Moldovence aspirante sau gravidutze!(7)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Delphinas

buna dimineata!!
poftiti la sau ceiuc ce vrea fiecare. azi mi-s tare obosita...dar cine s-a petrecut aseara??? am fost la petrecere la sotul meu... a fost super de frumos.
se mai conteaza ca sunt in urma complet cu treburile, cu gatitul. timp mai e pana pe 25. azi instalam revolutie in casa...ca sa nu ne prinda craciunul inca gatind si cu alte treburi.

poze, Just Me
ambitioasa

'neata!
te mai tin picioarele dupa atata dans?

io lupt cu sarmalele !

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

spor la treaba la toata lumeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

picioarele nu e problema...sunt obisnuite. dar ochii abia mi-ii tin deschisi.
fa-ti mila si de mine si treci strada si fa-mi si mie treaba ca eu azi nu ma simt in stare de nimic.

poze, Just Me
ambitioasa

Mergi la inceput

mai am atata treaba dar nu mai pot..ma doare coloana de morrrrrr..nu stiu motivul lipsa miscare sau de la op..

de azi noi neam apucat si de naturiste..eu si sotul..ufff..cel mai naspa e ceaiul de cretioasoara cai f amar si apoi tinctura de coada soricelului....

cu ajut rugaciunilor, a ceaiurilor si mana doctorului trebuie sa aduca anul 2009 bebelusul mult dorit...

dar stiu ca doamne doamne nu ne lasa...stiu eu..ca ma ajutat si ma ajuta in continuare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Dragele mele moldovence, eu ma pregatesc de un Craciun la munte asa ca va urez de pe acum Craciun Fericit, spor la facutsi si la cele care se testeaza sa vina mosul cu cadoul mult asteptat. la toate si ne revedem pe 27.

Mergi la inceput

Stiai ca?

La noi
Se obisnuieste ca, o data cu impodobirea bradului de Craciun, sa se aseze la poale si ieslea, reprezentand scena nasterii Domnului? Figurinele de ceramica sau din lemn pictat ii reprezinta pe Pruncul Iisus, Fecioara Maria si Sfantul Iosif, alaturi de Cei Trei Magi, ingeri si animalele care traiesc in iesle?
Perioada Sarbatorilor de iarna incepe pe 24 decembrie, in Ajunul Craciunului, si se termina pe 7 ianuarie, de ziua Sfantului Ioan Botezatorul?
Bradul impodobit cu globuri si beteala a devenit un obicei specific Craciunului abia in secolul XX (preluat din Occident), desi, inca de la geto-daci, era considerat un copac sacru?
Grupurile de copii mergeau cu Mos Ajunul dupa miezul noptii de 23-24 decembrie?
In satele romanesti nu doar copiii merg la colindat, ci si adultii? In noaptea de Ajun ei colinda din casa in casa, cu dansuri si cantece, fiind condusi de un vataf sau jude?
Se obisnuieste ca de Ignat, pe 20 decembrie (ziua Sfantului Mucenic Ignatie Teoforul) sa se taie porcii de Craciun?

sa aveti o zi cu mult "bun bun"
LA MULTI ANI si CRACIUN FERICIT TUTUROR!
viitoare , te DD
la noi si e superb afara

Mergi la inceput

In Ajun,va colindam,cu-o urare sa strigam,
Ca vine Sfantul Craciun cu-un pruncut bun,
Pacea si lumina multa,sufletul sa ni-l inunde,
Sa-l Iubim pe Dumnezeu pentru Darul ce-l avem;
L-a trimis pe prunc Iisus sa ne bucure nespus
"La Multi Ani,cu sanatate,ca-i mai buna decat toate!!!

De urat as mai ura,dar ma rog la Dumnezeu sa trimita in noaptea Sfanta,Darul scump tuturor.Prunc sanatos si voios,tare vesel,papacios!!!Iar cele care-l avem deja,sa-l pretuim si sa-l crestem cu multa rabdare si credinta in bunul Dumnezeu.Doamne ajuta tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

SARBATORI FERICITE!!! Sa va dea Domnul sanatate, fericire si tot ce va doriti...si sa aveti un Mos bogat

Monica, sper in curand

mami si tati te asteapta
Foto

Mergi la inceput

LA MULTI ANI si CRACIUN FERICIT TUTUROR!
viitoare , te DD
la noi si e superb afara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

CRACIUN FERICIT TUTUROR!!!
tot ce va doriti si anu care vine sa va aduca tot ce va doriti.

poze, Just Me
ambitioasa

Mergi la inceput