Aspirante cu vechime "medie" (17)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vrmoana spune:

Sa incerc sa-mi fac ticker.

oana
"Success comes before work only in the dictionary."

Mergi la inceput

Sa vad daca a iesit.

oana

Mergi la inceput

oana

Mergi la inceput

oana

Mergi la inceput

oana
http://tt.lilypie.com/P5dyp2.png

Mergi la inceput

YES ! I did it.

oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

oana Testezi sapt viitoare ?

La endocrinolog nu am fost... ma duc si acolo...

AM fost la cimitir la bebe... si i-am dus o coronita impodobita de mine si am plans mult si acum ma simt mai bine. Acum stie ca mami lui il iubeste si ca se va gandi la el de Craciun...

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mamica de INGERAS in ceruri
Visand la o minune
Ticker2

Mergi la inceput

Monica si sunt alaturi de tine. Craciunul pentru noi ar fi trebuit sa fie altfel.
De testat nu am ce sa testez pt ca nu avut voie nici luna asta sa raman gravi. Abia din ianuarie. Deocamdata am fost vineri la Institutul Cantacuzino sa-mi recolteze sange pentru sindromul antifosfolipidic si sa refac toxoplasmoza, dar rezultatele le iau pe 14 ianuarie.

oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisaS spune:

Buna,
Maonico...te mananc...ma trezesc de dimineata si pis ochii!!!:((
Dupa descrierile tale mai degraba e ceva cu tiroida ..zic eu ...cu sufocarea..mergi si fa matale niste analize:( Atac de panica am si eu dar e altfel..mi-e frica de ceva...daca ma asez salutare atunci e mai rau..si incearca totusi daca e atac depanica sa nu iei medicatie...lupta cu tine...vai de viata mea, nu doresc nici la dusmanii dusmanilor mei sa mai treaca prin crizele de atac de panica pe care le-am avut eu!!!
Pur si simplu lupta cu tine!!! Si plingi , asta te va mai linisti iti spun din proprie experienta!
Crisa

http://tt.lilypie.com/Jzztp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

si eu pe voi.

Nu mi-a trecut nici prin ruptul capului ca asta cu sufocatul poate fi de la glanda. Adevarul este ca am avut crize din astea de sufocare si cand eram mai mica, prina clasa a 8a si m-a dus mama la 100 de doctori si nu mi-au gasit nimic. Da la endocrinolog nu am fost. Iar cu plansul asa este, azi am plans foarte mult si ma simt deja mai bine. Chiar nu mai plansesem de mult si probabil ca am strans in mine tot raul si am explodat joi seara desi avusesem o zi destul de faina. A fost groaznica noaptea aia, am crezut ca mor de aia am si preferat sa ma duc la spital ca imi era teama ca nu mai apuc dimineata.

oana, sper din suflet sa ne mai intalnim din nou la odisee, odisee care sa se incheie cu bine pt amandoua. Iar legat de sindromul antifosfolopidic sa sti ca mie mi s-a spus ca nu prea e relevant acum. E foarte important sa-l facem in sarcina. Am intrat pe site-ul Biancai Brad si chiar ea mi-a spus treaba asta si inca vreo 2 mamici care patisera, plus doctora mea si doctora de la Fundeni unde mi le-am facut eu. Oricum e bine sa le faci pe astea de coagulare.

Crisule dulce fata. Imi pare rau ca nu prea mai pot sta pe mess ca am inceput munca si cand ajung eu acasa tu pleci... da mai vorbim noi

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mamica de INGERAS in ceruri
Visand la o minune
Ticker2

Mergi la inceput