America (136)
Raspunsuri - Pagina 17
Carmenbr spune:
Fetelor si eu va doresc un Craciun Fericit alaturi de cei dragi, sa redeveniti iar copii alaturi de copiii vostri (asa cum frumos a spus Ciuf), sanatate, pace si liniste in suflet si in casa.
Noi in seara asta mergem sa il primim pe Mos Craciun la o familie de prieteni si maine acasa.
Avem si noi poze din decembrie cu bradut aici:
http://community.webshots.com/user/ericutzu
4 anisori...uraaa!
lai spune:
Update la camasi barbatesti: am luat pana la urma de la Cafe Coton, un boutique specializat in camasi barbatesti pe care l-am gasit din intamplare, f. misto, scumput in general dar acum erau in oferta asa ca am prins si preturi bune. In SUA au locatii in Los Angeles, San Francisco si Dallas (Ramona, sunt geloasa ).
Lai
Ramona J spune:
Lai, pai sa ma uit dupa ei ca n-am mai auzit.
Noi am mincat, sotul a zis ca am facut the best salata de boeuf - ever! Pe miine cred ca-i gata. Am stat la gura semineului, am baut sampanie (ne-a fost lene sa mai fierbem vin) si am ascultat colinde.
Acum copiii sint in pat si noi abia urmeaza sa ne apucam de impachetat. Nu stiu cum de lasam mereu chestia asta pentru ultimul moment!
CamiM spune:
Multumesc tare mult fetelor
gata am terminat si noi treaba, a venit si mosul, mai devreme decat era programat dar nu mai scapam de gura Sofiei.. Acum fetele dorm si mami se relaxeaza cu o cana de vin fiert si papa cozonac.. productie proprie..
Cami - mami de de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008
CamiM spune:
Craciun fericit tuturor, multa sanatate si un mos incarcat cu daruri!
Cami - mami de de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008
blackpanterro spune:
Carmen, frumoase pozele, si bradutul micut. Eric a fost vacuta/tauras la school play? Foarte dragut si ce fain ca ati avut costumatie pt asa ceva.
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."
sinzi_ana spune:
Am pus si noi poze cu mosu si cu petrecerile din Davie-Hallandale
http://community.webshots.com/album/569187746ZhdgvW
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze,
adriuta spune:
Cioc...cioc...cioc
Primiti cu colindul??
Imi cer scuze ca n-am apucat sa intru mai devreme pe la voi dar ... este inca ziua de Craciun
Va dorim un CRACIUN FERICIT !!! alaturi de cei dragi, sanatate, pace sufleteasca si mese pline cu toate bunatatile.
Am fost foarte ocupata zilele astea, ba chiar ieri am fost la Mall sa ne pozam cu Mosu si apoi am umblat sa terminam ultimile cumparaturi. Si am facut si sarmale, salata beof, tiramisu, cozonaci, friptura ... Azi noapte pe la 4 sunam in Ro si tot nu se mai termina lista si toti vroiau sa povesteasca cu noi acum mai mult decat oricand.
Azi am stat acasa, la noi aici a plouat toata ziua. Maine avem o vizita si mergem intr-o vizita. Dupa amiaza am baut vin, am dormit, vazut filme si distrat copchilu'.
Ne-am simtit bine... atat cat se poate.
Pentru toti cei departe de "tara", astazi in ziua de Craciun:
Si... o poezioara scisa (cica) de Adrian pentru Mosu'
Te-ai nascut la Belteem
Un pruncut Sfant intr-o iesle,
E un fapt adevarat
Si nu e doar o poveste.
Ocrotit de Maica Sfanta
Si de Iosif cel batran,
Dar vegheat din cer de Tatal
Intr-un staul vechi cu fan.
Eu sunt mic, si nu stiu multe
Dar te rog Pruncut prea Sfant
Sa il rogi frumos pe Doamne
Sa dea pace pe Pamant.
Ca si tine am venit
Gol si dezbracat in lume,
Far' de haine sau sa stiu
Ce e rau si ce e bine.
Si din sufletul meu mic
Te mai rog Isuse sfant,
Sa ai grija si de mama
Si de tatal pe Pamant.
Si mai am o rugaminte
Daca nu o fi prea mult
Sa ai grija de toti puii
Mici si scumpi de pe Pamant.
A...si cum sa pot uita
Si incerc cu glasul mic,
A 'ndrazni a te ruga
Caci si eu sunt randunic.
Sa nu uiti sa-l rogi pe Tatal
Sa ne apere de rele
Sa ne creasca mari pe toti
Randunei si randunele.
Si in ultima instanta
Nu-i uita pe-ai nostri parinti
Caci se chinuie saracii
Ca nu prea suntem cumintiti.
Da-le Doamne sanatate
La puiuti, tatici, mamici
Tine-ne pe toti sub ochiu-ti
Protector,...fa-ne voinici.
Iarta-ma caci stium cum e
Tu esti mic, nu stii prea multe,
Si eu vin acum si-ti cer
Lucruri mici, lucruri marunte.
Ma inchin acuma tie
Prunc Isus, Pruncut slavit
Si iti spun din sufletel
Pe lume bine-ai venit!
Am scris-o azi dimineata intr-un moment de 5 minute de liniste (aveam nevoie) pentru fetele de la odisee si m-am gandit ca poate sa va aduca un zambet.
Va doresc inca o data din suflet
CRACIUN FERICIT!!
Asa creste mare puiul
www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!