Gravidutze si mamici de Cluj - 104

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

LA MULTI ANI!!!!! SORANA
MAMI , FELICITARI PT PRINTESA
PT FRUMOASELE FETE PE CARE LE ARE

VA PUP SI VA DORESC DISTRACTIE PLACUTA

P.S SANATATE MULTA SARBATORITEI

Elena si Dragos Stefan

Floare alba, floare albastra, ce dor mi-ai lasat..........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara2007 spune:

ELENA ..nu te supara ca iti dau bataita..

ALEX ..felicitari pt printesa de 4 kg...s-a cam lasat asteptata..

ANDREEA...parca o vad si eu pe goanga dansand..trebe sa vad si eu daca-i place Sarei

GABI,inca n-am scapat..suntem in proces si s-a amanat pe 7 ianuarie.a stiut el ce sa faca ca sa aiba acelasi program acuma de sarbatori..nu-i nici o problema,dra sper sa se rezolve cat de cat dupa.dar suntem in plin razboi..acuzatii si intimidari aiurea..numai stie ce sa-mi spuna si ce sa faca,incearca sa ma intimideze cu tot felul de chestii.despre sara voi sti numai luni,in clujanu de luni.

ma duc la nani...somn usor la toata lumea..pe maine.

ioana...mami de sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Alex m-am tuns bob, mai lung in fata si scurt in spate... Am lasat-o pe hair stilista mea sa faca ce crede, ca am mare incredere in ea. Ma tunde asa de bine, ca jumatate de an nici nu mai e nevoie sa merg la coafor. Ma tot intreaba de ce ma duc asa rar, iar eu ii zic ca ce sa fac daca tunde bine si nu simt nevoia de tuns...

Gabi mersi de intrebare... P e bine, la fel adoarme, astept anul nou sa schimb treba, ca acum e la bunici si nu se face E cuminte, maninca bine, doarme bine, din pacate de 2 zile ploua acolo... dar si baltile au rolul lor

Anca ce fetita mare si frumoasa ai!!! Si ce elegante amindoua... la fustite

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

LA MULTI ANI, SORANA!!!!

Elena, unde fugi? Sper ca nu te-ai suparat ca altfel

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

POZE ALEXIA

Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Buna dimineata!

La multi ani, Sorana!!!! Sa cresti mare si sa fii vesela!!!!

Gabriela, . cum a fost baia cu spuma? hmmm, ce dor imi e si mie...poate de sarbatori ma cadorisesc cu o jumate de zi de rasfatz...daca isi ia tati liber si sta cu stefan...

Bebe merge singurel prin toata casa...e tare haios...umbla singur si "povesteste" de-ale lui...si cind vrea "companie" la plibat vine si ma trage de mina sa merg cu el...e incredibil...n-am crezut ca o sa mearga singurel asa repede.

Alex, cum e bradul? noi cred ca miine seara il facem, daca termin dimineatta toata curatenia...

Ioana P, nu pui si o poza sa vedem noul look?

Ioana S, offf, ca nu se mai termina odata si necazurile astea ale tale! macar daca in ianuarie s-ar lua o decizie, sa poti fi si tu linistita! si curaj.

Elena, de ce nu mai intri zilele astea? plecati la tara? sau esti suparici? te rog sa nu fii si sa ne mai povestesti de nazdravanul Dragos si de bunatatile pe care le gatesti.. chiar voiam sa te intreb, tu la cine ai avut lucrarea de dizeratie? eu vreau sa-mi iau la Batrancea. Oare e ok? Tu ce zici?

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

neatza
multum mult IOANA (Sara)
bafta la proces ,sa se treminte o data totul cu bine
IOANA 13 pozeeee si eu vreau sa te vad
vorba ta :si baltzile au rolul lor ,noi stim deja
cum esti ?
cand am dus o pe Tiadris la mami a doua zi fara ea simnteam ca nu mai pot sa respir ,o senzatie groaznica ,dar mare noroc ca aveam o gramada de treaba si mi trecea timpul mai repede
oricum un pic de pauza conteaza f f mult

bradul e superb ,nu l am terminat de impodobit aseara ,sper sa termin astazi
darrrrrrrr desigur Tiadris pe langa faptul ca s a BUCURAT enorm cand l a vazut ,face numai nebunii ,trage bomboanele ,beteaua ,pune mana pe beculetzele de la instalatie si uite tot asa ,sper so dezvatz cumva
oricum ma asteptam la asta

INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

LA MULTI ANISORI SORANA SI FELICITARI MAMI SI TATI PT PUIUTZ
SA AVETI O ZI MINUNATA

INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

La multi ani Sorana!!!! Multa sanatate si bucurii alaturi de mami, tati si bunici!

Alex se dezvata Tiadris cind desfaci poumul
Eu nu am avut reactii fiziologice, doar dor, dar azi am fost la magazine si deseara iar mergem, e f bine fara el, ca e tare obositor pt ei, noi ne grabim, ne enervam degeaba... asa e ff relaxant.

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Incercati va rog sa nu lungiti pagina ca e tare nasol de citit asa!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara2007 spune:

ciao fetelor...eu cam suparata ca e tare racita Sara.s-a trezit cu noaptea in cap dupa o nopate f agitata.de azi dim tot la mine in brate,n-a papat aproape deloc,maraita...cu muci.de 3 ori a atipit de azi dim vreo 15 min si acuma iarasi doarme,sper sa se trezeasca mai vioaie ca ma termina tot in brate.nici nu stiu ce sa-i dau pana luni cand merg la pediatru...oare mai stau medicii inainte cu 2 zile de craciun pe la cabinete?i-am dat planta gingival pt gatut,o tura de panadol,i-am aspirta nasucul..si ceai cu lamaie si miere.vreau cand se trezeste s-o mai fac pe pieptut cu crema de bebe mentolata.cam atat.ce sa-i mai fca oare?e tare infundata,horcaie,nasul curge,ochii inlacrimati,mai tuseste si cateodata mai si stranuta.febra n-a facut...dar a fost la limita,aproape 37 sub brat,ca in fundic n-a stat sa-i i-au.si azi vroiam sa incep si eu curatenie...asa??nu stiu cum voi reusi sa o scot la capat pana de craciun.sunt sigura ca maine si poimaine v-a fi la fel.si-mi v-a ramane marteaoff...off.si ma dispera si taica-so asta cu ideile si prostiile lui.

LA MULTI ANI SCUMPICA SORANA....SA CRESTI MARE MARE,SANATOASA SI FRUMOASAFELICITARI PT SERBARE...v-am admirat pozele,cred ca n-ai mai putut de dragul ei s-o vezi dansand ,cantand si recitand.

fetelor multumesc de incurajari..

ioana...mami de sara

Mergi la inceput