Puiuti de Randunici 2008!! (168)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

mimo sa stii ca si eu m-am luat de griji ...nici pe messenger nu raspunde .... i-am dat termen pana duminica seara; daca nu apare va rog frumos si din inimioara sa imi dati si mie nr ei de telefon, ca o sun....

hai ma mimo ca gateai si pana acum, si n-a fugit ...eu ma gandesc la altcevaaaaa : o fi slabit asa de mult, si aratand ca o au racolat-o astia pe la vreo revista de moda si are sedinte foto de nu mai are timp de crenguta

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

mmmmmmmm, da' cate antibiotice o inghiti miha de nu mai apare ? miha, eu sunt batrana si senila , asa ca sa nu te superi daca intreb chestii despre care ai mai spus : ce mai face jerry soricelul? a surzit? a facut infarct? supravietuieste eroic?

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Feteleee, surorile mele, nu ma dati disparutaaa!
Sunt vie si nevatamata dar am ramas fara obiectul muncii
Sa va zic: Mos Craciun i-a adus randunoiului un "lectoc" si a "furat" unitatea de la computador si a luat-o la servici doo zile sa copieze pe laptop toate alea . Si uite cum m-a lasat pe mine cu ochii in soare, dar sa stiti ca m-am odihnit zilele astea si am dormit, daca n-aveam ce sa fac
Asaa, si acum ne certam care sa stea cu laptopul in brate . Evident ca el, ca vezi doamne il doare spatele si trebuie sa se protejeze . Deocamdata se joaca soliter pt. ca routerul pt. wireless vine in doua zile...hi,hi...
A venit cu unitatea pe la 11, facusem comanda la chinezesc, am papat, am facut inventarul la cadouri si acum mi-a montat firele si pot sta la vorba, ca doar sunt odihnita
Dau send ca sa ma vedeti si va mai povestesc

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui lianam
[.... ce mai face jerry soricelul? a surzit? a facut infarct? supravietuieste eroic?

Liana, mami de Teo

Asa creste mare puiul

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

bubulina, era cat pe ce sa trimita fetele fortele speciale dupa tine. Acu' ca fiecare are "treaba" lui o sa poti ciripi si mai mult cu noi. Felicitari pentru achizitie .

Asa creste mare puiul

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Mergi la inceput

aaaa, ete cum ma "refreshuieshte" adriuta : ca am vazut si adrian frumuseeeeeel , care mereu ma uimeste (nu stiu de ce ma mai uimeste, ar trebui sa ma fi obisnuit, dar....)

BUBUUUUU ai aparuuuuuuut ...mi-era dor de tine

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Multumesc de primireee!

Da, acum fiecare cu treaba lui! dar tot o sa mai fur si eu laptopul . faza tare e ca are amprenta digitala drept parola dar nu-l las sa puna, ar fi culmeaaa

Sa va mai zic de noi: am fost miercuri seara la petrecere in club, super a fost! am dansat pana la 2 noaptea, ne-a facut cineva pe-acolo cateva poze si cand mi le trimite va arat, eu n-am apucat sa fac poze ca eram pe fuga...
Tot miercuri dimineata am fost cu Stef la dr. totul bine si frumos, buricutul e bine, cu toate ca e iesit putin in afara. Ne-a zis sa mergem la chirurg daca vrem sa ne linisteasca, dar nu vrem . Mi-a zis sa-i dau sa pape kiwi, spanac, ciorbita cu bors, drept urmare i-am dar din toate si a halit tot, fara sa se mire de noul gust. Azi a mancat un castronel plin de spanac a la Mimo, dar am pus si un pumn de orez la fiert impreuna cu spanacul si a iesit super bun. ieri a papat ciorbita de pui cu bors si fidea, de la noi, i-am scos o portie si apoi am pus pt. noi sare in oala si am batut oul.
I-am scos de tot ceaiul, bea numai apa. deja ne teroriza noaptea, dupa baie papa doar 130 max de lapte si apoi pana la 2 noaptea se trezea la 15-20 de min sa bea ceai , apoi papa lapte si dormea pana la 7, papa iar si apoi pana la 9 somn.
Ee, de cand i-am scos ceaiul, i-am pus cereale in laptele de seara, ma cam chinui pana incepe sa bea, face fite, ca nu-i place ca-i mai gros...dar pana la urma mananca 180-200 lapte cu cereale, mai bea f. putina apa dupa si pana la 7-8 nu se mai scoala! asta de 2 nopti!

Are 9 kile si 74 cm...ma rog, eu il cantarisem luna trecuta si avea 8,9 si tot 74...nu stiu daca e corec ce-a masurat aia...fontanela e ok...cam atat..

Am apucat sa vad si eu pozele cu Mufy de la Mos si cu Matei de Nico, cat de scump e cum incearca el sa mearga
Am ceva de recuperat

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Am venit acu vreo ora de la petrecerea de la serviciuIulia a ramas cu tanti Tanta cu care al meu sta acu pe balcon si fumeaza si fac politica-asa ca eu am avut timp sa va citesc pe toate. Incantatori mosuletii!
In rest va mai pove maine.

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Raluca am vazut pe Shakira mica! e o frumusete de domnisoara!

BV IULIA!!!! de acum sa te tii Naty! sa vezi ce o sa isi scoata parleala!

am vazut Craciuneii si Craciunitele dansatoare!(cat am putut, ca la unii nu am reusit sa vad)-vad ca si voi ati mai avut probleme..

ce tare e Mufy cu Mosul!
Adriutza ce elfi dansatori am vazut!
am vazut si martisorul cretzulin! si ochisori albastri de Matei!
Bubu bv de distractie si bine aparusi!
Naty te-ai dantzuit?

hai sa ma "mosulesc" si eu: http://www.dancingsantacard.com/?santa=1095792

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Uite ce am belit eu ochii pana la ora asta si am citit din urma …mai am, dar ma duc la nani…cateva “ganduri”:

Am mai vazut din urma poze cu nora-mea durdulica, cu Mihaitza-blondanet, cu Bursuc crestinat, cu Martisorul little helper, cu Sanzi-ranjita, cu Daria in picioare, singura si cu Vladutzu-bucataru' , cu Luca la botez, cu Alex de Cami la serbare, frumoasa foc, cu Mufy la fanfara in IOR. Am vazut si filmulet cu Adrian, un scump !

Am mai citit de Luny si galustile, lasa fata, data viitoare o sa iasa mai bune pana le nimeresti!

Imi pare rau ca Nicol a ratat serbarea fetei…

Mimo, LMA randunoiului, sa fie sanatos !

LMA Cleme, sa fii fericita si iubita !

LMA si puilor de 17-18-19-20!

Am vazut ca Stela era cu nervii prastie din cauza de Tero mica

Clau, sa porti sanatoasa blugii! Si nu mai zic “belea” ca mi-a atras randunoul atentia sa nu mai folosesc acest cuvant si a vazut ca am scris si pe forum [:)))]

NB!

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput