FIV 208
Raspunsuri - Pagina 8
andicu spune:

Va doresc Sarbatori Fericite, Craciun frumos, cald si linistit, alaturi de cei dragi, un Mos bogat cu traista plina de tot ce-ati pus voi pe lista, si nu in ultimul rand, Sarbatori cu muuulta sanatate pt voi si famiile voastre!! 

Andreea
de
Filip Gabriel (27.06.2007)Marinarul vesel
, Filip la 1anAsa cresc
Ioanatugs spune:
Am fost la eco, dar nu am primit nici vesti bune, nici rele, adica nu s-a putut pronunta daca e sau nu sarcina. A zis ca endometrul e mare, 17 si ceva si bine vascularizat, exista corp galben si ca poate e prea mica sarcina...Asa ca nu stiu ce sa mai cred, eu speram ca e gresit beta HCG-ul si ca azi va vedea ceva in uter, dar nu e asa...Asta e...!
Catalina2307 

KITTA spune:
Nu se poate IoanatugsCatalina! Nu e drept! Eu zic ca ghicesc bine si sper sa se intample odata si odata!SARBATORI FERICITE si nu incetati sa sperati penatru anul 2009!

dariaioanaxx spune:
Ioana- m am gandit toata dupa amiaza la tine, sper ca totul sa fie bine pana la urma!
Catalina - imi pare rau , cuvintele sunt de prisos, gaseste sprijin in caldura familiei si speranta ca va fi bine !
FIE CA SARBATOAREA CRACIUNULUI SA VA ADUCA PACE, LUMINA IN SUFLET SI SPERANTA !!!!! CREDETI IN DUMNEZEU SI VE TI FI BINECUVANTATE !!!!!
CRACIUN FERICIT !!!!!!!!!

Asteptand a doua binecuvantare de la Tine !
antosit spune:
CRACIUN FERICIT!
Catalina,Ioana
!

Anto 
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
rubia spune:
Ioana,Catalina nu pot decat sa va doresc sa aveti forta necesara pentru a trece peste aceste incercari grele.
In rest.. Anul Nou sa aduca fiecaruia ce-si doreste.
Ne mai "auzim" pe la anu' pt ca de sarbatori o sa fiu plecata si nu stiu daca mai am timp sa intru!
Pupik
aurel_cris spune:

CRACIUN FERICIT SI LA MULTI ANI
va doresc din tot sufletul.
Fie ca noul an sa aduca numai reusite la acest subiect.
la toate
Cristina
de
Bianca Maria 4.03.2008
Bianca
Primul
18.11.08 Al doilea
5.12.08
luck spune:
Acum cand colindele aduc cu ele mireasma de sarbatori,va uram ca Bucuria si Implinirea sa va cuprinda sufletul si Noul An sa va aduca sanatate , bucurii si prosperitate !!!

14+