Gravidutze si mamici de Cluj - 104
Raspunsuri - Pagina 5
sara2007 spune:
aa....si are de cateva zile cev abubite...nu multe.vreo 5-6 pe picioare,vreo 2 pe maini si vreo 2-3 pe fata.sunt rosii,proeminente si parca au un varf galben.ce-ar putea fi?am facut varilixul ,deci n-are cum sa fie varicela.poate fi ceva urticarie?de la ceva mancare?
ioana...mami de sara
mami_alexia spune:
Ioana, Alexia are de 2 saptamani bubite pe corp, doar in fata mai multe, pe sapte mai putine si cateva pe fundulet. Au aparut odata cu raceala / bronsita. Initial mi-au dat sa-i dau Aerus, in ideea in care ar fi o viroza eruptiva. Dr pediatru la care am fost ieri a zis ca i-am dat degeaba Aerus (e un sirop), e de fapt o alergie datorata bronsitei si ca in principiu ar trebui sa dispara odata cu insanatosirea. Mi-a zis ca nu am ce face deocamdata, doar dupa sarbatori putem face analize sa vedem de la ce a facut alergia, dar ca ea crede ca e datorata bronsitei. Bubitele sunt rosii si mici, mai dispar, mai apar, dar nu s-au extins. Am vazut cand a controlat-o ieri. A zis ca daca apesi pe ele si sub presiunea apasarii ele dispar pentru 1-2 secunde, atunci e urticarie, daca nu , e alergie.
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)POZE ALEXIA
Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...
dpop spune:
sara, daca i-ai facut de curand vaccinul, nu e o reactie la vaccin?
de ex irinei la fix o sapt de la vaccin i-au aparut bubite pe burta, care dupa o zi au disparut.
sara2007 spune:
dpop...nu cred.de vreo 2 luni i-am facut varilixul..
adriana..se poate sa fie mai degraba alergie la ceva.poate la ceva mancare.nu stiu.nu dispar la atingere,sara doarme,n-am incercat sa vad dar sigur nu dispar ca sunt proeminenete...dure la atingere..se simt bine.cu cap galben.parca ar fi piscat-o ceva...se poate oare purici de la pisici??
ioana...mami de sara
dariandra spune:
LA MULTI ANI, SORANA! SA CRESTI MARE, SANATOASA SI NOROCOASA!s]

]
FELICITARI PARINTILOR, PENTRU ASA MINUNATIE DE FETITA!

mami_alexia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sara2007 dpop...nu cred.de vreo 2 luni i-am facut varilixul.. adriana..se poate sa fie mai degraba alergie la ceva.poate la ceva mancare.nu stiu.nu dispar la atingere,sara doarme,n-am incercat sa vad dar sigur nu dispar ca sunt proeminenete...dure la atingere..se simt bine.cu cap galben.parca ar fi piscat-o ceva...se poate oare purici de la pisici?? ioana...mami de sara |
Vezi daca se scarpina. Daca da, poate a piscat-o ceva. De exemplu, are Alexia are multe dar nu o deranjeaza deloc.
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)POZE ALEXIA
Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...
Gabriela77 spune:
LA MULTI ANI, SORANA!!!!!!
Sa cresti mare, sanatoasa, fetita frumoasa!!!! ANCA, FELICITARI PT INGERASUL MIC!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
dpop spune:
vai anca, cum am uitat!
La Multi Ani! Soranei, in primul rand sanatate, ca-i mai buna decat toate, si dup-aia fericire, tot ce-si doreste si ce doriti voi pentru ea. Felicitari si mamicii pentru marea ei realizare! Noi intre noi stim sa apreciem cat de mult contam pentru copiii nostri, si ziua lor e si ziua noastra. 
ALEX29 spune:
IOANA13 ai dreptate ,se dezvatza ea ,dar pana atunci mai am de lucru ![]()
spor la cumparaturi mamico ,ce fain ca te insotzeste si sotzul ,barbatzelu meu n are rabdare la shopping ![]()
IOANA(Sara)sanatate multa mamarutzei
,n ai telefonul pediatrei so suni ?
tu fetelor am luat astazi un cozonac cu ciocolata de la Cora dar nu mi place ce gust are
voi ati luat ceva sa va placa ?vreun cozonacel mai bun ....
MELI cum stati cu papa ?
INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007
anca.b spune:
Alex, eu n-am luat cozonaci din magazin. imi face mama unul cu nuca si unul cu mac. in rest, imi fac eu vreo 4-5 feluri de praji si gata. in schimb am cumparat toate "saraturile" de genul alune, sticksuri, fistic, fishly etc.
Anca si
Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii