Moldovence aspirante sau gravidutze!(7)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

LA MULTI ANI 2009..cum ati pasit in noul an..eu .multumesc lui Dumnezeu ca aseara la oa 11.45 am fost si la biserica, dar nu am putut sta mult ca nasii au dorit sa plecam sa vedem artifiicile, dar eu mam bucurat si ptr putin..ca asa e in grup..de treb sa te supui majoritatii...dar Dumnezeu stie gandul meu mia ramas tot la slujba din biserica....

dragele mele fete de suflet va doresc un an nou cu bucuriii, sanatate si sa dea domnu ca la anul pe vremea asta sa ne tinem pruncii in brate sau in burtica , cum va vrea domnul

va pup pe toate si doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara80 spune:

la multi ani si multa sanatate in noul an!sa dea d-zeu sa avem bucuria de a ne implini visul in acest an!multa incredere si speranta!
eu nu am mai intrat ptr ca am suferit o mare pierdere inainte de craciun!pe 23 decembrie am pierdut pe cea mai scumpa mama!sunt in doliu si inca nu imi revin!o sa mai intru din cand in cand sa vad ce mai faceti!
inca o data:un an mai bun si mai benefic pentru toate fetele de pe forum!va pup!

Mergi la inceput

noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Condoleante Mara. Sa te ajute Dumnezeu sa treci cu bine peste aceasta incercare. Din propria experienta stiu ca e greu dar Dumnezeu iti va da puterea sa mergi mai departe...

Mergi la inceput

multumesc,dymomo77!incerc sa ma obisnuiesc cu lipsa ei si sper ca d-zeu daca mi-a luat un suflet drag sa-mi dea altul!
sper din tot sufletul sa raman insarcinata cat mai repede!

Mergi la inceput

nu mai e nimeni?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

buna fetelor La Multi Ani!!
mara80 condoleante

Monica, sper in curand

mami si tati te asteapta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Sa te auda Dumnezeu Mara si sa te binecuvanteze cu un bebe. Stiu ca e tare greu sa treci peste asa ceva. Eu mi-am pierdut mama cand aveam 17 ani si intr-o zi de Craciun asa ca iti inteleg trairile. Trebuie sa fii tare si sa ai incredere in cel de sus.

Mergi la inceput

multumesc din nou si iti doresc si tie un bebelus in acest an!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

mara80...condoleante ptr mami tau...niciodata nu e intamplator in viata, daca asa a dorit Dzeu sati ia mama , tot asa Dzeu poate iti va darui un prunccat de curandd..si iti va mai alina durerea su golul din suflettt

dumnezeu sa o ierte

Mergi la inceput