LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (163)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui doniro

Fetelor, simt ca innebunesc. De cateva nopti Victor se trezeste de 2-3 ori pe noapte, seara adoarme dupa zeci de minute de urlete... Habar nu am ce are, pt ca pana acum nu am avut absolut nicio problema de genul asta cu el. Mereu il laudam ca de la 2 luni doarme toata noaptea. A fost super copil din punctul asta de vedere pana acum si m-a ajutat enorm asta pt ca eu ziua sunt singura cu ei si va dati seama cum e... Daca nici noptile nu pot dormi ma duc cu capu' sigur! Ce poate fi in neregula cu el? De la dinti nu cred, pt ca pana acum nu a avut nimic. Nu am schimbat nimic in alimentatie, nimic altceva care sa il dea peste cap in halul asta... Am avut cateva tentative de a-l culca in camera cu Daria, dar ba l-a trezit ea pe el, ba invers si am renuntat. Inainte il puneam in pat si fara nici un sunet adormea in 2 minute. Ce areeeee????????
P.S. Stiu ca nu aveti cum sa imi raspundeti, doar ma descarc si eu . Si mai stiu si ca e oarecum normal la un copil mic sa se trezeasca noaptea, dar asa... dintr-o data, dupa ce a dormit dus luni de zile??

ROXANA, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)

POZE

www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE

Eu as zice totusi ca de la dinti...or fi canini sau masele ca astea-s mai dureroase..poate??

Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tinna S. spune:

La Multi Ani KHALID!!!
Sa fii fericit si iubit toata viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aweya spune:

LA MULTI ANI KHALED! SA CRESTI MARE, SANATOS SI DESTEPT!

LA MULTI ANI SI SARBATORITILOR DE IERI:
SIMON SEBASTIAN
DAVID STEVEN
ALBERT AARON
ALESIA STEFANIA
SA CRESTETI SANATOSI SI SA LE ADUCETI NUMAI BUCURII PARINTILOR VOSTRI!

Nicole-mamica de Mihai Alexandru (26.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura Ioana
Irlandeza acusica merge si Patti, ce crezi?

Hm, nu stiu ce sa zic. Ea e cam greoaie, are funduletul greut si ai e frica sa-si dea drumul la mers. Sta singura in picioare f. bine, nici nu-si da seama ca nu o sprijinim, dar de mers...........Mai asteptam. Oricum dr. a spus ca v-a merge intre 12-15 luni, din cauza dislocatiei de sold. Daca era mai slabuta, poate mergea mai repede. Da' nu ne facem probleme, deocamdata e normal ce se intampla.

MARINELA

P a t t y - la 11 luni

Craciunita
......www.dancingsantacard.com/?santa=448223" target="_blank">dansatoare

www.onetruemedia.com/my_shared?z=22fc6e05c1fc9aceaecb65&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a inceput fericirea......

PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Ema felicitari din suflet pentru bebelusul din burtica! Sa dea DD sa ai o sarcina cat mai usoara si un bebic sanatos!
Eu cred ca e tare frumos sa ai doi copii apropiati ca varsta (chiar daca intre baietii mei e o diferenta de 7 ani )...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

elle, la multi ani! am baut un pahar de vin roshu cu gandul la tine! delicios si gandu si vinu:))

LA MULTI ANI KHALED! multi si sanatosi si impliniti! sa cresti frumos, minunea mica a lui mami darene:)

TINNA, welcome back! n-am apucats a vaz poze, dar promit sa ma execut! cat de curand:)

Stancutsa, pai... sofia e o fashneatsa de fata... o s-o mananc pe post de ciocolata pe o felie d epaine pufoasa, atat e de delicioasa! dar mie imi place pozitia 97. ma topesc dupa ea:)

am vazut primul bradut al lui razvan, si filmulets "pe mutitelea" cu pipette! ptiu ptiu ptiu!

elle, pozele cu eva demonstreaza ce imaginatie bogata are! fii fericita! va sti mereu sa se foloseasca de obiecte in x feluri!

ceska... inca putin putin! iti spun ca doniro, nu te speria daca ies cu strungareata. se aduma ei intre ei dupa ce cresc si cei dimpreujur.

cu trezirile noaptea ale lui VICTORAS, daca umbla, asta poate sa explice trezirile. a nus e uita ca d ela un an aprox, unii copii sufera deja de cosmaruri. s eintampla multe in viata lor si trebuie s aprelucreze toate informatiile. si de fapt... incepand cu cosmarurile astea, parintii trebuie sa aiba grija la ce obiceiuri de somn consturiesc. daca doarme si viseaza si dati buzna peste el fara sa-l lasati sa se linisteasca singur...

bon... ma duc la somn.maine e rost de servici de la 4. iar.

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

zuzici cu masute de joaca .. de mult vroiam sa va intreb daca si ai vostri fac la fel ca eva .. adica .. intoarce masuta cu picioarele in sus si se urca pe ea si sta fie in picioare sau in genunchi sau in fund si face ca si calutul .. si "mana" din picioarele masutei ... m-a disperat cu cataratul pe ea .. mai mult de joaca cu ea cu fundul in sus ..

ati patit si voi?

A patit-o mama mea cu mine. Intorceam scaunele de la bucatarie, cele care nu aveau spatar, si ma urcam pe picioarele scaunului, in picioare , numai ca eram de vreo 2-3 anisori. Cred ca toti copiii au aceasta manie. Cel putin Patti intoarce toate jucariile cu fundul in sus si le loveste cu picioarele sau cauta toate gaurelele, toate surubelele, numai acolo sta cu degetele.

MARINELA

P a t t y - la 11 luni

Craciunita
......www.dancingsantacard.com/?santa=448223" target="_blank">dansatoare

www.onetruemedia.com/my_shared?z=22fc6e05c1fc9aceaecb65&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a inceput fericirea......

PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Nour felicitari si tie pentru bebelush!
Deja avem trei gravidute aici, wow, ce frumos!
Lulua e o scumpete de fetita, sa ne mai pui si alte poze cu ea!

Mergi la inceput

Irlandeza am vazut si eu ultimele poze cu Patti pe care le-ai pus. Desi probabil ma repet, nu pot sa nu te felicit pentru frumusetea ta de fetita!

Mergi la inceput

Miri
Mi-e dor sa ii vad pe Sacha si pe Bruno! Ne mai pui pozici, please?

Mergi la inceput