Puiuti de Randunici 2008!! (169)
Raspunsuri - Pagina 11
bubu05 spune:
Super Luny! macar de Craciun o sa te simti bine, la ai tai!
Cris, spor la treaba!
Pana la urma a plecat doar randunoiul dupa brad, pe la piata si apoi sa-l ia pe Vladut.
E cam frig sa mai iesim si noi la plimbareala...si mi-e lene...am deschis larg ferestrele sa ne aerisim si gata ![]()
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
Simo27 spune:
a cazut Barosanelu din pat,na ,ca ni s-a intamplat si noua!era cu David ,se jucau cu jucarii si am auzit BOC
,si era cazut pe spate si plangea...dupa ce ca de ieri e plin de muci
!
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
Olgutzika spune:
Zoze
, si atunci tot din doi in doi scriam
Da' o mai aveam pe Cory..pe Mamip...pe Sovi...uof, imi lipsesc...
Ca parere personala, mi se pare ca a trecut o mie de ani de atunci si imi mentin opinia ca tare urata a fost gravidia, prea plina de griji, prea grea fizic vorbind...numai cand ma gandesc la sarcina lu' Naty, ma trec din nou fiori! Tre' sa mai treaca un pic de timp pentru mine ( mia de ani anterioara nu e suficienta ), inca nu am curajul sa o iau de la capat cu arsuri, greata, insomnie, timp din greu pe buda, miscari cu gratia lui Dumbo etc.
Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
Simo27 spune:
Zoze
,am citit tot capitolulu pe nerasufalte....eu ma simt de o mie de ori mai bine acum ca anul trecut
!il am pe Samuel langa mine,David e fericit ca suntem impreuna de Craciun-nu ca anul trecut in spital-si eu simt ca sunt implinita !
sincer,imi e groaza de ce ma va astepta daca si cand voi decide sa mai avem un bebe...o sa-i privez,din nou,de data asta pe amandoi de multe...in primul rand,de prezenta mea,de teama de spitale,de....
Dar nu e cazul sa ma gandesc asa pesimist la ce va fi
!Doar VINE CRACIUNUL!!!
Simo27 spune:
nu pot face nici o scrisorica ca nu am timp..
Cata,Ilinca e absolut superba la serbare cu pantofiorii ei si cu coditele alea
!mi-a placut ca e fata hotarata,cum a apucat ea microfonul sa zica poezia![]()
Luny,sanatate Mufarinului!
Dragut Stef cum papa-asa papa si Sam
,repede,repede
-si mama Oana in club
!
Cuscra
,
pt Cuscru care a hranit fetita!si sanatate nepoticii si nastere usoara sorei!chiar,ce are?baiat sau fata??![]()
Adriuta,am citit si patanile voastre cu Adrian cel vorbaret
!si
pt sot care face noaptea curatenie in casa
!
Olga,saracuta nepotica,ce o fi in sufletelu ei!si eu tot ca Simi-Mimo procedez
!nu pot sa vad ca sufera copilu!
Luny,ma bucur ca a revenit Iub la sentimente mai bune legate de socrii!si ce frumos ca au luat bunicii patut,sa aibe unde dormi Mufarinul!sa va simtiti bine
Nicol
,prin cate ati trecut si voi in Germania..off!am vazut pozele si mi-am amintit si eu de Olympia Mall,tare frumos,nu??
Am vazut-o si pe draguta de IULIA cum se ridica in picioruse!
Criss,spor la curatenie!dar azi e duminica![]()
Clau,spor si tie la cumparaturi si sa faci o poza la bradut!ca pe al Nicoletei,l-am vazut in Direct
!a,si mai e si Cata,care impodobeste bradul azi-pozeee!noi,deocamdata nu avem brad,sper ca maine sa il ia si de "ornat"se ocupa sotu
,macar atat sa faca
!
edit:ziceam ca nu am timp sa fac scrisorica![]()
![]()
![]()
gbutucica spune:
helou
ia priviti-ma ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Va pupesc
Nicol bina ca s-au terminat peripetiile si bine ai ajuns acasa.
Matei un
special sa treaca toate, Luny sigur e de la dinti, dar e bine sa-i dai saruri de hidratare.
sa treaca. a si ma bucur ca faceti Craciunul la ai tai , va fi super.
Stela
pt bibe dat de sotz, eu chestiile astea nu le inteleg( la mine eu sunt cea care nu stie sa faca lapte
)
Mai era cineva , dar daca n-am notat
., dAR ![]()
![]()
![]()
Va
Mimo, Bitza, BUbu, Simo, ELA, Naty, si restul

Giani ..
Mamica de ANDREI
,....
tuchita spune:
Fuse pana de curent!
Am hranit trupetii, 2 dorm, una televizeaza...
S-au intors fara suport, dar cu ciocan sa-l repare pe cel vechi si o sacosa de dulciuri!
Bradul e montat, priponit, cand se trezeste Ilinca ne apucam de impodobit!
Seb l-a vazut, a ras, l-a atins si nu prea i-a placut! om vedea ce o sa faca atunci cand o sa fie plin de globuri!
Simo, sa nu-mi zici ca ai fost la Nicoleta sa-i vezi bradul!
Pup Barosanul accidentat!
Ai mei numai pe jos se joaca si tot mai ia Seb cate un colt de pat in frunte! Cald, rece, cum o fi, prefer sa ii las pe jos, ca asa nu trebuie sa ii pazesc foarte tare!
Luny, sper sa fie bine Mufa! pe unde ati umblat ieri, de unde naiba putea sa ia ceva???
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
gudinde spune:
Hellooooo!!!!
Weekendul asta am tot fost prin magazine sa fac cumparaturi; luat cadouri la familion extins. De departe cea mai cadorisita va fi nepotik si ... am cheltuit mai mult decat era planificat ... cheltuit si banii care-i aveam pusi deoparte pt impozitele de anul viitor si banii pt RCA ... halal economist!
Multa lume frate! Care criza? In magazine nu bate vant de criza![]()
Cateva observatii triste: mai trebuie sa ne civilizam! Gasisem niste jucarele muzicale pt nepotik pe care nu am putut sa le iau (mai multe feluri adica) pt ca tot ce mai era la raft era distrus. Si cand zic distrus apai DISTRUS. Nu se putea da ca si cadou asa ceva. Eu inteleg ca au vrut sa vada produs mai de aproape, dar de ce a trebuit efectiv rupt tot ambalajul? Si daca un produs e deja scos la vedere cu ambalajul distrus, de ce au mai trebuit rupte si altele?
In fine ...
Si la capitolul culinar ... am ramas fara adidasi de
pt piftie.
In rest toate bune si frumoase.
Pe crenguta am vazut o multime pe poze superbe.
Tuchi serbarea s-a facut intr-o sala inchiriata sau la gradinita?
Vineri povestea un coleg ca nu i-a placut deloc organizarea la serbarea de la ei pt ca nu s-a estimat un nr de persoane care poate intra in locatia de la gradi si nici nu s-a intrebat cam cati apartinatori vor veni la fiecare copil. Asa ca unii au venit cu parinti, bunici, matusi etc si asa s-a ajuns sa fie o inghesuiala de nici n-a putut sa-si vada copilul. Era tare suparat.
Olga cred ca nepotica ta a suferit tare mult si ce-o fi fost in sufletul ei saraca ...
Dau send ca mi-au venit musafirii.
See you later aligator
Simo27 spune:
Cata,nu am fost la Nicoleta
,am vazut bradutul datorita camerei web![]()
![]()