Mamici antistress de ianuarie-februarie 2009 (104)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

ledi - ce rau imi pare ca ai avut asa probleme. dar la ce spital ai fost?

37+ cu Stefan Carol

sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

AMR 1 SAPTAMANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Fetelor, am auzit la stiri ca nu e sigur ca se va acorda 85% din media veniturilor nete timp de 2 ani pt mame.

Sunt tare supi pt ca va trebui sa stau f putin acasa, nu mai mult de 6 luni.

Bee34+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png

Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Flo am auzit si eu aseara, cica noul guvern o sa ne traga "teapa"

Poze ..
http://bd.lilypie.com/W4rsp3.png

31+ Matei
Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

legat de indemnizatie- eu nu cred nimic pana nu vad banii in cont.

37+ cu Stefan Carol

sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

AMR 1 SAPTAMANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

Buna dimineata,

Am lipsit un picot si deja s-a spart teava cu bebei.Asa ca :

Selene, felicitari si o bebelina cuminte si mancacioasa!
Ledi, sa va bucurati de David Christian!
Criss, felicitari mamico, ma bucur ca ai avut o nastere usoara!
Danotino, felicitari pt Eva Maria!
Just, sa va aduca multe bucurii fetita!

Ledi, am citit experienta ta mai putin placuta, imi pare rau ca ai trecut prin toate astea.Cu cezariana nu stiu ce sa zic ca nu am avut parte, iti doresc in schimb sa treaca toate durerile ca sa te bucuri de noua postura in care te afli.Te sfatuiesc sa incerci sa dormi, macar 2-3 ore, intre 2 reprize de papa ale lui David, am trecut prin acelasi lucru cu somnul dupa ce am nascut, am avut o depresie crunta din cauza oboselii, cand am dormit primele 3 ore legate am zis ca l-am prins pe Dumnezeu de picior.Nu neglija aspectul asta, te va face sa te simti mult mai bine.Iar ajutorul pe care il ai de la sotul tau e minunat, profita de chestia asta.
Cu lapticul nu vreau sa iti mai faci griji, nu iti inchipui ca un nou nascut mananca o cantitate enorma .Asa cum zicea si Irina, pune-l intai la san, apoi da-i completare daca mai e cazul.Bea ceai de chimen si anason, multe lichide si incearca sa te odihnesti.Daca nu va fi si nu va fi cu alaptarea iar nu e nici o tragedie, copiii cresc si cu lapte praf.Dar sigur vei reusi sa alaptezi.Te pup!

Io nu am avut niste zile prea buna.Am fost singura aproape toata saptamana, de joi si pana ieri am experimentat dureri de burta, bebita m-a lovit continuu in col, am avut dureri tare nasoale, vineri abia am ajuns acasa de la serviciu.Ca si Cami, am inceput sa am un fel de greata, nu f puternica, dar suficienta cat sa ma streseze, asta pe langa arsurile de care nu am scapat.Sunt nervoasa si irascibila, nu imi place nimic, nu simt ca vine Craciunul…nu stiu de ce am starea asta, dar ma innebuneste, mi-am varsta nervii pe barbat si copil.Imediat imi pare rau ca tip, dar nu prea m-am putut controla.

Rein, vacanta placata, sa te intorci cu bine, ma bucur ca bb s-a intors si ai scapat de cezariana.

Revin…

Lavinia, 31+ si Andrei (11 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Sa stiti ca nu ma asteptam la asa ceva. Dar...ca sa il citam pe Badea, traim in Romania...

Ma rog, noi sa fim sanatoase, cu bebeii si familiile noastre, ca ne-om descurca.

Diseara sper sa ajung si eu la un magazin in cartier sa cumpar cadouri celor dragi. Vine Craciunul doar, nu?

Bee34+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png

Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Am auzit si eu vesta cu indemnizatia dar nu ma mai surprinde nimic... asa ca... Astept sa vad ce va urma. Ma bucur doar ca am amanat cat am putut intrarea in prenatal ca macar sa aiba astia timp sa se lamureasca ce vor face.

Bee spor la cumparaturi.
Cristi hai ca mai este un pic.
Fetelor aveti niste AMR-uri de ma ia ameteala.

cu Fabian si Dorian
AMR 10 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Felicitari mamicilor, refacere usoara si mult curaj gravidutelor!

Scuze ca dau buzna la voi dar am citit povestea Letitiei, o aspiranta veche si draga. Eu mai citeam pe la voi dar am fost ocupata cu nascutul, poate aveti timp sa imi spuneti si mie de ce a fost nevoie de cezariana, multam mult.

Letitia, sa-ti traiasca minunea mica, sa fie sanatos si norocos invingatorul tau!
Iar tie refacere usoara si laptic din plin!
Am vazut ca intrebai cand vine lapticul si nu cred ca exista un termen sigur. Mie dupa prima nastere cand am ajuns la cezariana de urgenta mi-a venit in a 5-a zi, acum la a adoua nastere am nascut natural si mi-a venit in a 3-a zi.
Incearca sa dormi, sa ai un tonus bun, ca sa-ti revii mai repede dupa cezariana. Stiu ca nu-i usor dar David are nevoie de o mamica odihnita si nestresata, destul ca ai dureri de la cezariana. Vei vedea ca pe fiecare zi te vei simti mai binisor. Ce bine ca sotul te ajuta. Fenteaza depresia cat poti, ai luptat atatia ani sa ai un bb si ai reusit.
Craciun fericit in trei!

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Ledi, bine ai venit acasa si insanatosire grabnica! Capul sus, nu te descuraja, suntem toate alaturi de tine si o sa fie bine. Numai ca trebuie sa mai ai putina rabdare.

Cam atat pot eu sa te sfatuiesc, am vazut ca fetele cu experienta deja au sarit in ajutorul tau.

Nici eu nu am dormit bine azi-noapte. Norok ca ieri dupa-amiaza am mai bagat 2 reprize scurte de somn si nu ma simt asa obosita.

Vreau sa profit de zilele astea libere si sa ma duc sa-mi depun actele pt buletin (cel furat impreuna cu geanta) si sa trec si pe la doctorita. Am facut niste analize de sange si unele nu au iesit chiar OK, tre’ sa vad ce zice si doctorita.

O zi usoara la toata lumea,

Crisspy 32 sapt Razvan Andrei

AMR 9 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

multumesc de urari....

Mergi la inceput