Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (247)
Raspunsuri - Pagina 17
aeperju spune:
Buna seara!
Si noi suntem bine dar ocupati foc. Plimbari joaca papica bradut etc. In rest bine sanatosi, iesim zilnic afara, chiar astazi am fost invitati la un baietel vecin cu noi si s-au jucat super, abia l-am putut lua la pranz acasa desi stiam sigur ca ii este si foame si somn.
Deci toate bune la noi. Pupici si sarbatori fericite!
emma si andrei
cecilia L spune:
Cristi este un tarzanel cu acte, nu as avea timp sa va povestesc ce face...va zic doar ce afacut azi, cand am pus bradul am lipit biroul de coltar, nu m-am gandit ca e locul ideal sa urce tarzan pe birou(la noi scaunele sunt fumate de mult,a si cazut de pe ele, dar tot degeaba)..ei bine, tarzanel azi cand am fost eu lipsa din peisaj(deh mai are omu si nevoi)unde credeti ca l-am gasit in picioare pe birou admira bradul de sus, bineinteles ca a urcat pe coltar si de acolo pe birou(luasem scaunul de birou de frica sa nu urce
), n-am zis nimic, m-am apropiat usor si cand m-a vazut a inceput sa rada si s-a lasat pe vine si a inceput sa butoneze fericit la laptop.....e mai pot pleca la wc linistita???????
linistea mea s-a dus demult, e cuminte doar cand doarme...dar tot sunt mandra de el si l-as pupaciiiiii toata ziua...cra cra
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
gabitz78 spune:
roxana - cumva lucrezi la rompetrol?ca am auzit ca si acolo i-au pus sa semneze pentru miscorare de salariu.
erina - poze inca nu am, ca eu am uitat aparatul acasa, asa ca astept sase intoarca fratele meu de la munte...sa ne dea si noua poze.
pupici dulci tuturor.o noapte linistita.
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
danuta36 spune:
Diwana pai a consultat-o dr,a tot palpat-o la gat,a vrut sa ne trimita si la un exudat,dar a zis ca ar veni prea tarziu rezultatul si ei sunt liberi pana luni..

Roxana merci mult pt sfaturi
M-am dumirit cu Ospen-ul,sticluta ajunge pt 4 zile de tratament...nu stiu,dar Miru e tare vioaie,parca n-ar durea-o nik,poate ii trece repede si nu e nik grav.
Cecilia 
Printesa mea nu doarme inca,s-a activat dupa bibele de la 22...a stat mai mult cu tati,eu am facut doua prajituri...m-am saturat cat am stat in bucatarie..
Andries spune:
Roxana am de dat:
2 dresuri, 4 perechi sosete
o salopeta subtire
2 costume salopeta plus jacheta
5 perechi de pantalonasi, 2 bluzite si 2 vestute
unele au vreo doua pete de supa, in principiu sunt haine de interior
in rest, daca mai e nevoie mai fac un pachet cand vin de la munte cu mirciu si vad din ce haine a mai iesit.
te sun eu maine
Andries
diwana spune:
Am revenit si eu. Am fost de pomana pana in celalalt capat de oras sa-mi iau chipurile albumele foto comandate la Carrefour, care evident nu erau ajunse. N-am apucat sa cumparam decat niste portocale si o bluza lui rares, fiindca s-a pus pe urlat la un moment dat ca ne-a socat de-a dreptul. O singura data a mai plans afara si mai putin ca si acum. Se uita lumea la noi ca la urs. Asta e, mai si plang copiii
Le-am scris un mail de noroc la astia de la carrefour, is curioasa daca si ce o sa-mi raspunda
Noi maine vroiam sa plecam la Bistrita, pai cum sa plecam fara cadourile surpriza? 
Moldoveanca, ti-am admirat baiatul. Se vede ca s-a simtit foarte bine unde ati fost 
Am uitat sa spun ca mi-au placut foarte mult Lady/Miss/Mr. in red. Foarte frumosi si va statea foarte bine in rosu la toti 
Dana sper sa ramana tot asa binedispusa Miruna. Parca trece mai usor daca sunt voiosi 
Gabitz ce frumos ca ati avut parte de zapada. Imi doresc si eu anul asta zapada de Craciun, dar sunt convinsa ca nu vom avea parte de ea 
Emma pupici si sarbatori fericite si voua 
Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
filmulete Rares
moldoveanca spune:
Da mai fetelor s-a simtit tare bine Vladut azi ,tati spune ca ne cumparam ferma in tara
.A fost bine si pentru noi aer curat,cred ca o sa ne facem abonament sa mergem mai des.
mami fericita de Vladut Dominic
moldoveanca spune:
Ce harnicutze sunteti toate
Eu sincer nu stiu ce o sa prepar pt Craciun
Maine mergem sa cumparam mancare si ma hotarasc la fata locului.Ceva acolo sa nu murim de foame
mami fericita de Vladut Dominic
diwana spune:
Am vazut ca operatia Soniei a decurs bine. Ma bucur asa de mult ca se mai intampla si lucruri minunate. Sunt fericita ![]()
filmulete Rares
diwana spune:
Va doresc noapte buna, ma retrag la televizor. Sa aveti o noapte linistita.
Pupici
filmulete Rares