LMA Comori de nov-dec 04(193)
Raspunsuri - Pagina 17
FELIS spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Otiliav Va invit la ![]() ![]() ![]() ![]() si multa si ca tot am schimbat si prefixul Azi am declarat si noi copilul, am trimis scrisorica si speram ca am completat corect ca altfel .Cassaandra, felicitari si refacere usoara! Sa va traiasca Stefan, sa fie sanatos si cuminte! Tot mamica de noiembrie-decembrie, a vrut baiatul sa fie sagetator .Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Pozele noastre |
Otilia... e ziua taaa????
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)pozele noastre,
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
FELIS spune:
OTILIA
sanatate, fericire alaturi de familie... sa iti aduca numai bucurii si sa ai parte de multa dragoste...
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
pozele noastre,
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
try spune:
Oti, la multi ani si felicitari pt prefixul cel nou. Cu acupunctura nu se pune problema sa nu crezi pt ca e deja chestiune stiintifica. Poate rezolva probleme la care nu te astepti, dar nu poate rezolva insa orice problema.
Cassandra, felicitari pt Stefan, sa creasca mare si sanatos si sa aiba o viatza frumoasa si plina de toate cele bune. Ce frumos e cand e un bebe mic nou in familie. Asteptam poze.
mirandolina spune:
Buna ziua frumoaselor!
Vad ca strigarea de catalog are efect ![]()
Cassandra sa va traiasca puiul mic Stefan, sa va bucurati de copii si sa aveti parte de multa sanatate, fericire si un dram de noroc! La multi ani si voua pentru Noul An!
felis nu te dezminti cu cafeaua
ai asa mult timp liber?!
paxela concediu placut! ne "revedem" in 2009!
ele sa ne tragi de maneca cand o fi cazul, sa mai admiram si noi minunatiile tale....pardon, jucariile tale
otilia
si multumim de cinste, era si timpul sa ne cautam motiv pentru o betie (ca pana acum ce-am facut oare?!
)
Sa fii fericita aaturi de cei dragi, sa te bucuri de cipele minunate alaturi de comorile tale si sa iti dea bunul Dumnezeu multa, multa sanatate!
cred ca aseara am mai citit raspunsuri adresate mie, era ceva si cu stimuarea pentru pofta de mancare dupa metode nemaincercate de mine pana acum try
...era si ionela care i-a "citit" din prima pe baietii mei
.....dar nu mai pot sta deja...ma inghesuie niste chestionare, dar rau de tot!!!!!!!!
miha daca vreodata ti-am zis sa te apuci de scoala de soferi, UITA!!! e oribil!!! 
Cum sa pui frate o femeie sa invete despre culbutori, arbore cotit, uzura la calea de rulare si altele???? e inuman, iar azi am tras o portie de plans
...nu m-am bucurat deloc de sarbatorile astea...in orice moment al zilei ma gandesc la chestionare, legislatie, norme...sa imi aratati mie un conducator auto care stie cu ochii inchisi care sunt contraventiile, amenzile, abaterile pentru care se aplica punctele si mai ales cate, infractiunile si suspendarile / anularile...
Scuze ca m-am descarcat aici, insa in conditiile date nu imi mai vine sa ma gandesc la ce pun maine seara pe masa din bucatarie ...Poate imi trimite felis ceva gata facut ![]()
Otiliav spune:
Da Felis, am imbatranit
, n-am zis nimic alaltaieri cand m-a felicitat Aime draguta
.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre
Ele spune:
Otilia dar ce tanara esti mami!!! Felicitari si distractie placuta.
Mirandolina acuma am urcat pe net poze cu ce am lucrat ieri si azi. Cred ca pana la anul nu mai fac nimic ca am musafiri si nu imi permit. Cu toate ca eu as fi in stare sa fac si noaptea numai sa fac zilnic cate un model. ![]()
Jucariile mele
Elena & Denisa
NOI
FELIS spune:
| citat din mesajul lui mirandolina felis nu te dezminti cu cafeaua Scuze ca m-am descarcat aici, insa in conditiile date nu imi mai vine sa ma gandesc la ce pun maine seara pe masa din bucatarie ...Poate imi trimite felis ceva gata facut |
MIRANDOLINA...
acum... putin ... ca am concediu.. si desi am de lucru acasa tot zic "lasa maine" 
Cat despre ceva gata facut???

ok.. eu iti dau meniul si tu alegi:
- placinta-foietaj cu branza (foietaj facut de mine in casa)
- prajitura palmier
- prajitura bounty
- trenuletz de biscuiti
- prajitura cu mere
- prajitura Raphaello
- pulpa de porc umpluta cu ficat
- musaca de cartofi
- spaghete cu carne de pui
- ciorba de perisoare
- piure de cartofi cu ciocanele de pui la cuptor
- supa de pui cu galuste de grish
- ciorba de vitel
- tocanita de pui cu legume
- platou rece 1
- platou rece 2
Deci... puteti sa va alegeti meniul... eu va servesc cu cea mai mare placere...
Pt cine nu vrea gatit de mine are si retetele..
OTILIA... si pt ca e ziua ta... esti invitata de onoare...
...Felis si
mirandolina spune:
felis mama, spune-mi te rog, ca nu le gatesti pe toate, ci doar le pui aici ca sa faci impresie
ioi, Doamne! ce imi fu dat ochilor sa vaza!!! 

cu respect ma inclin in fata ta! Io??? never-ever! ![]()
FELIS spune:
| citat din mesajul lui mirandolina felis mama, spune-mi te rog, ca nu le gatesti pe toate, ci doar le pui aici ca sa faci impresie ioi, Doamne! ce imi fu dat ochilor sa vaza!!! ![]() ![]() cu respect ma inclin in fata ta! Io??? never-ever! |
MIRANDOLINA
esti o scumpa..
Ba da, eu le-am facut... Daca intri sa te uiti la restul pozelor ai si etapele de preparare (imagini din timpul prepararii... Toate sunt de luna asta... marea majoritate din ultimele zile...
"Microbul"
insa il am de la Monica
Impresionant e albumul ei...
Ciorba de perisoare, spaghete, prajitura Raphaelo,si trenuletz... inca mai am infrigider...
Felis si

si multa
si
ca tot am schimbat si prefixul