Puiuti de Randunici 2008!! (168)
Raspunsuri - Pagina 3
cami33 spune:
naty, nu e bun link-ul
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7276c5de26b00cac7f8895&skin" target="_blank">distractie cu bubu
Kya spune:
www.dancingsantacard.com/intro.php?user=986057" target="_blank">Si noi suntem un Mos Craciun vesel
Raluca mamica de Sanziana - o mititica
God didn't bring me this far, to leave me here!
tuchita spune:
www.dancingsantacard.com/index.php?page=santa_yourself_3&user=984821" target="_blank">salut1
fUG LA GRADI![
Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
natynic spune:
Deci asta ziceam ca se intampla de acum
Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
luny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui natynic Deci asta ziceam ca se intampla de acum Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008) DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC! |
pai si tu cum vroiai?
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
www.dancingsantacard.com/index.php?page=santa_yourself_3&user=988727" target="_blank">Mufarinul:)
natynic spune:
Luny, micsoreaza poza!
Pai asta vroiam, doar ca la cat e de curioasa ma iau deja cu mainile de cap...
Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
cami33 spune:
Naty, bine ai venit in club! sa vezi ce nasol e cand vrei s-o culci si ea tusti in picioare...sau in cada
Si...www.dancingsantacard.com/?santa=943260" target="_blank">BUBU
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7276c5de26b00cac7f8895&skin" target="_blank">distractie cu bubu
mimonix spune:
Hai sa va zic ce-am facut de cand stau
Am vazut pozite restante cu Georgios si surioara si cu blondacul lui Zoze ...niste minunati copiii de pe crenguta
Am servit o cupa de sampanie in cintea Iuliei care se ridica singura in picioare BRAVO IULIA! Si am vazut ca s-a si apucat de treaba , manca-o-ar mama pe ea, cum aranjeaza ea frumos revistele
Am vazut nenumarati mosi dansatori , dar numai 3 am vazut cum trebuie : David, Zana si Bubu ...in rest numai ochi si dungi si alea...nu stiu daca e de la voi sau de la mine
Am salvat pagina cu povesti trimise de Ariel
Am comandat cartea cu aventurile lui habarnam , ca eu n-am citit-o ...pe vremea mea era una cu "albina maia la scoala si acasa"
Am citit povestea trimisa de Olgutza si va dau tuturor caldicele molicele cate vreti (dar eu zic sa luati azi,cat va poftesc, ca maine nu se stie )
Si asa am petrecut 2 ore la pranz, pentru ca baiatul doarme (pare sa nu mai aiba asa multi muci) si Teo e la Mall unde mananca mierte fierte...mimonixu o sa manance niste ochiuri, preferatele lui din toate mancarurile cate s-au inventat Asa ca sed in continuare si tare bine e! Nu ca as fi facut vreo cumparatura ceva si ca n-as fi stresata din cauza asta
Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
luny spune:
aaa, e de kko site-ul, am micsorat poza..ba se vede, ba nu se vede...