Puiuti de Randunici 2008!! (169)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

nici nu ma asteptam sa scrieti asa repede, multumesc Cristina si Olguta!

exact acum il trimiteam pe Liviu dupa Smecta si menta, mi-am amintit de la tine Olga...il trec si pe regim..i-am facut branzica acum, merge cu banana si piersica la abur(am avut in congelator)? din cate stiu banana strange stomacul..iar la pranz ii fac orez cu pui si legume...caut si pe wholesomebaby...febra era 38,2 acum 30 min, i-am dat panadol, azi noapte nurofen..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Neata si de la mine!

O sa beau o mare din cea facuta de Olgutza ca ma doare capul de nu mai pot, sunt zombi rau.

Ma aseara am uitat sa zic ca am vazut fulguletul de nea al lui Tuchi- a fost superba Ilinca la serbare, de fapt asa e de obicei

Stela m-ai facut sa rad de dimineata , sunt de coma unii randunoi, dar eu pe-al meu nu-s daca l-as convinge sa faca binele si eu sa lenevesc...ntz,ntz..

Mimo pai era asa gol la mall , pt ca pozele alea erau facute chiar in prima zi si am ajuns did de dimineata dupa ce am lasat masina la service, la doar vreo 10-15 dupa ce se deschisese, si mai era si in timpul saptamanii. Oricum era imens, dar am fost si in weekend si tot nu era asa aglomerat ca la noi.Cat despre decoratiuni...jos palaria!

Fug sa ma imbrac ca plecam la Bucuresti sa luam restul de bagaje pe care mi le-a trimis matusamea cu autocarul.

Vb mai pe seara
Duminica frumoasa va doresc!

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Luny - fara piersica. Mai bine un mar copt,cum ti-a zis Olgutza

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Cristina, ai dreptate, pedeapsa si-a dat-o singura. E un copil tare bun, si a stiut in permanenta ce a facut. Ieri am fost cu sor'mea si i-a cumparat alte cele de pus sub brad. SI mai are si patinele !

Stii ce nu am inteles noi? Ca daca cerea voie sa il ia, raspunsul ar fi fost da. De ce nu o fi crezut ea asta....nu pricep. II inteleg teama de sor-mea, dar de ce i-a fost teama si de mine?!?! De fapt, singura spune ca ea are doua mame, i-a fost teama de amandoua...Cand ne vom vedea, o sa lamuresc treaba asta. MUSAI!

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

ok, fara piersica!

Mergi la inceput

Olgutz, cum e cu morcovul, doar il fierb si zeama aia o amestec cu orez si carnita, fara alte legume, merge asa?
idee: cand mai dizolvi ceva in apa putina, pune in capacelul de la Debridat, de exemplu,sau Stodal, sau ceva de genul ala, ca e gradat si mai mic, nu se pierde asa mult pe pereti, apoi tragi cu seringa!:)))

Mergi la inceput

Luny, da, merge si asa, de ce nu? De la morcov, importanta e zeama pentru rezolvarea diareii. Si musai lichide, cu saruri de rehidratare, da? Nu bea? Pe gat cu seringa, asta este...

De febra ii dau numai pe gura, nimic pe fund, da? E maricica febra lui, trebuie sa i-o scazi, nu o lasi asa!

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Luny, carne doar de pui, da?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Nu mai dovedesc deloc sa scriu! Nu stiu ce-i cu mine!

Am trimis pe randunoi si pe Ili sa caute un suport de brad nou si bun, ca nu-mi place cum sta bradul in cel vechi, e prost, inalt si instabil!

Lui Surubel i-am depasit ora de somn, ca s-a mai jucat un pic cu Ilinca si am avut jale mare la culcare, m-am chinuit juma' de ora sa il linistesc!

Luny, n-am nik de zis in plus fata de ce au zis Olga si Cristina!
Decat...sanatate multa!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

neata!
Luny, ti-au zis fetele cam tot ce era de zis. La spital asta a fost regimul Iuliei: lapte HN25 (la voi san), dimineata mar bine copt cu branzica Milli, la pranz crema de legume cu carnita de pui fiarta, dupa amiaza orez fiert cu carnita. NU piersica, no way, doar mar copt si banana. Saruri de rehidratare ma indoiesc ca va primi usor, Iulia nici nu a vrut sa auda; ceai de menta, lapte si mancare de regim (ca daca deshidratarea Doamne fereste e serioasa oricum trebuie perfuzie, sarurile devin apa de ploaie). Si, tot de la spital citire, pana la 38,5 nu sari cu antitermice ci tine-l cat mai dezbracat, cu Iulia asa a fost: eu ceream Paracetamol, mi-au zis nu, sub 38,5 nu are rost sa bombardezi copilul cu medicamente; o tineam doar in Pampers si in 15 minute febra scadea simtitor.

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput