FIV 208

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dream1971 spune:

Mamagiuliei

Liana, Moni
si eu va si va tin pumnii sa fie bine totul pana la capat.

Aurel_Cris si pe printesa Bianca . Totul este in regula si mergem mai departe.


Mult noroc tuturor!


Dream +28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

'Neata fetelor,

Ali- va fi bine data viitoare, o sa vezi si sufleteste vei si tu impacata ca bebelul va fi al tau si al sotului;
Ioana- pupici, hai trezeste te....ca sa vorbim !
Muffinuta-ce ti face bebe sau bebeii?
nu ne ai mai scris ce mai simti prin burtica...
Raluca - bafta !
eu ma simt binisor, ieri am fost la biserica la slujba de vecernie sa i multumesc Domnului pt. ca m a ajutat, azi am fost sa ma impartasesc; am arsuri destul de dese cand mananc, sanii ma dor asa in reprize, cateodata mai rau cateodata deloc;ameteli, care au aparut cam de prin ziua 6 de la Et si continua;

pupici tuturor



Asteptand a doua binecuvantare de la Tine !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muffinuta spune:

Buna dimineata,fetelor!

Nu am dezertat,va tot citesc,dar am trecut la odisee,am lasat superstitiile la o parte,oricum nu poti schimba destinul,poti ajuta dar ce ti-e scris in frunte ti-e pus stiti si voi vorba aceea..

21Alistiu e usor sa dai incurajari..dar fii tare.Iti mai spun ceva,am intrat in legatura cu o buna prietena,ea ma sfatuia sa merg spre adoptie,macar asa la inceput..pana si sotul meu vroia asta..dar Ali,eu nu am gasit resursele in mine,cred ca e ceva atat de nobil sa te poti darui unui suflet inocent ..dar eu nu am putut,cel putin nu m-am simtit pregatita acum.Cine stie,poate mai tarziu daca ar fi cazul..
Asta pe de o parte..alt aspect cand am fost prima data la doctorul meu specialist in fertilitate,dupa tot protocolul stiti voi varsta,riscuri..etc mi-a spus CLAR cele mai bune sanse am cu ovule donate..Ali,eu nu am putut.Pur si simplu.Poate nu sunt pregatita moral,cine stie poate nu am un suflet atat de mare..nu stou raspunsul,dar stiu sigur ca mi-am dorit intotdeauna un copil al meu si al sotului meu,ceea ce noi doi am impartasit iubire,bune si rele..viata se numeste,nu?
Asa ca i-am spus doctorului ca nu pot si incerc atat cat am sanse mai mari decat zero.Poate ca mi-am dedicat viata parintilor mei multa vreme,dar Ali repet nu am gasit caldura si iubire destula si resurse sufletesti sa concep altfel un copil..sper ca nu voi fi condamnata penrtu ceea ce am scris,e sincer,nu sunt o persoana rea,dimpotriva,dar in ceea ce priveste viata personala nu am putut duce iubirea si dorinta mea atat de departe..Ali

Darioaioanachiar ma gandeam la tine si la Catalina,fetele s-au mutat la odisee si zmeurici,eu nu am avut inca curajul sa subscriu la zmeurici,am suferit Ioana atat de mult data trecuta,doar cateva luni in urma...si nu am deloc "semne" de a fi..nimic,sani,atata doar cateva kg extra..mi-e si teama de eco..

Si pupici fetelor,fara exceptie..si nu renuntati in a va urma visul!

Muffinuta

Ai reusit?Continua!Ai esuat?Continua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

Ioana
FELICITARI !!!


nu am mai intrat de marti pe forum , si astazi ....ce sa vad , o veste super buna.
Iti doresc din suflet o sarcina usoara si la termen !!!

Daria FELICITARI !!!!
cele mai frumoase si usoare 9 luni.
meda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Luck multumesc frumos iubita!
Muffinuta nu te mai gandi la cat ai suferit data trecuta, multe dintre noi am trecut prin esecuri si totusi ne-am ridicat si am mers mai departe. Priveste in fata ta, vei avea 8 luni minunate, bucura-te de ele, nu lasa trecutul si spaimele sa-ti zbuciume fericirea.
Dariaioanaxx
Ralucapaun ce faci iubita?? Sunt cu ochii pe tine, sa te luam la Odisee cu noi!


4s www.parentingweekly.com/pregnancy/album/myalbum.asp" target="_blank">Floricica mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eleny79 spune:

Buna seara fetelor!

Sunt si eu o aspiranta la titlul de mamica si sper ca, cu ajutorul lui Dumnezei si a doamnei dr. Dracea sa reusesc in curind.
Pe scurt problema mea ar fi trompele - cea dreapta greu permeabila iar cea stanga obturata.

Suntem programati in ianuarie pt Fiv la clinica Gynera iar pe 27.12 voi incepe tratamentul cu difereline.Din cate am inteles de la d-na dr. m-i le pot face singura subcutanat.
Mi le-am luat deja pe primele 10 dar in cutie nu erau si seringile.
Cum se procedeaza se cumpara separat- ca eu am inteles ca sunt speciale cu un ac mic si credeam sau cel putin asa am inteles ca se cumpara impreuna cu fiolele de diphereline.(sau fac confuzie?)

Ma puteti ajuta cu un raspuns?

Va multumesc anticipat si bafta tuturor fetelor care sunt in focuri!




Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Ioana, abia astept sa vin dupa voi:). Ma simt bine, inca ma mai dor sanii si un pic ma mai inteapa burta in zona ovarelor. Astea le am de fapt din ziua punctiei. In rest bine, n-au inceput inca temerile:)

Tu esti bine?

Raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Si nu am facut poza, am vazut embrionii numai la microscop, nu aveam cum sa-i fotografiez. Dar, dupa transfer mi-a facut o echo sa vada unde s-au fixat si mi-a dat poza:)

Raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Eleny79 gasesti la farmacie injectii de insulina, acelea sunt pentru Difereline si pentru orice injectie subcutanata. Multa bafta, sa ti se implineasca visul in ianuarie!
Ralucapaun nu te gandi la simptome deloc, vor veni la timpul lor! Eu sunt bine, multumesc, cu dureri de cap, intepaturi prin burtica, ma deranjeaza parfumul sotului...dar nu ma plang.

4s www.parentingweekly.com/pregnancy/album/myalbum.asp" target="_blank">Floricica mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muffinuta spune:

Buna seara,fetelor!

Ioanatugsnu traiesc in trecut,nu ma intelege te rog gresit,dar la mine e situatia mai complicata,vezi varsta ma preseaza rau si sincer de data asta ma bucur bineinteles,dar incerc asa sa pastrez un echilibru,nu mai vreau sa ma extaziez e o vorba cu cat te ridici mai sus,in ipoteza ca vei cadea te lovesti cu atat mai rau..Ioana,mie nu mi-a fost frica in viata mea sa zbor,iar acum am sansa asta incredibila..stiu ca toate fetele sufera si se ridica curajoase multe dintre ele..am tot respectul pentru ele si pretuirea..tot prin voi am si eu mai multa speranta si incredere..
Ii scriam doar lui Ali care nu s-a obisnuit cu ideea de donor ca si la mine a fost greu,nu as fi putut acum atata tot,nu am scris sa ma plang,Ioana,sper ca nu am fost inteleasa gresit,atata ca incerc sa o iau mai incetisor cu entuziasmul,data trecuta eram inconstienta asa fericita eram,ma purtam normal...extaziata si eu si sotul meu,acum la fel suntem foarte fericiti dar asa mai cu grija..

Ralucapaun,vorbeam chiar azi de tine,tu lipsesti dintre fetele de decembrie..hai fuguta..mult noroc,Raluca.

Pupici tuturor fetelor si va doresc o seara minunata !

Muffinuta

Ai reusit?Continua!Ai esuat?Continua!

Mergi la inceput