LMA Comori de nov-dec 04(193)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Mersi Felis, macar virtual sa beau si eu o .

Ma bucur ca v-au placut craciunitele mele, Aime m-ai facut sa .

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre

pai cu asa 2 papusi... te topesti toata...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
pozele noastre,
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Otilico, de ce sa rosesti mai mama? Esti mandra de ele, normal, dar fara falsa modestie...poza e de publicat. Nu stiu cum sa faci, macar un mega tablou ptr camera lor din Ro sa realizezi.E absolut bestiala.
Si in alta ordine de idei, cred ca tre' sa te pupam apasat si sa-ti zicem sa traiesti, si numai bucurii de la cavalerul meu ptr craciunitele tale dar si ptr tine ptr sarbatorita noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Mihaela cu ochi ca marea,asa e, orice lucru deprins din frageda copilarie ramane intiparit ca o "stanta" (cu s de la soric ).
Cum ii merg vanzarile Dianei la super market? Ca tocmai vine anul nou?

Am reusit sa incarc poze din ultima perioada in care tot am lipsit de pe DC...asa ca poze cu noi din septembrie-decembrie aici.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aime

Mihaela cu ochi ca marea,asa e, orice lucru deprins din frageda copilarie ramane intiparit ca o "stanta" (cu s de la soric ).
Cum ii merg vanzarile Dianei la super market? Ca tocmai vine anul nou?

Am reusit sa incarc poze din ultima perioada in care tot am lipsit de pe DC...asa ca poze cu noi din septembrie-decembrie aici.

F frumoase pozele Aime... Am vazut pe Vladutz si in porbagaj, si la ziua lui la gradi, si afara, si la serbare.. si impodobind bradul...Asta insa mi-a placut ff mult... zici ca e un actor...

pozele noastre,
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Salutareeeeeeee!!!!!!!!!!!

FELISUCA, acush vazui invitatia la cafea, sar'na, am baut si eu zilele astea la greu, mai aveam putin si-mi injectam! Am reusit cu greu sa citesc pe DC la Moreni, merge netul greu. Pupam pe Mihai dulce!

Nu am reusit sa vad poze decat pe ale Otiliei cu cele doua printese Craciunite, vaaaai, dar nu va spun ce m=am emotionat cand am vazut pe Ana ce zambareata si bucuroasa este sa tina pe Elisa in brate, ce frumoasa este in pozele cu bradul, de fapt amandoua sunt frumoase in toate pozele, Ana s-s schimbat, e foarte delicata, gratioasa, imi vine s=o mananc nu alta!!!!!

Noi facem bagaje, maine la 5 dim plecam spre Grecia unde vom petrece de Revelion!!!!!!!! ....si uite cum trec eu in 2009 fara sa aflu secretul Miriei. Sper ca esti bine, mami!!!

NU cred sa ne mai auzim pana pe 3-4 ianuarie, asa ca va urez de azi LA MULTI ANI!!!! UN 2009 CU SANATATE, IMPLINIREA DORINTELOR SI COPII MAI INTELEGATORI!!!!

Pupiiiiiccciiiiii!!!!

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirandolina spune:

Helaaaauuu!

Vin si eu la apelul de seara, dupa ce am trimis baietii la culcare cu tatal lor Doamneee! oare v-am spus ca peste 3 saptamani incep serviciul dupa o absenta de 4,6 ani??? ufff, ce de griji, ce de ganduri...se strange latul in jurul gatuui

Mai are cineva net de la Click Net? in ultima vreme merge aaaatat de greu, incat o sa vad la Sfantul Asteapta pozele lui aime

Felis ca tot veni vorba de racelile repetate ale baietilor mei...ma bate un gand sa le suplimentez alimentatia cu niste vitamine

stiu, nu sunt tocmai indicate, nu am mai facut asta, insa amandoi sunt atat de lingavi la mancare ca imi vine sa imi iau campii Matei a mostenit 2 lucruri esentiale, de la tati (lenea sa duca la gura, "ar prefera o pastila ca sa scuteasca efortul") si de la buni ( e super sclifosita si nu incearca nimic din ce e nou sau i se pare ...hmm ) Adam e ceva mai "normal" insa s eplictiseste repede la masa, asa ca ...primele linguri sunt si singurele, de multe ori. Sa va zic ca abia acum Matei accepta sucul de citrice proaspat stors dimineata, iar Adam nici gand... Sunt atat de selectivi incat si eu stau si ma gandesc cum de am avut 2 sarcini super mancacioase, cu de toate, iar ei au iesit asa ...teroristi! Ma gandesc ca poate au carente si de accea le-ar prinde bine...Dupa analize Matei ar trebui sa fie in limite, cele de jos e drept, insa in limite. Adam are o anemie feripriva si din ianuarie trebuie supliment cu Fier Hausman (cum s-o scrie).
Aveti idee de niste vitamine mai bunute? ati fost in situatia sa le dati copiilor?

aime am reusit sa vad si eu pozele de la link, sunt f frumoase. Te-am vazut si emotionata in ziua de inceput de gradi, i-am vazut si cadourile, si aniversarea intre colegi...super toate!

va las, ca baietii nu dorm si mai trebuie un paznic, unul deja a adormit Sa aveti o noapte linistita!

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

Lili,eu am intrebat pediatra la ultimul control de un leac minune pentru pofta de mancare. Cica nu exista dar ceva rezultate s-ar vedea dupa VITAM,is noi pe piata.
Mamicile de la bulgarasi au mai folosit Multisanastol si cica-s bune.
Eu n-am incercat inca nimic.Cat ma mai tin nervii...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

ONITZA... petrecere frumoasa de Revelion...

Mirandolina... Mihai mananca tot ce ii dau... nu ii dau eu... sa vad cat poate asa ca pe partea asta... experienta mea... Bafta .. Mai bine intrebi doctorul... ce ar fi mai potrivit, mai culegi niste pareri si iei hotararea..

pozele noastre,

Mergi la inceput

Buna dimineatza... vad ca nimeni pe aici sa imi tina complanie la ... Ma duc singura in bucatarioara mea sa-mi savurez cafeaua...

pozele noastre,

Mergi la inceput