LMA Comori de nov-dec 04(193)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Ioana, Alexa, drum bun si distractie placuta!
Felis, chiar ca trebuie sa mai strigi catalogul din cand in cand. Chiar azi ma gandeam la Miki si nazdravanii ei frumosi.
Andra, eu am inceput sa cred in acupunctura. Am facut 4 sedinte pentru a pregati organismul de nastere si uite ca acum am intrat in travaliu fara medicamente. E adevarat am baut si ceai de frunze de zmeur, am fost si la bazin intensiv cateva saptamani dar cred ca si acupunctura a avut rolul ei.
Oricum foarte interesant masajul pentru pofta de mancare, e de preferat decat medicamente si vitamine.
Ionela, pofta buna la cozonaci!

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Noapte buna... daca am strigat catalogul... au mai aparut mamici la apel Va pupic

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
pozele noastre,
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

Otilia sa fi sanatoasa si fericita, sa te bucuri de comorile tale

eu va urez de pe acum La Multi Ani! si un an nou plin de realizari si impliniri

noi de azi ne luam zborul la prietenii nostrii din italia , si pana pe 9 ian suntem acolo

si piticeilor nascuti in aceasta perioada

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui paxela

noi de azi ne luam zborul la prietenii nostrii din italia , si pana pe 9 ian suntem acolo

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica ,

Ehe... asa sa tot incepi noul an... ONITZA in Grecia.. unul plin de romanism.. tu in Italia...

Buna la toata lumea...

Mai strig catalogul???... CA vad ca se mai misca ceva pe aici ...

pozele noastre,
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Citat:
citat din mesajul lui FELIS

Citat:
citat din mesajul lui paxela

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica ,

Ehe... asa sa tot incepi noul an... ONITZA in Grecia.. unul plin de romanism.. tu in Italia...

Buna la toata lumea...

Mai strig catalogul???... CA vad ca se mai misca ceva pe aici ...

pozele noastre,

Eu prezent!
In rest nimic nou...cu indeletnicirile mele .
pe toate.

Jucariile mele

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

ELE pai in perioada asta indeletnicirile cam fiecareia sunt in ale bucatarelii...

pozele noastre,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cassandra spune:

Sarbatori fericite, mamici si pitici!
revenim si noi in formula extinsa cu Tudor Stefan (de fapt mai pe scurt Stefan, la cererea publicului) in frunte!
Stefan s-a nascut pe 19 decembrie cu 9 zile mai devreme decat DPN prevazut, dupa ce am bolit prin spital vreo 5 zile, cu un rinichi care a luat-o razna de tot. Dupa o tona de injectii calmante si ampicilina pt ca pitricelele mele o cam luasera la vale, medicul meu a decis ca mai safe sa intram in operatie .
bebe a avutr 3.700 si 51 cm deci flacau in toata regula pt varsta lui. in Ajunul Craciunului ne-am externat si de atnci incercam sa ne obisnuim in noua formula.Laptic este, dar Stefan e tare mancacios si mofturos. Speram sa o scoatem la capat pana la urma cu un programel mai bine stabilit.
va uram din suflet un an nou plin de iubire, de liniste si de sanatate! sa cerasca copiii frumosi si sanatosi, iar voi, mamicilor sa fiti frumoase si vesele ca intotdeauna!
La multi ani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Citat:
citat din mesajul lui cassandra

revenim si noi in formula extinsa cu Tudor Stefan (de fapt mai pe scurt Stefan, la cererea publicului) in frunte!
Stefan s-a nascut pe 19 decembrie cu 9 zile mai devreme decat DPN prevazut, dupa ce am bolit prin spital vreo 5 zile, cu un rinichi care a luat-o razna de tot. Dupa o tona de injectii calmante si ampicilina pt ca pitricelele mele o cam luasera la vale, medicul meu a decis ca mai safe sa intram in operatie .
bebe a avutr 3.700 si 51 cm deci flacau in toata regula pt varsta lui. in Ajunul Craciunului ne-am externat si de atnci incercam sa ne obisnuim in noua formula.Laptic este, dar Stefan e tare mancacios si mofturos. Speram sa o scoatem la capat pana la urma cu un programel mai bine stabilit.
va uram din suflet un an nou plin de iubire, de liniste si de sanatate! sa cerasca copiii frumosi si sanatosi, iar voi, mamicilor sa fiti frumoase si vesele ca intotdeauna!
La multi ani!!!

Alexandra, mamica lui Dragos

Bine a venit pe lume Stefan!!!
Si sa aveti sarbatori de vis in noua formula.

Jucariile mele

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cassandra

La multi ani!!!

Alexandra, mamica lui Dragos

LA multi ani si tie Cassandra... bun venit pe lume micutului Stefan...

pozele noastre,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Va invit la si multa si ca tot am schimbat si prefixul !

Azi am declarat si noi copilul, am trimis scrisorica si speram ca am completat corect ca altfel .

Cassaandra, felicitari si refacere usoara! Sa va traiasca Stefan, sa fie sanatos si cuminte!
Tot mamica de noiembrie-decembrie, a vrut baiatul sa fie sagetator .

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre

Mergi la inceput