LMA Comori de nov-dec 04(193)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Am pus si eu poze cu Ana la brad si multe, multe poze cu fetele craciunite.

Miria, ma bucur ca apari, dar nu ma bucur deloc cand citesc ca nu te mai incumeti, de ce nu crezi in sansa ta? si sper sa fii mai optimista si mai putin obosita.
Fulgule, cum ai reusit mai cu suzeta ca a mea o scuipa de numai. Am vrut si eu sa facem o poza in grup dar greu cu sincronizarea . A voastra e tare reusita.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirandolina spune:

La multi ani si sarbatori fericite in continuare!

tuturor copilasilor nazdravani care au mai implinit 1 anisor! Sa creasca mari si sanatosi, ca frumosi nu ma indoiesc ca sunt!

Nu am pretentia sa va mai aduceti aminte de noi, insa cum in toate aceste zie cat am absentat m-am simtit mai vinovata ca oricand, iata ca sunt hotarata sa citesc macar capitolul asta cap-coada

felis ce ma bucur ca ati fost la munte, chiar si fara Mihai deocamdata! Asa as fi vrut si eu, insa criza economica a ajuns si la noi, asa ca am redirectionat bugetul

onitza astept poze si de la tine, sa ne arati cum te-ai distrat.

ele succes la capodoperele de bijuterii! sunt fff frumoase!

mihaela am vazut pozee cu Amira si Robert, sunt ff frumoase, si chiar ma gandeam de ce nu am vazut pozele cu serbarea, inca!!!!

La noi srbarea l-a gasit pe Matei cu febra nu mare, dar atat cat sa dea chics cu indrazneala...abia i se auzea gurita si la cantecele nu a participat in totalitate, la dansuri - tot asa...numai in brate la Mos a uitat de febra si a spus clar si raspicat poezia. De fapt serbarea lui a inceput cu stangul in momentul in care a refuzat, chiar de la inceput sa se imbrace "frumos"...noroc ca l-am convins pana la urma, dar nu a fost chiar cea mai spectaculoasa aparitie dintre copii, desi doamnele aveau asteptari mari de la el.
iata-l
AICI la intrarea "in scena" in urma bunei lui prietene, Denisa. O sa o mai vedeti alaturi de el in poze, caci foarte greu reusesc doamenele sa ii desparta

Am trecut prin peripetii deja cu gradinita asta...odata, acasa la noi, a vrut sa o sarute pe Denisa cu limba!!!!!!!!!!!! Am murit de rusine, mama acesteia a facut fete-fete, desi ne stim de vreme buna Am aflat ca a invatat unele chestii din gradi...la care am ramas fara cuvinte. La vreo 2 zile ma cheama edu sa imi spuna ca isi baga mana la cuc toata ziua cand l-am intrebat unde a mai vazut el asa ceva, a zis ca la tati Am vb cu el si ulterior s-a indreptat, insa...m-au cam luat caldurile cand intr-o singura saptamana le facea pe toate

try sanatate multa! sa imi pui si mie o poza cu zapada de la voi, caci mereu e din belsug...noi nici un strop n-avem

roserb asa cred si eu, ca deja astia mici s-au intalnit cu Mosul de atat demulte ori, incat nu mai apreciaza cadourile cum se cuvine. Azi e-am adunat si facut "disparute" pe balcon, maine le voi da altceva spre ocupatie.

otilia si fulguletz in absenta mea, acum imi dau seama ca ati nascut dragi mamici! Sa va traiasca buburuzele si sa fiti fericiti cu totii!

ochi verzi multumim de felicitare, e superba!

miria nu esti chiar codasa-codaselor, dupa cum vezi eu sunt mai ametita ...

ionela mi-am si inchipuit fetele topaind prin jurul bradului cand au vazut cadourile! Descrii atat de frumos!

fulguletz cand i-am aratat sotului pozele cu David si trenuletul lui, a zis "da' precis nu are frate mai mic, nu?" Si cand i-am zis ca e mic, "stai sa vezi cand o mai creste buburuza..."
La noi Adam e atat de bagacios, nimic nu ii scapa necontrolat, Matei abia mai are locd e el...
Dar copilasii tai sunt asa de frumosi, imi amintesc de ai mei, cand erau mici...ce repede trece timpul

Mihaela esti chiar mai tanara decat asta -vara!!! Se vede in poze cat de fericit este Robert ca i-a adus Mosul ce isi dorea

ionela daca regret ceva Craciunul asta, atunci regret ca nu m-am invrednicit din timp sa imi fac rost de niste sunca "ca la mama acasa" ...ce stiu ei ce este bun?!

aime frumos ai zis...in dimineata zilei de Craciun, l-am vazut pe Matei studiind pe deasupra pungilor de cadou...hmm...a privit cu interes intr-una si s-a intors asa de bucuros "mami, Mosul mi l-a adus pe Roary!" ...am uitat si de poze, si de film...de tot!

ups!

Citat:
citat din mesajul lui LuminitaB

Miria, tii secret?
Luminita
ce sa fie, ce sa fie? Nu ne zici nimic?

La sfarsit, ma retrag in liniste ca sa las loc baietilor mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirandolina spune:

felis iti multumesc si aici pentru banutii trimisi lui Darius, a fost chiar o surpriza!
Nu stiu daca vei avea timp sa citesti la subiectull lui, dar se pregateste de a treia vizita la nemti, poate va scapa si de traheostoma care il incurca aat de mult...

Darius iti ureaza Craciun fericit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirandolina
felis ce ma bucur ca ati fost la munte, chiar si fara Mihai deocamdata! Asa as fi vrut si eu, insa criza economica a ajuns si la noi, asa ca am redirectionat bugetul

La sfarsit, ma retrag in liniste ca sa las loc baietilor mei

Pai... am fost... ca a platit serviciul...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
pozele noastre,
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mirandolina

felis iti multumesc si aici pentru banutii trimisi lui Darius, a fost chiar o surpriza!
Nu stiu daca vei avea timp sa citesti la subiectull lui, dar se pregateste de a treia vizita la nemti, poate va scapa si de traheostoma care il incurca aat de mult...

Darius iti ureaza Craciun fericit!

intru mai rar... au fost putini... nu ai dc sa imi multumesi... as fi vrut sa fie mai mult.. dar am zis ca si atat poate conteaza...
Sa ii dea Dumnezeu sanatate...

pozele noastre,
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

pe toate si pe copilashi, am vazut pozici multe si frumoase
un special pentru cuscra si familiuta

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi la ora 13.

Mergi la inceput

buna dimineatza... desi m-am trezit de vreo 3 ore... inca nu am terminat cafeaua... asa ca... cine bea cu mine o cafeluta?... Onitza... unde esti??? Hai la cafea...

Miria... ce secret nu ne zici???? Ca bb nu cred... tocmai ce ziceai ca nici nu te gandesti... deci???

pozele noastre,

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Am pus si eu poze cu Ana la brad si multe, multe poze cu fetele craciunite.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre

OTILIA... nu mai puteam sa ma desprind de poze... pai super parti girl ai avut acolo... so craciunite una si una M-am topit... si tu cred ca esti cu toti langa tine...

pozele noastre,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

Otilia, sunt superbe fetele tale...si eu m-am topit la poza care a ales-o Felis.Si am vazut si o Ana fotomodel
Mirandolina, frumoase felicitari ai facutai doi baieti super!

Si eu sunt curioasa "ce secret???"

Mihaela si Diana 22.11.2004

Mergi la inceput

Mirandolina... ai 2 baieti tare frumosi... si felicitarile sunt frumoase...

pozele noastre,

Mergi la inceput