Mamici antistress de ianuarie-februarie 2009 (104)
Raspunsuri - Pagina 8
cristi_2003 spune:
oau
FELICITARI JUST, SA VA TRAIASCA FETITA
37+ cu Stefan Carol
sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
AMR 2 SAPTAMANI
Porumbita spune:
Am si eu o nelamurire si nu reusesc sa gasesc un raspuns...
poate ma lamuresc fetele care au deja bbei...
pediatrul la care inscrii copilul tr sa fie si medic de familie ca sa beneficiezi de retete/vaccinuri gratuite? sau il inscrii la un pediatru si cu reteta tr sa te duci la un medic de familie?
ariya spune:
FELICITARI ,JUST!SA-TI TRAIASCA,SA FITI SANATOSI SI FERICITI!
Amedeo 11 ani,Annamaria 7ani, 32+Mihai Adrian
AMR 6 SAPTAMANI
Alina1976 spune:
JUST, FELICITARI!!!
Nici nu am apucat sa bagam agitatele pentru tine...ce te-ai grabit!! Pupici multi mamicii si bebelusei!
Alinuk, sa ne mai dai vesti...cum o sa o cheme pe micuta, la ce ora a nascut...ca sa completez cu toate datele la listuta.
Bee, Crisspy, ati vazut postarea mea cu bagajul de spital necesar pentru nasterea la EC?
38+ cuSABINA-MARIA
AMR 2 saptamani!
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica
iuliacris spune:
Felicitari, Just! Sa va aduca numai bucurii micuta dolofana!
Ne indreptam spre 4 kile...cine se incumeta?
Eu va zic de pe-acum Sarbatori Fericite, cu multa sanatate, ganduri bune si liniste sufleteasca, ca maine o tai spre California si doua saptamani n-o sa prea intru. Adica mai verific eu listuta din cand in cand, ca parca vad ca n-o sa va lasati si mai adaugati niste nume acolo. Oricum ma gandesc la voi si tin pumnii sa fie totul bine.
Sa nu chefuiti prea mult totusi, lasati-o mai moale anu' asta...
burtici si proaspete mamici.
http://picasaweb.google.com/iulidemeter/Sarcina#
Iulia 30+ Carla
lisa79 spune:
iulia,Sarbatori Fericite si drum bun.ai lasat nr de telefon??? iti mai trimitem un sms sau te sunam sa iti zicem noutatile.
merg si eu la cumparturi sa ma apuc de treaba,ca asa numai lenevesc si nu fac nimic.
cum o cheama pe grasunica lui JUST???
34S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 6 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora
Venerata spune:
Just, felicitari pentru bulinuta mica! Sa va traiasca, sa fie sanatoasa si sa aiba parte de tot ce e mai bun pe lume! Si tie, recuperare rapida si laptic bun!
Raportez si eu ca azi nu am mai avut nicio contractie. Chiar nu pot sa-mi dau seama ce a fost ieri. S-o fi intors bb si a facut unpic de revolutie ? Oricum maine ma duc la dr ca e de garda si sper sa ma lamuresc.
AM fost si noi azi la cumparaturi in formatie completa - mami, tati si Vlad - dupa masa am bagat somnic la greu, iar pe seara am pus de-o pizza. Curatenia am terminat-o sapt trecuta, mai am doar mici retusuri de facut zilele astea. Cred ca maine impodobim si noi bradutul.
Pupam si mai asteptam noutati de la Just!
Venera - mama de Vlad-Petru (25.06.2002) si 30s+
crisspy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alina1976 Bee, Crisspy, ati vazut postarea mea cu bagajul de spital necesar pentru nasterea la EC? 38+ cuSABINA-MARIA AMR 2 saptamani! |
Da, Alina, mersi frumos pt listuta. Ma cam speriasei sincer .
Fetele eu ma retrag, ma bag la "incarcat". Nopate buna.
Crisspy 32 sapt Razvan Andrei
AMR 9 SAPTAMANI