Puiuti de Randunici 2008!! (169)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Dar ce vad? plin de kk pipi pe crenguta ! Si la Cluj si la Bucuresti ...tzttz....ia puneti mana pe ca vine Craciunul pt Mufarin !
Tuchi, gata , am zacut destul Acum ma apuc de gatit!Imi pare rau ca a picat varianta cu Austria
Clau, spor la impodobit!
Nicol, ce face pitica...cum se simte?
Of, nu vazui bradul Nicoletei inca....Olgutz e de vina, ca mi-a distras atentia

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Cristina, ca un om mare vorbesti tu!

Mi-am amintit sa ii urez sanatate nepoticii Stelei si nastere usoara surioarei!

Si Stela, tatal tau are 4 fete???!!!
Inteleg ca au incercat din greu sa obtina un baiat!

A, si braovo pentru faza cu biberonul! vezi ca se poate! Cum au mai zis si fetele, mai lasa-l si pe Geo, ca de omorat n-o sa omoare copilul!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Tuchi, pai aia e, ca era vorba de febra de la diaree, de deshidratare deja instalata, etc. Nu de febra de dinti de exemplu, la asta sigur ca i-as da Nurofen si fara sa faca 38 de grade pt celelalte efecte. Dar cum la deshidratare totul devine de cateva ori mai toxic pt organism, tind sa cred ca aveau dreptate. Bun, la Iulia febra nu a trecut de tot decat dupa ce a inceput antibioticul, dar asta e o alta poveste, ca acum stim care era cauza. Cert e ca, la ascensiunile febrile, simpla dezbracare a fost f eficienta. e adevarat ca a facut muci (desi temperatura in camera, acolo la Medlife, o reglam cum vroiam eu, ca o cucuana) dar asta chiar a contat mai putin in contextul respectiv.

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Mimo, Tuchi, eu intotdeauna cand calcam in strachini si era evident ca nu le pot spune alor mei, ii aveam pe fratii mei carora sa ma "confesez" si carora sa le cer ajutorul/sfatul. Mi-e mila de ea, de ce a simtit ca nu poate spune nimanui adevarul...Din pacate, de Mos alt telefon nu va primi, pentru ca pur si simplu, nu mai sunt bani pentru inca unul.

Noi insa tot radem de buchetelul de flori al sora-mii, spus la nervi maximi . Va dati seama ca la asa reactie, asa pedeapsa

Ma duc sa iau paine, revin!

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Mimonixo - ma dor toate cele de la cat am smotruit ieri, si azi am luat-o de la capat ca singurul neamt din casa e catelul, dar si ala nascut in Romania

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Mimo, masina de gatit singura nu s-o fi inventat??

Mie imi place sa gatesc, dar in ultimul timp chiar m-am saturat! Si acum, 2 saptamani cu Ilinca acasa o sa trebuiasca sa ma straduiesc si mai mult!

Cu Austria...nu-mi pare asa de rau, ca chiar a fost alegerea mea1 Nu vreau sa ma afund in magazine la caldura,ca nici bani de asta n-aveam si nici abuza de nervii sotului nu-mi venea sa fac!
In plus, eram convinsa ca Ilinca incepe gradi pe 12 si apoi am aflat ca incepe pe 5, asa ca n-avea sens sa o iau de la gradi si sa o duc la soacra!

Sebul doarme inca, astia n-au venit acasa...sa vezi cu ce suport de brad or veni, mai scump ca bradul!

sau mi-or cauta cadou??

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tuchita

sau mi-or cauta cadou??

Naty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Cristina, Naty, cu siguranta asta a simtit . Cu sor-mea a lamurit lucrurile, mai raman eu, ca inca nu ne-am intalnit. E inca foarte trista ca nu mai are telefonul

Luny, e bine ca a papat ceva, cand o sa manance ca inainte, o sa stii ca si-a revenit complet. Tii minte cand povesteam ca ii dadeam ceai cu seringa, da? Prolyte are chiar gust bun, de portocale, daca respecti concentratia, altfel devine sarat...

Eu tot nu sunt in stare sa laud toate pozicile vazute si admirate . Ma duc sa iau paine, sa pun ata la globuri, sa facem bradul si viu inapoi.

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Mimo, gata, nu-ti mai arat poze. Pai asa? Fac poze repede, o pun pe net pe cea mai reusita si dumneavoastra?? Hai ca e frumos, parol, clateste-ti ochii!

Tuchi . De manevrat aspiratorul nu e deloc greu, are 4 rotite foarte faine (ii fac poza sa vi-l arat si p-asta), numai ca apa trebuie schimbata cat mai des. Ca se murdareste de n-ai vazut! Si nu umblam incaltati... nu mai spun din saltele ce scoate, si din covor... da am avut curaj sa il las pe Matei pe covor dupa aspirare! Asa face el treaba buna, si mai si vezi exact ce scoate!

Olga, pont cu globurile (pt evitarea atelor): iei agrafe de hartie, le desfaci (ca sa fie ca un S), prinzi globul de un capat (ala mai mic) si il agati cu partea groasa. Am explicat inteligibil?

Mie mi s-a imbolnavit sotul, e mucios si el, si cred ca si al mare, mai astept... Mor!

Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)

Mergi la inceput

Nicoleta, eu nu m-am bagat in discutia cu aspiratorul ca nu am prins-o de la inceput dar devin tot mai curioasa. Please, zi-mi si mie despre ce e vorba-chiar daca nu acum, suna ca o investitie buna, chiar foarte buna in context de copii umblareti pe jos...

Naty

Mergi la inceput