Sexul copilului

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liviu`s spune:

M-am uitat si eu si mi s-au parut speculatii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Scuffy spune:

hmmm.... si eu stiam tocmai pe dos, si am citit destul de mult despre asta, daca raportul sexual e inaintea ovulatiei cu cateva zile e mai sigur ca va fi fata, si daca e in timpul ovulatiei e baiat. la mine s-a dovedit, am fetita si ovulatia a fost 3-4 zile dupa contact....

scuffy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Parerea mea: ceea ce nu au reusit puzderie de medici si profesor-doctori in domeniu reuseste un informatician. Hai sa fim serioase fetelor, ce stie acest domn Florin... El doar a luat procesul in sine generalizat si l-a transpus intr-un programel. Natura umana este prea complexa ca sa poata fi surprinsa intr-un progam cu 95% rata de succes. MeCa sa transpui intr-un program chestia asta iti trebuie mai intai sa afli care-s regulile care duc la formarea unui baietel/fetite. Ori nimeni la ora actuala nu areusit sa surprinda regula asta, nici una din metodele ce exista la ora actuala nu este demonstrata stiintific. Cine stie un pic de matematica isi poate da seama din demo-ul programului cat de general este el. El a considerat procesul cam asa: ciclu de 28 de zile cu durata de 3 zile, asta inseamna ca ovulatia o poti avea intre ziua 12 si ziua 17, cu varf maxim in ziua 15. Bazandu-se pe regula spermatozoizii x traiesc mai mult decat cei Y a plasat perioada pt "creat" fetite in zilele 9-13, apoi binenteles urmand perioada de baietei in zilele 13-15. Pai calcule d-astea pot face si eu la nesfarsit si n-am nevoie de program. Bine-nteles ca regula folosita de el se extinde cicluri de diferite lungini: la unul de 32 de zile va pune perioada fertila undeva la mijloc si ... etc. Corpul uman nu-i matematica, cum poti stii dinainte cat ce durata va avea ciclul tau? Chiar si cele mai "precise" cicluri au perioade de turbulenta. Cum poti stii cand ai sigur ovulatie cand de curand s-a descoperit ca femeile au chiar mai multe ovulatii pe luna? Cum poti stii ca facand sex cu 3-4 zile inaintea ovulatiei toti spermatozoizii Y vor muri pana la aparitia ovulului? Poate ca sotul meu are Y-i mai puternici si rezista 4 zile.
El se babeaza numai pe 2 idei: ca ovulatia este la mijlocul perioadei de ciclu (si a adaugat si el 2 zile in plus si 2 in minus pt a delimita perioada fertila) si ca spermatozoizii X rezista mai mult timp in vagin decat cei Y. El le-a considerat reguli si a dezvoltat un program in sensul asta. Nici macar calendarul chinezesc nu are o probabilitate de reusita mai mare de 65%. De aici si pana la 95%...
Eu i-as plati omului banii pe program si ii duc si dovezi ca am respectat "reteta" daca vrea, dar ma despagubeste cu 1 mil de dolari daca nu iese ce mi-a promis?
Bine-nteles ca e un bullshit, baiatu' incearca sa faca bani si atat, dar pun pariu ca nici el nu crede in cele 95% acuratete in rezultate. Ce face el? speculeaza slabiciunea oamenilor fata de un subiect atat de sensibil: "vreau fata" sau "vreau baiat". Bietii viitori parinti pun botu' cum s-ar spune si se gandesc: "Oare ce ne costa daca dam banii pe program? In cel mai rau caz nu iese ce vrem noi si n-ar fi un capat de tara... Dar daca iese ce vrem noi?!?!?".
Parerea mea ca autosugestionarea are mai multa influenta decat programul asta.
Hai s-auzim numai de bine.

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"

Mergi la inceput