Mamici antistress de ianuarie-februarie 2009 (104)
Raspunsuri - Pagina 14
Carmen_Marieta spune:
Felicitari Cris 30 Si Danotino!!! Sa va traiasca printesele, sa fie sanatoase si mancacioase, iar voi sa aveti laptic muuuuult. Refacere cat mai rapida!!
Poze ..
http://bd.lilypie.com/W4rsp3.png
31+
Matei
Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.
lisa79 spune:
felicitari cris si Dana. bun venit pe lume noilor licurici

!
miere: un link va rog pt programele americane daca se poate.
billy,imi pare tare bine ca sunteti bine,ai grija de burtica sa se refaca cum trebuie.
irina,sa iti traiasca nasii!
rein,Sarbatori Fericite! iti doresc o sapt usoara si sa nu cumva sa ne nasti prin deplasari![]()
eu tot greu dorm,simt ca ma apasa fata,dor ligamentele de mor
!
vreau sa o sun pe cris30 sa vedem cum se simte.
va pup!
34S+
sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 6 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora
lisa79 spune:
no ca nu am numarul ei de telefon,fetele din State,il aveti??? imi dati si mie un PM!
multumesc!
34S+
sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 6 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora
cami_antonia spune:
doamne fetelorrrrr
ce frumos cand apar bebelusiii .... FELICITARI DANOTINO .... SA-TI TRAIASCA MINUNEA SI SA FIE SANATOASA ....
fetele bebelina mea a fost tare agitata azi ... culminand cu seara cand a facut cred ca niste intorsaturi de m-a terminat .... le-am simtit f puternic ....
bee azi din cauza gretiii nu am mancat mai nic .... stiu ca se mananca putin .... dar nu prea functioneaza .... ahahahaha ... mai rau ca voi care ati avut probleme in primele luni ...
am plecat la 
.... va pup si urez conversatie placuta celor din schimbul 2 ...
32+
ANTONIA IOANA

AMR 8 SAPT

Camelia
miereamara spune:
Lisa, link-ul este
http://www.hulu.com/
Ti-am trimis txt msg cu nr de telefon, dar sa stii ca m-a sunat de pe un nr strain. Sorry pt intarziere dar am fost la cumparaturi si nu am auzit tel.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
Aidan
Leditia spune:
buna fetelor.
Nu am apucat sa citesc din urma,deci nu stiu ce v-a zis Roxana.
Am vazut ca intre timp a mai nascut si Just,Cris,Danotino...de Selene stiam si am si vbit cu ea la telefon.Felicitari si multa sanatate si refacere rapida.
Azi am ajuns si noi acasa.Pe scurt,miercuri spre joi pe la 1 mi s-a rupt apa,m-am trezit sa ma duc la baie si mi s-a rupt apa.putin la inceput,dupa care siroaie.Am sunat drita si mi-a zis sa merg la urgenta.Nu am fost niciodata la spitalul asta,deci am fost socata de conditii,de multe..experienta in spital nu o povestesc in detalii caci nu este una frumoasa,din contra.Cel mai bun lucru si ce ma tinea pe linia de plutire era bb si sotul meu si spijinul infinit al dritei mele care este o femeie deosebita.Sa-i dea Dzeu multa sanatate si numai bine,caci asa OM nu am mai intalnit.
Revenind,am ajuns la spital,mi s-a facut un control pe masa in timp ce apa curgea,am eliminat si dopul si m-a internat.Eram foarte speriata si nedumerita,dar nu ziceam nimic.M-am dus la maternitate si mi s-au facut monitorizari,iar inima lui bb batea cam repejor.A venit si dr mea,aveam dilatatie 2cm,apa dusa,asa ca am intrat in operatie.Mi s-a facut rahianestezie,caci tipa ce era de garda nu stia sa faca epidurala sau nu facea,ceva de genul.Asa ca am ramas si cu trusa nefolosita.
Am intra in operatie,mi s-a facut anestezia..stateam pe masa si aveam mintea goala,parca nu eram eu,asteptam sa-i aud glasciorul puiului meu si sa-mi zica ca e bine.Si timpul trecea asa de greu..la 3 si 25 a venit pe lume David Christian,o minune de copil,cu barbita mea cu gropita si parul lui taica-su.Restul le vedem pe parcurs.:)Cand mi l-a aratat,mi s-a parut atat de micut incat imi venea sa plang,voiam sa-mi zica ca e bine...si intr-un final a venit cineva si a zis ca are 2600 si este bine.A durat mult broderia,ca pe la 5 si ceva a terminat.Am fost dusa in postoperator unde am suferit groaznic,dureri groaznice de burta,operatie,aveam un junghi in spate de nu mai puteam si colac peste pupaza la un moment dat nu mai puteam respira...Eram fericita ca nu ma durea si capul cum auzisem eu ca se intampla.Asa ca bagam multa apa in mine sa previn durerile..asa ziceam eu.
Dupa amiaza la ora 3 m-au dus in salon,eram singura si acolo mi-am vazut si minunea.
Prima noapte a fost groaznica,al meu a ramas cu mine si s-a ocupat de bb,eu nu stiam pe ce lume eram de dureri..infernale!A doua zi de dim au venit si durerile de cap..de ceafa,care pur si simplu te paralizeaza cu totul.Si de atunci o tinem tot asa.
Am fost suparata ca pana joi la ora 4 cand am ajuns eu in salon puiului meu nu i s-a dat nimic de mancare,pe sistemul ca trebuie sa suga,iar eu am aflat abia noaptea tarziu,deci aproape la 24 de ore de la nastere!Urla,eu nu aveam ce sa-i dau si tot intrebam daca i s-a dat de mancare,iar vitele alea imi spuneau sa-i dau san si ca n-are nimic copilul!Le-am zis ca lapticul poate veni si dupa 3 zile si nu-l tin asa..iar vitele,ca altfel nu le pot spune,mi-au zis ca bb nu are nik si ca nu mi se da lapte praf.Nu va zic la ce sume am ajuns sa indop in toate cretinele si degeaba!Am facut rost de o seringa de lapte praf pe care bb a mancat-o pe nerasuflate!Dimineata dr de garda de la pediatrie,o tinea sus si tare cu sanul!Eu aveam 2 amarate de picaturi de colostru,era imposibil sa se sature!Mi-a zis sa merg sa-i iau o cutie de NAN1 si s-o duc la fete si o sa-mi aduca..Laptic nu aveam,sfarcuri nu aveam,m-am muls de nu mai puteam sa-mi vina lapticul si sa fac sfarcuri..Abia de o zi a venit,cat de cat,dar bb meu nu suge ca lumea la tatica,nu are putere,suge putin si se opreste si apoi plange de fomica.
Am stat cu el la san si 2 ore timp in care mai sugea,mai dormea si tot asa,de paralizasem de dureri la operatie si cap,insa apoi plangea si cand ii dadeam completarea se ducea instantaneu lapticu din seringa!
Momentan imi este si frica sa-l mai pun la san pt ca bag medicamente la greu in mine,nu va zic ce dureri crancene de cap am,ca pur si simplu nu pot face mai nimic cand ma doare,ca plang de dureri si-mi vine sa ma dau cu capul de pereti.
Din cauza branulei mi s-a inflamat foarte tare si mana pt ca ma sprijineam in ea mereu sa ma ridic din pat si evident il tineam si manevram pe bb..
Acum suntem pe lapte praf si pe san(atat cat poate si suge si cat am si eu),dar mi se pare ca papa putin.In spital a pierdut doar 100 grame,cu tot cu infometarea aia de la inceput!Am inceput sa ma mulg,dar nu prea am ce scoate,insa am zis ca daca scot macar cativa ml si tot e bine,macar acum pt inceput,pt cativa anticorpi.
Am tras atat de multe in ultima vreme incat sunt la un pas de depresie,ieri plangeam ca voiam acasa,nu mai suportam spitalul,conditiile,mizeria,nepasarea,nesimtirea si multe,multe altele.Ma frustreaza la maxim ca nu pot sa-i acord atentie puiului meu asa cum trebuie,ca am dureri groaznice incat sunt intepenita,ca nu ma pot ocupa de el si e atat de frustrant!
Sunt fericita ca sunt mamica,il iubesc si sunt topita dupa el si desi eram nedormita de 2 nopti(acum deja sunt 4)cu dureri groaznice,cand mi-a supt prima data eram in culmea fericirii..chit ca a tras si el de cateva ori si ma mai si durea,insa sentimentul a fost unic.Ma uit la el si nu=mi vine sa cred ca-i al meu,ca minunea asta imi dadea sutulete,ca el isi impingea fundicul ala scump in stomacul meu,ca noi am putut face o minune asa scumpa...Dincolo de toate,sunt fericita si si implinita!Tati este topit si el dupa noi si desi e nedormit si el saracul,ne ajuta enorm,de fapt el face mai multe,ca eu abia ma misc.Suntem niste parinti impliniti si fericiti in ciuda tuturor problemelor pe care le-am intampinat.
Acum bb e in programul de acomodare in noua casa,in noul patut..si de cand i-am pus tricoul lui tati langa el doarme mai bine si nu mai e asa agitat...
Va pupic,ma duc sa-mi hranesc iubirea.
Am si eu o intrebare pt fetele cu cezariana..cat v-au tinut durerile de cap,daca le-ati avut?Ati avut dureri in zona unde v-a facut anestezia?cat v-au tinut si alea?Evident vreau sa stiu si cam cat v-au tinut durerile de la operatie,ca am senzatia ca ma ustura,ma doare..si intr-un fel de normal,ca doar a trecut putin si e totusi o operatie,dar ma misc greu si vreau sa stiu cand ma pot ridica si eu din pat fara sa ma mai doara.
Mai revin cand pot.ca ma tine bb in priza si prepararea lapticului si durerile care nu ma lasa sa fac mai nimic.:(
Noapte buna.
POZE CU NOI
Minunea mea
36+ cu David Christian

AMR- 8zile
.
IRINA.C spune:
Ledi calmeaza-te in primul rand!
apoi: copilul trebuie sa manance cat poti sa-i dai, nu poti gata nu te rupe in doua.Nan1 este un lapte f bun.Incepe mereu asa: san si apoi lapte praf completare.Un nou nascut nu mananca cat haplea.Nu poti sa stai 2 ore cu el la san , nu rezolvi nimic.Trebuie timp sa se refaca secretia lactata si stand cu el la san nu ajuti procesul.U n bb mic papa la 3 ore (2-3 ore) in mod normal.Respecta cat poti o distanta intre mese sa se refaca secretia lactata.Nu merge, nu ai..ASTA E! gata nu te superi si mergi doar pe Nan si nu i se va intampla nimic rau lui bb are Ac si din timpul vietii intrauterine.Tu trebuie sa cauti o solutie sa te si ODIHNESTI musai pt a merge treaba bine.Bafta multa!
Felicitari pt Cris si Danonino!!Iar am lipsit si eu 3 ore si pac...s-au mai nascut bbei.Ma ia cu mari emotii.
Sanatate le doresc noilor licurici si refacere rapida mamicilor!
N buna tuturor de aici si o zi faina fetelor de departe.
bb mic
POZE
35+
Alina1976 spune:
CRIS, DANOTINO, FELICITARI!!!!!!!!!!!!!!
Sa va traiasca printesele si sa fie sanatoase!!! 

PORUMBITO! LA MULTI ANI!!!!!!!!! SA AI NASTERE USOARA SI UN BEBE SANATOS SI MANCACIOS!!!

Ledi, ma bucur ca ne dai vesti, ne gandeam la tine...
Te cred ca iti este si ti-a fost greu insa perioada asta o sa treaca.
Este grea prima luna cand va acomodati unul cu altul.
Este important sa-i dai lapte de la san. Ia-ti ceai de anason si chimen si bea cate 4-5 cani pe zi cel putin!!! O sa vezi ca o sa vina si lapticul. De cezariana nu stiu ce sa-ti zic, eu nu am avut...insa am auzit ca mai doare ceva timp...important este sa nu supureze operatia. Nu uita sa te dai cu Garmastan pe sfarcuri, altfel o sa faci rani si o sa te doara. Si vezi cand il pui pe bebe la san ai grija ca el sa ia in gurita cat mai mult din mamelon.
BAFTA!!! Sa ne ti la curent!!
38+ cu
SABINA-MARIA

AMR 11 ZILE!!!

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica
DarkBendis spune:
Danotino, multe felicitari 

! Sa-ti creasca Eva-Maria mare mare si sanatoasa, si tu sa te refaci repede, sa ai laptic mult si ... numai bucurii sa aveti toata familia!
Leditia, multi multi pupici si tie si lui David 
. Imi pare rau ca nu pot sa-ti dau nici un sfat in ceea ce priveste papa pentru bebe, dar sunt sigura ca fetele care se pricep te vor ajuta... e si subiectul cu Alaptatul Help-line, fetele de acolo sunt foarte saritoare. Mult succes, refacere usoara si cat mai rapida si inca o data multi multi 
la toata familia. 

Dark Bendis
37+ cu "Huckleberry" Baby
AMR 3 SAPTAMANI!!!!!
http://bd.lilypie.com/gSJep1.png
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
andre_ea spune:
Ledi, bine ai venit acasa! Chiar ma gandeam azi la tine.
Despre durerea de cap nu stiu ce sa-ti zic, dar eu stiu ca e buna cafeaua pentru ameliorare.
Durere in zona anesteziei n-am avut, dar am avut dureri de mijloc destul de mult timp. Cica astea sunt si la nasterea normala si la ceza.
Durerea de la operatie trece cam intr-o saptamana. Dar sa nu te avanti la treburi grele si ridicat greutati ca te ia din nou.
Pune copilul constat la san, chiar daca ii dai si completare. Burtica lui sa fie indreptata spre burtica ta, nasucul "infipt" in san si areola aproape toata in gurita. Asigura-te ca ai canalele desfundate, desfunda-le cu pompa. Lapticul trebuie sa tasneasca in jet, atunci stii ca e bine. Completarea ar fi bine sa nu i-o dai cu biberonul, desi stiu ca e mai greu. Cred ca siringa e o idee excelenta.
Te mai asteptam cu vesti despre voi.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
37+ am tot ce am visat
Delu Prichindelu'
Prichinduta