America (136)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Hop si eu in zona..... cu felia de praji langa mine.
Hai sa imi arat si eu craciunitele: http://picasaweb.google.com/mamide2cirese/Sarbatori2008?authkey=Gs2SLBmk-eY#5283958536579074642

Ramona sunt faine clipurile. Mirela cred ca muzica e sincronizata cu luminile de un program special.

Cami - mami de de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Cami, sunt frumoase foc Craciunitele tale!!! Nu trimiti si la noi una...hihi...si cozonacul arata foarte bine!!!
TRebuie sa ma laud ca si mie mi-a iesit cozonacul...chiar nesperat de bun!!!

Simona, ce face prietena ta?
Din pacate, si noi chemam plumer-ul, cand avem probleme...nu ne pricepem nici unul la "ciocaneli" prin casa

Ramona, superba casa!!! Sunt tare curioasa ce bill au la curent..caci am inteles ca instalatia i=a costat 12.000$
DEci ati fost acolo

Mire, si eu am avut tensiunea mare, si asta a fost unul din motive pt care mi-a provocat nasterea prin inducere cu aproape 4 sapt inainte de termenul nasterii (si pt ca bebe era mare, si io fraiera indeajuns sa vreau nastere naturala in Romania). Dar cred ca romanii oricum trateaza preventiv si puteau sa il mai lase...(ar fi facut 4kg insa...)

Corinadana, cu Ralu cum a fost??...Mie imi e o teama ingrozitoare ca daca mai fac un bebe, imi va fi la fel de rau ca la primul...

Ma duc si eu la culcare...daca imi conving sotu

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze,

Mergi la inceput

Am admirat tone de poze cu copii superbi si cadouri si bunatati.. , super Adriana, Carmen, Sanziana, Adrianaloy sper a nu fi uitata pe nimeni.

Sanziana multu mult. Sarcinile nu prea seamana una cu alta, la mine amandoua fete si sarcini total diferite.. hai curaj..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Superbe poze la toata lumea v-ati distratara fain. Io am primit cadou de craciun un stomach flu, toata familia l-a avut sota-miu, sora-sa, cei trei copilasi ai ei, sota-su, doo perechi de socrii numa' io ce mai ramasesem si-am picat la datorie. O forma mai usoara e drept.

Liris si noi am avut o problema cu tevaraia, a incercat sota-miu cu un snake inchiriat de la Home Depot dar n-a fost destul de lung. Pe urma a sunat la cativa din yellow pages pana a gasit unul convenabil ca pret si-am reusit sa rezolvam problema. Avea ala un snake serios nu gluma.

Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Cami, iti vine sa le maninci! Sabina saliva in poza de dupa tort... Cred si eu!

Mirela, oamenii astia isi ornamenteaza casa asa in fiecare an. Primesc donatii, parca merg la "Toys for tots". Pasiune mare, sa tot insiri atitea becuri! Au inchiriat temporar un post de radio, acolo se transmite muzica - pui radio din masina pe postul respectiv si totul se sincronizeaza.
Tot cartierul e frumos impodobit, nu-l ratam in nici un an pentru ca nu-i departe de noi.

Sinzi, doua sarcini nu-s la fel. Cu Alexandru am crezut ca mor (si sotul - m-a anuntat ca daca nu-mi trece raul el moare!), iar cu Ana a fost mult mai bine. In schimb la Alexandru am avut multa energie, in ciuda faptului ca aratam ca un balon eu ma simteam ca o balerina; Ana m-a stors ca pe o lamiie, cred ca am avut nevoie de "naps" zilnice.

Mergi la inceput

Oana multa sanatate si multumim

Ramona merci. Am uitat sa iti spun de camera foto pentru copii( am si pus vreo trei poze facute cu ea)- e faina( nu face poze de calitate(asta era de asteptat) dar are tot felul de chestii( poti sa pui frames sau alte nebunii la poze, e usor de folosit pana si de un copil mic asa ca Sofia, are si pana si trei jocuri, si .. cel mai important - e sturdy bine, la noi e mare lucru ca Sofia e ca tornada, in primele 10 minute a bagat vreo 60 de poze si a dat cu camera de pereti de vreo cateva ori..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Cami, da-mi si mie un link de unde sa iau camera asta minune.. Si noi suferim din acelasi motiv acum, Cornelia vrea cu orice pret aparatul fotoooo... no way sa scapam de ea..
Foarte dragute fetele, si atat de diferite
La multi ani, Stefanilor, Stefanelor, Stefaniilor, care e pe aici? Eu am unul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Ramona, faine jocurile de lumini, mie imi aduc aminte de National Lampoons Christmas cand au aprins ei luminile pe casa si tot orasul a ramas fara lumina LOL

Cami, super craciunitele, trimite si aici niste torta din aia alb si maro :)

Corina, Andreea,Liris si Miere sper ca sunteti bine si bebeii la fel.Chiar acum 2 zile am aflat ca si prietena mea e insarcinata din nou(mai are un baiat de 18 luni) si i-am spus ca sunt foarte fericita pt ea dar nu o invidiez deloc :)), are greturi nasoale.

Liris, sper sa rezolvati si voi problema, cum zice Ramona, poate e bine sa vedeti si cat ar costa unul nou, poate fi la fel sau mai ieftin decat manopera unui instalator.

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligeea spune:

Buna ziua si La Multi Ani

Sutem printre invingatori-am reusit sa luam viza turistica de la ambasada SUA asa ca ne pregatim de drum

ca de obicei , cand sunt in impas cer ajutorul celor mai de incredere prieteni , pentru sfaturi , ,,tipsuri " si altle...

Traseul nostru arata cam asa

Los Angeles-San Francisco-Las Vegas-Grand Canion-New Orleans(in zona de frontiera cu Mexicul sau nu ?)-si daca avem timp suficient-Miami

va rog sa ma ajutati cu raspunsuri la urmatoarele intrebari

Credeti ca e fezabil pentru o calatorie de 25 de zile ?
Distanta intre Los Angeles si New Orleans sa o parcurgem cu masina sau cu avionul ?
Gasim cazare OK ,, la liber " de-a lungul traseului sau e mai bine sa facem rezervarile de acasa ?
Ce reguli de circulatie sunt-viteza maxima pe autostrada ,in orase , amenzi frecvente , taxe de autostrada , etc ?
Ce alte puncte (atractii ) interesante pot fi vazute in zonele indicate ?

va multumesc inca o data

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Cami, mi-am si imaginat-o pe Sofia. Multumesc pentru review, tin minte pe cind vine si iepurasul.

Adriana, eu am vazut pe Amazon sau la Target.

Pantera, a fost haioasa faza aia din film. Uitasem...

Ligeea, felicitari pentru viza. Sint fete care te pot ajuta mai mult, eu pot sa spun doar ca e bine sa zbori de la LA la New Orleans, altfel petreci cele 25 de zile in masina, majoritatea in niste locuri nu foarte interesante.

Mergi la inceput