont ca am avut o nastere groaznica si lungaaaaaaaaa....si cu destule peripetii....nu-s de condamnat

Oricum mereu am zis ca tot raul spre bine (o sa-mi fac timp zilele astea sa va scriu povestea nasterii printesei noastre)...in sensul ca refacerea de dupa a fost muuuuult mai rapida, deja la 3 zile stateam lejer in fund

Acum suntem bine, papam laptic de la mami, dormim destul de mult 3-4 ore/repriza ziua...noaptea ne trezim doar o sg data...din cauza asta stau in toiul noptii si ma mulg de zor, milka ce sunt....

Grasanu vad ca tare bine a acceptatt-o pe pitik , care btw si-a schimbat numele - este Diana Gabriela si nu Theodora...cine mai scrie prin listuta poate modifica si la noi- o iubeste enorm, ii pupa tot ce se poate pupa, nu lasa pe nimeni sa o ia in brate (nici macar pe taxu ) doar el si mami au grija de Dia

Felicitari celor care au nascut si mult curaj celor ce mai au un picut si isi vor tine minunile in brate!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Salutare burtici si mamici.

Imi cer scuze ca nu am intervenit mai devreme dar azi am avut zi de gateala. De fapt cam toata saptamana cu mici intermitente am gatit pt. ca ma bine dispune si mi-a mai luat gandurile de la raceala.
Eva este din ce in ce mai cumintica sub aspectul programului , noapta e destul de aerisit in privinta meselor iar ziua nu plinge decit de foame. I-am dat apa intre mese si ieri am avut doua scane fara nici un fel de stimulare.Am luat-o cu mine cind am gatit si am pus-o in scoica de la masina. Din cind in cind mai povesteam cite ceva , ii mai dadea mama sa miroase pe la nas marar, patrunjel, i-am pus colinde si rideam amindoua la ceva imaginar sau poate nu.

Imi pare rau ca trebuit sa va dau vestea proasta despre indemnizatia de crestere a copilului - nu de maternitate , dar asa s-a incetanit si mi-a intrat in limbaj ca atare. M-am gandit ca mai bine sa va pregatiti din timp si psihic si financiar daca este posibil sau sa va luati din timp masurile necesare. Poate ca totusi nu vor suspenda actul normativ dar trend-ul asta este si e bine sa stim din timp la ce sa ne asteptam.

Iza , Eli iubitele. Sa va traiasca parintii si bunicii -cei care mai aveti - si sa va bucurati de ei asa cum sunt caci intimplator sau nu sunt singurii pe care ii avem. Eu sunt recunoascatoare pt. tot ce mi-a dat viata pina acum si nici macar vestile nenorocite ref. al indemnizatie nu sunt in masura sa umbreasca aceste sarbatori .
Eva mi-a schimbat radical modul de a simti si de a gandi. Ingereul meu mic nici nu mi-as imaginat vreodata ca va avea atita putere asupra mea.

Laura ti-am vazut printesa Alba ca Zapada. Pupa mama ochisorii tristi si nebunia de bucle . Da, pungutele presterilizate le-am cuparat de pe sit-ul B e b e l u s u l t a u . ro si sunt Lansiloh. Mai sunt si de la Medela dar mi s-au parut cam piperate ca pret.

Cherie eu zic sa te interesezi de indemnizatia de maternitate la o insitutie publica nu pe la cunostinte care pot sau nu sa stie cum sta treba. Oricum de principiu , in mai toate tarile UE , indemnizatia de maternitate este conditionata de asigurarile de sanatate , de plata acestora si deci de existenta unui contract de munca tipic. Dupa perioada concediului de maternitate urmeaza perioada concediului de crestere a copilului care poate varia de stat la stat sub aspectul conditiilor ed acordare dar o conditie este obligatorie la toate statele UE - calitatea de salariat a celui care primeste concediul de ingrijire a copilului.

Pup fetele , ma duc sa hranesc inger urlator !

Mirtha mama de Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0

Mergi la inceput

Alexutza ce bine ca doarme noaptea bebelina Diana, ma bucur ca ai reusit sa scapi de depresie si astept cu mult drag povestea nasterii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

Alexutza Cum a ramas cu bip-ul? Eu nu te-am mai sunat ca am zis ca nimeresc prost da sa stii ca te sun pana la urma (mama mama ce amenintare...)

Mihaela de Miruna Cosmina (13.11.2008)

Pozele mele

Mergi la inceput