La multi ani Fulguleti de nov-dec 2006 (204)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simo29 spune:

Diseara, dupa ce culcam copii - David si Filip (nepotelul meu) la bunici binenteles- fug cu Raluca (cumnata mea) la noi la cabana la vreo 25 km de Cluj unde ne strangem vreo 16 prieteni cu care petrecem revelionul de vreo 8 ani incoace.
Sper sa ajungem pe ora 23.45 sa apucam sa desfacem impreuna sampaniile!!!

Asadar , LA MULTI ANI TUTUROR!!!

Simo si David 2 ani (9 noiembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeaA spune:

Neata,mamici!
tudor,sa fii mare frumos si sa aduci numai bucurii lui mami si tati,sa te bucuri de el mamico!
Va uram si noi un an nou fericit ,muuuult mai bun decat cel care va trece,multa fericire si implinire si tot ce va mai doriti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Minunatelor, am intrat sa va urez LA MULTI ANI!, UN AN NOU MAI BUN, MAI CALM, MAI LINISTIT, MAI CU BUCURII, MAI CU PUTINE SUPARARI SI NECAZURI, CU MAI MULTI BANI SI CU MULTA SANATATE!
Sper sa ramanem in continuare o gasca unita, sa venim aici sa ne impartasim bucuriile, ispravile si realizarile copiilor si sa impartasim in egala masura si lucrurile mai putin bune si frumoase!
Numai de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

La multi ani cu veselie, sanatate pe vecie,
Casa plina de bucate, dragoste pe saturate,
Bani la greu, noroc cu carul,
Ce doriti si sus paharul!

Spune anului ce vine, sa-ti aduca numai bine...
Si mai spune-i sa iti dea, tot ce vrea inima ta...
Fericire, sanatate si multi bani "La Anu'si La Multi Ani!"

Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

cu un pic de intarziere
david de deea
anateo
tudor de shoshika

dragele mele, la multi ani, sa aveti un an bun, aproape de puii vostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianav spune:

La Multi Ani!

Un an nou cu sanatate si impliniri va doresc tuturor sa aveti parte numai de bine!

Multumesc pentru ideile cu supa. Ma gandeam eu ca secretul consta in calitatea puiului, adica sa aiba grasime. Si eu stiu ca ingredientele trebuie puse pe rand (de ex rosiile sau sucul de rosii mai la sfarsit ca cica intareste cartofii)
Ca tot vb de supa, am mancat la un resturant la Bv o supa ii zicea julien (eu stiam ca asta inseamna ceapa taiata fasii subtiri). Ei supa asta era nemaipomenit de buna, avea ceapa foi maaari in ea si ciuperci si alte legume, galbena fireste....daca mergeti prin BV si aveti chef de ceva bun, ca mai au si alte mancaruri, restaurantului ii zice Prato si e aproape de Piata Sfatului.

Noi stam acasa azi, sotul a venit tarziu de la munca, dar e asa de bine acasa toti 3 cu tontonica mea iubita!!!
O seara placuta va doresc!!!!!
Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Cand clopotele vor suna
Vestind ca anul s-a sfarsit
Prin crengi de brad si fulgi de nea
Eu va urez din partea mea:
"Un an nou si fericit!"
Atunci luminile s-aprind
Si micul clopot de argint
Cu clinchet viu va rasuna
Soptindu-va bland din partea mea:
"La Multi Ani!"
Sa va aduca anul nou tot ce n-ati avut si va doreati!

Bamboletta si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

La multi ani, multa sanatate voua si tuturor celor dragi, multa fericire, impliniri si reusite!

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157600504728447/" target="_blank">1,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

LA MULTI ANI DRAGI MINUNATE SI DRAGI FULGULETI,VA DORESC TOT CEEA CE IMI DORESC SI PT MINE SI FAMILIA MEA!!!TOT BINELE DIN LUME,SI SA RAMANEM GASCA DE ACUM INTOTDEAUNA!VA PUP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

La an nou ar merge si-un capitol nou.

azi, orele 13 - pentru pretioasa Emma

de M (6) si G (2)

Mergi la inceput