Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (24)
Raspunsuri - Pagina 15
clau_geo spune:
Buna mamicute,
scuze ca nu am mai intrat si va spunde caum Crcaiun fericit alaturi de cei dragi, masa imbelsugata (neatinsa de criza economica :))fericire, sanatate multa si un an nou plin de bucurii si realizari.
Eu nu voi mai intra decat prin ianuarie deoarece am probleme cu operatia facuta si momentan merg la panasat iar la inceputul lui ianuarie voi face o noua operatie, asa ca va pup dulce si va doresc tot ce e mai bun in lume (chiar daca imi ramane mie mai putin :))
Mami fericita de Irina Alexandra
Poze noi cu Irina
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
andy.p spune:
giulianna sunteti doi frumosi
Aseara la ora 1 aproape ..am reusit sa o culc,s-atrezit iar la 5.30 sa manance 160ml..si apoi la 9.Eu nu mai stiu cum sa fac seara sa o culc mai repede si sa doarma..ca daca adoarme pe la 9,10 e jalee se trezeste pe la 11,12 si pa somn vreo 3 ore
musette hahah super faza cu bradulOare chiar nu-i place la cumparaturi?
Boo,preety tin pumnii sa fie bine
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
_giulianna_ spune:
Citat: |
citat din mesajul lui clau_geo Buna mamicute, scuze ca nu am mai intrat si va spunde caum Crcaiun fericit alaturi de cei dragi, masa imbelsugata (neatinsa de criza economica :))fericire, sanatate multa si un an nou plin de bucurii si realizari. Eu nu voi mai intra decat prin ianuarie deoarece am probleme cu operatia facuta si momentan merg la panasat iar la inceputul lui ianuarie voi face o noua operatie, asa ca va pup dulce si va doresc tot ce e mai bun in lume (chiar daca imi ramane mie mai putin :)) Mami fericita de Irina Alexandra Poze noi cu Irina www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita |
Multumim la fel, toate cele bune si tie si sanatate maxima!
Sa ne "revedem" cu bine in 2009! Wowww abia peste un an?
Mami de www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Filmulete cu bebe Edi
M-am facut mare si-o sa ma mai fac
andy.p spune:
citat din mesajul lui clau_geo Buna mamicute, scuze ca nu am mai intrat si va spunde caum Crcaiun fericit alaturi de cei dragi, masa imbelsugata (neatinsa de criza economica :))fericire, sanatate multa si un an nou plin de bucurii si realizari. Eu nu voi mai intra decat prin ianuarie deoarece am probleme cu operatia facuta si momentan merg la panasat iar la inceputul lui ianuarie voi face o noua operatie, asa ca va pup dulce si va doresc tot ce e mai bun in lume (chiar daca imi ramane mie mai putin :)) Mami fericita de Irina Alexandra Poze noi cu Irina www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita |
Clau imi pare tare tare rau ca ai probleme,iti doresc multa,multa sanatate si sa fie totul bine cat mai repede
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
babytza spune:
Neata mamici
Raportam o noapte linistita cu nanic de la 9 pana la 7 dimineata. Am incercat doua nopti la rand sa il culc in saculet cu manutele libere , dar nu i-a priit. Toata noaptea s-a foit si m-am dat jos din pat de vreo 20 ori. Asa ca aseara l-am facut iar sarmaluta in paturica fina si a dormit fara treziri ca valiza in gara
Musette suntem mai bine. Azi mergem si pana la dr sa il vada , ca nu e deschis cand face el 3 luni asa ca mergem azi si ii vede si ochisorul
Giulianna un scump Edi
Poooop toate mamicile si va doresc o saptamana de vis plina de cadouri si tot ce va doriti
Vine Craciunul !!!!!!
Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit
_giulianna_ spune:
Mi-am amintit
Gaia Pouf-ul Evei este luat de la Mobexpert. Parca anul trecut zicea sau acum doi ani.
Laura multumim!
Roxi sar'na mult!
Mami de www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Filmulete cu bebe Edi
M-am facut mare si-o sa ma mai fac
babytza spune:
Bafta la vaccin !!!! Fara dureri si fara lacrimi
Clau multa sanatate si CRACIUN FERICIT !!!!!!!!!!!!!!
Anca Carlei ca a fost fetita cuminte
Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit
Paula-Laura spune:
citat din mesajul lui musettepink hello!!!!!! felicic fomist mare baiatul tau! AlexaM eu am renuntata sa mai comand de la mothercare pt ca tot ceea ce vroiam aia nu livrau. Paula Laura merci de pontul cu imbracatul la somn, am inteles ca tu il invelsti si ai legat paturica dar nu iti e teama ca se baga sub ea?eu pe Luca il gasesc dimineata invers decat l-am lasat la culcare asa ca imi e teama.dar am cumparat un cellular blanket si sper sa ma descurc cu ea. Kid Sper ca Maria e bine ce outlet se descide in militari? babytza cum mai e ochisorul lui David? La multi ani tuturor sarbatoritilor de azi! Raportam si noi un week-and plin.Am facut bradul,a luat sotul un ditai brad care a cazut de 2 ori si era impodobit,noroc ca nu am globuri de sticla si cum a cazut ,l-am ridicat si l-am pus la loc,zici ca eram in filmele cu prostiPana la urma l-am legat sa fim siguri ca nu-i cade copilului in cap. Apoi am fost la cumparaturi dupa cadouri in mall iar domnisorul a dormit bustean semn ca nu-l pasioneaza cumparaturile. Minunea a venit! de Luca Nicolae |
tot un soi de cellular blanket am si eu si in plus mai dfolosesc incaa pernutele laterale, nu are cum sa se roteasca. O sa vedem ce vom face daca va incepe sa se miste mai mult in somn.
Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete
iepurila spune:
citat din mesajul lui Nausica Ia uitati cum gingureste scumpa lui mama: Nausica si Ania poze _ God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference |
Doamne!!! e bestiala. pup dulce fata si mami
Eu, iepurica Cea mai fericita mami de Elena
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.
gaia.nevia spune:
Ma iertati ca v-am intristat ieri, doar m-am gandit ca mai bine ne strangem nitel la punga acuma, decat sa spargem tot de sarbatori cu puii mici si sa nu mai avem mai incolo.
Ss ne ajute Dumnezeu sa iasa bine pana la urma!
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog