Puiuti de Randunici 2008!! (169)
Raspunsuri - Pagina 5
bubu05 spune:
Da maaa, asa papa el, flumos si deschide cioculetul si in 5 minute mananca tooot! e un scump, ce sa fac? asa era si Vlad! eu nu m-am chinuit deloc la masa cu nici unul! pupa-i mama pe ei de papaciosi! ![]()
Nico, ce bradut bogaat! abia astept si eu sa-l cumparam!
Stela, ai fost mortalaaa! de fapt randunoiul
Si eu tin bibele asamblat, dupa ce il spal si se scurg componentele le asamblez si il pun in cutia cu biberoane. Si eu nu folosesc deloc capacelul alb la amestecat
, am o tehnica rapida
, adica pun apa in bibe, apoi laptele, pun tetina si tin degetul pe gaura de la tetina sa nu stropesc si shake-shake bine si gata ![]()
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
bubu05 spune:
Stela, uite cum am facut eu spanacul, dupa reteta adaptata de la Mimo
. Am fiert jumatate de piept de pui, apoi am pus spanacul congelat(era din ala din piata si congelat de mine), cam doua maini de spanac erau, destul de multicel. Apoi am pus vreo 3 linguri de orez spalat si am lasat sa fiarba pana a scazut de tot. si apoi am inceput sa pun lapte rece, putin cate putin, pana s-a umflat, l-am mai lasat putin si am pus apoi usturoi pisat. Dupa ce am stins focul am pus cam 20 g de unt si am lasat acoperit vreo juma de ora.
Oana, mami fericita de
si
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
mstela spune:
Bubu,moamm,ce cuminte sta Stef si papa
...vleau si eu asa
..Tu esti mumoasa tare!

Tea a inceput sa traga niste palme pe fata
..chiar si ei isi trage![]()
..cum te prinde,plici una pese fata..![]()

Aoleu,Nicol,cate ghinioane pe voi..imi pare rau..Sanatate micutei.Am vazut pozici frumoase la Munchen.O
si de la mine ca-ti mai ardea de rujat in gara
.Esti o Duamna!
Luny,sa-ti fie de bine tunsoarea!Nu pui o pozik?
Naty,mai "asamblez" si eu biba,dar cand sunt scurse putin elementele,dar nu era cazul azi dimineata,ca le folosisem azi noapte
.Oricum,e bine ca invata si el cum sta treaba
.Dar cred ca uita tot pana sambata viitoare
,asta daca nu cumva il pacalesc si maine dimi.![]()
Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
mstela spune:
Nico
,ce bradflumos si mare aveti!
Noi inca nu am luat,vedem luni,marti,poate s-or mai ieftini..
Stela,
mamica fericita de
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
mstela spune:
Bubu,merci.Stiam eu ca am uitat ceva din reteta lui Mimo:lapte.Am salvat reteta ta.
Eu am facut asa:fara carne,ca sa pun ou.Am pus la fiert bucati de morcov pt gust,o mana de spanac verde,oparit inainte,si 2 catelusi de usturoi.Dupa ce au fiert toate bine,am pasat spanacul,am amestecat cu galbenus fiert,am pus putin unt,putina zeama si putine cereale.Si se pare ca nu a ripostat Teodora.![]()
Stela,
mamica fericita de
bubu05 spune:
Da, Stelutz, suna bine cum ai facut si tu. Eu ii dau galbenusul in supica cu galusti, ca-i place sau cu piure morcov/dovlecel/broccoli/cartof.
Lui Vlad ii faceam spanac cu pui si cu cartof, ca lui nu prea ii placea si asa il manca. Acumnici sa nu vada spanac, ii vine sa vomite
. Ii mai fac omleta cu spanac, dar nu prea mai pot sa-l pacalesc si o pap eu 
Mi-am adus aminte de scumpa de Liana ce ma mai striga pe mess
si acum mi-am adus aminte ca ea e plecata ![]()
Oana, mami fericita de
si
Bubu mic
Bubu mare
Poze
mstela spune:
Dar unde-i Liana?
Stela,
mamica fericita de
mimonix spune:
Iote ce de vorbaraie pe-aici
...eu m-am uitat la Scrooge , Doamne ce film frumos...acum ma simt grozav, dar nu mai am somn ![]()
Ce ma bucur ca am reusit si eu cu spanacul meu sa-mi aduc aportul la subiectul asta cumva 
Nicoleta las bradul de vizionat pentru dimineata ca nu mai poci ![]()
Stela 
Noapte buna 

Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
ccris_ccris spune:
Neata, randunici,
Am reusit sa citesc tot-tot din urma dar nu mai am putere sa fac scrisorica. Sunt si cam cu un picior in butoi, ca am ramas fara bani de sarbatori
, dar ne-om descurca noi. Insa am bundita noua
, a venit mosul cu un cojocel imblanit, tare frumusel.![]()
Restul mai pove maine. Pup, noapte buna.
Cristina, cea mai fericita
de
Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!
POZELE MELE
Chocolate therapy is, oh, so good!
ursuleata spune:
Mai este cineva la ora asta? eu pana acum am muncit
Asta e, ma fac eu mare. sa stiti ca am vazut toti puiutii frumosi si mosulici
.
Acum ma duc la nani!
AAAAAAAA, si pe BUBU frumoasa foc