LMA Comori de nov-dec 04(193)
Raspunsuri - Pagina 12
aime spune:
Am prins putin liber si am vrut sa vad ce faceti...
Otiliooooo, poza cu papusile alea doua rumene si rosii este nemaipomenita, fato, trebuie s-o dai sa ti-o publice cineva. ana pare ca tine o papusa pe bune in brate, e grozava. Pupam micile norvegience 
Miria, am facut cozonaci, cum nu, asa simt ca e Craciun, sa fie pe masa si cozonac, langa un pahar de vin. Vladu nu e chiar un super cuminte, nici el, dar is copii si eu inca nadajduiesc ca odata ce va creste va fi si mai cuminte (roserbino, vino da sa nu ma contrazici, plizzzz), dar stiti ce i-a spus lu' ta-su "tati, ai vazut tu undeva copil perfect exemplar?" asa ca...
Ionela
si sa savurati bunatatile.
Ochi verzi inca o data am admirat copila fericita, si ce-mi place camera ei, e asa ordine si spatiul (tu zici ca e mic, da' nu pare) e folosit la maxim, ai o inclinatie inascuta spre a ticlui totul fara cusur. Si mai cred ca Diana iti calca pe urme
.
Va pup pe toate, si ne bucuram ca nu ne-ati uitat.
FELIS spune:
Aime 
Ce liniste..
si aici si la mine in casa...
tot mai vreau o cafea... toata ziua am vrut... cam motzai...Mai vea cineva cafea cu mine???
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
pozele noastre,
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
ochi_verzi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aime Ochi verzi inca o data am admirat copila fericita, si ce-mi place camera ei, e asa ordine si spatiul (tu zici ca e mic, da' nu pare) e folosit la maxim, ai o inclinatie inascuta spre a ticlui totul fara cusur. Si mai cred ca Diana iti calca pe urme .Va pup pe toate, si ne bucuram ca nu ne-ati uitat. aime si |
Cred ca mi se trage intr-un fel de la mama, ea era cu ordinea, murea daca puneam o haina pe scaun, toata ziua le tot aseza si eu am copiat de la ea.Mobila eu am desenat-o, rafturile le-am realizat din carton
Felis, cum am aparut abia acum, asa ca ar merge un ceai ca pt cafea e prea tarziu
Mihaela si Diana 22.11.2004

Otiliav spune:
Mirandolina, nu mai fi suparata ca a fost bolnavior la serbare. Pe aici nu sunt serbari la gradinita, cam trist. Tare reusita felicitarea de aici .
Mihaela, e atat de emotionata Diana, se vede din poze ce fericita este. Acum aveti de lucru, trebuie sa cititi despre pesti in acvarii.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui LuminitaB Miria, tii secret? |
Secret?Secret?
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
Lili,tare frumos,aranjat si ferchezuit fu Matei la serbare.
Si Denisa e foarte frumoasa,a stiut baiatul ce sa aleaga. ![]()
Otilia,pupici la craciunitele norvegience.
Is asa de dulci
si mie mi s-a facut dor de-un bebe mic.
Mihaela,si eu mor si ma sufoc atunci cand le vad aruncate si imprastiate.Deci mai am o speranta ca mai tarziu poate va invata ceva din ceea ce ii explic si exemplific in fiecare zi.
Desi acum pare ca-i intra pe-o ureche si iese pe amandoua. 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mirandolina spune:
Buna seara dragelor!
Sa stiti ca trag cu ochiul si aici, insa ma straduiesc sa o scot la capat cu celebra scoala de soferi, abandonata de cand cu bolile piticior
. In ianuarie am examen, ma furnica in stomac, insa ...acum ori niciodata!
sa revenim la oile noastre...
otilia
pt aprecierile la felicitarea cu pricina. Darius este cel de-al treilea baiat al meu
, de fapt un nepotel caruia i-am redat sansa de a trai cand am initiat si sustinut campania umanitara care l-a salvat. Intotdeauna el va fi la acelasi nivel cu baietii mei si mi-e drag la fel de mult
felis toata ziua as fi avut nevoie de o cafea, zau daca am stiut unde gasesc una calda, oferita cu atata generozitate
mihaela eu ii tot spun sotului ca de la el copiii invata sa fie dezordonati. Poi cum altfel...puterea exemplului e mare si noi parintii, suntem cele dintai exemple in viata copiilor nostri.
Probabil incerc si eu o scuza jalnica la faptul ca cei mici nu ma asculta inca
va pup fetele, ma bag in patuc, poate maine gasesc ceva zapada afara...oare v-am zis ca Matei e cu mucii in batista?
I-am facut o frectie strasnica, insa ma oftic ca nu putem iesi afara, e miortzait, plans, scheunat...ca vai de el...
Noapte buuunaaaa! ![]()

mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui mirandolina mihaela eu ii tot spun sotului ca de la el copiii invata sa fie dezordonati. Poi cum altfel...puterea exemplului e mare si noi parintii, suntem cele dintai exemple in viata copiilor nostri. |
De ce oare exemplul negativ e intotdeauna mai puternic decat cel pozitiv?

FELIS spune:
| citat din mesajul lui mirandolina Sa stiti ca trag cu ochiul si aici, insa ma straduiesc sa o scot la capat cu celebra scoala de soferi, abandonata de cand cu bolile piticior . In ianuarie am examen, ma furnica in stomac, insa ...acum ori niciodata! felis toata ziua as fi avut nevoie de o cafea, zau daca am stiut unde gasesc una calda, oferita cu atata generozitate Noapte buuunaaaa! ![]() |
BUNA DIMINEATZA LA TOATA LUMEA...

Haide-ti la o cafea...
...Mirandolina... bafta cu scoala... si sanatate puiutilor... sa nu mai fie niciodata bolnaviori...

Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)pozele noastre,
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
Otiliav spune:
Mersi Felis, macar virtual sa beau si eu o
.
Ma bucur ca v-au placut craciunitele mele, Aime m-ai facut sa
.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre