Gravidutze si mamici de Cluj - 104

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

Maine mergem in Maramures, la o verisoara, la 20 km de Baia Mare.
Sper sa avem macar putina zapada.Daca nu vom avea ocazia sa-i aratam Dariei animalutele domestice de prin curte.

Va sarut si petrecere frumoasa in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

BUNA DIMINEATA SI LA MULTI ANI!!!!!!

Alex, inteleg ca superpetrecere ati avut! Bravo voua, ma bucur ca v-ati simtit bine, asa sa fie tot anul! Geanta termica, din aia ca a Ioanei am, de la Chicco, nu e de treaba, deci nu o recomand!

Andreea, ce program frumos si incarcat! E zapada in Maramures, cel putin asa se aude, asa ca...have fun!!!! Si la noi mosul in persoana abia la anul vine, am zis ca atunci va intelege mai bine semnificatia!

Elena, cum a iesit peterecerea???

La noi a fost tare frumos, Sara e mult mai bine, decat am inceput Ospamoxul, nu a mai facut febra si e chiar ok. Am dansat toti trei, am papat bine peste si salata de fructe, dupa care Sara a adormit si eu cu tati am mai petrecut, au venit prietenii cu sorcova, asa ca am avut o seara perfecta!

Pentru mine anul care a trecut a fost unul minunat, redescoperindu-mi puiul si dragostea pentru familia mea de fiecare data! M-am bucurat de fiecare zi care a trecut, de fiecare zambet, imbratisare, pupic, cavant nou. Am fost fericita si stiu sigur ca asa voi si de-acum incolo. Doar de noi depinde sa ne facem viata frumoasa! Si voi ati fost niste prietene nepretuite pentru mine!

Iata si nite poze de revelion:

http://www.flickr.com/photos/14057076@N07/?saved=1

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

LA MULTI ANI!!!!!!!!
Andreea ce mare a crescut Eric!!! Si ce fain se uita el in carticica...asa facea si Diana de Craciun, se uita prin ele si dupa-aia le baga in gurita si cred ca in mintea ei zicea hmmm...ce carte buna am nimerit

Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii

de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara2007 spune:

DIN ANUL CARE TRECE CELE BUNE SA TII MINTE
CELE RELE SA SE SPELE,
CELE BUNE SA SE-ADUNE
SI IN ANUL CARE VINE
SA ITI MEARGA SI MAI BINE..

EU VA UREZ UN SINCER SI CALDUROS LA MULTI ANI,SA NE REVEDEM CU DRAG IN ANUL ACESTA,CARE SPERAM CA V-A FI MAI BUN,MAI BOGAT ,PLIN DE BUCURII SI IMPLINIRI DE TOATE FELURILE..

Am vazut si eu o gramada de poze cu voi de craciun,de revelion....sunteti foarte frumosi toti,aveti niste familii si copilasi minunati.

ALEX si eu tot din cora am geanta,de care zicea elena...dar sincer n-am folosit-o inca niciodata.nici nu stiu daca am sticlute asa mici.SARA e la sticle mari,numia foloseste micute.dra cred ca-i bun dupa cum arata.chiar o sa-l folosesc si o sa-ti spun.

ANTONI si eu am patit cu sara cu trezitu,dar s-a linistit dupa o vreme..nu stiu cauza.la ea ar putea ar fi putut fi mia multe.distractie faina la ski...si noi ma fost anul trecut fix in perioada asta.

eu am lasat-o pe sara sa meraga in ungaria la haidu cu taica-meo de rev,adica pana duminica.acuma sunt prima data fara ea.asa o zi a mia fost...dar nu 5 zile..o sa vad cum imi e..

ALEX in BAMBOO ati fost cumva?cred si eu ca v-ati distrat.asa sa o tineti tot anul.

ELENUTA...f bine ca ati tinut revul in familie,asa s-a chefuit si dragos..

va urez o zi buna si distractie faina in continuare..

ioana...mami de sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

LA MULTI ANI!!!!!!!!!!

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Gabi nu v-ati mai dus la cabana? Oricum, sotul tau a fost in cistig, cu 2 fete ca voi!

Sara ce dragut e tatal tau si ce bine ca te poti baza pe el, 5 zile sa aiba grija de Sara!

Ramona ce face Bea?

Noi am stat, cu P, pina la 1 la revelion, nu a adormit pe masina, asa ca 30 de minute a mai stat si prin casa... apoi a adormit, dar toata noaptea s-a foit... Dimineata a fost inca obosit, dar dupa somnul de amiaz si-a revenit! Nu e usor sa chefuiesti, dar se va obisnui el pina la 20 de ani!

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

LA MULTI ANI!!!!!

AHO, AHO DE ANUL NOU
CA GAINA N-ARE OU
SI COCOSUL N-ARE GUSA
I-A MAI DA UN LEU MATUSA.

Elena si Dragos Stefan

Floare alba, floare albastra, ce dor mi-ai lasat..........

Mergi la inceput

multumim de urari, foaret frumoase

noi am chefuit pana la 7 dimineata , a fost superb mai ales k am fost alaturi de cei dragi, pana la urma numai Dragos a fost cu noi restul bebeilor au ramas acasa la ei cu bunici sa se poata odihni

am avut ceva emotii k nu va dormi D in asa harmalaie insa a fost super super cuminte , la 10 l-am dus la culkare si a dormit pana la 4 , l-am adus cateva minute la petrecere insa era asa de rusinat incat l-am dus inapoi si s-a culkat singurel iar la 8 s=a trezit

eu eram franta , norok cu tati care s-a trezit pe la 9 si a mers cu el in salon s-au jukat, au papat iar la 12 au venit la mine , am tras un , apoi la 13 s-a culkat Dpana la 16 si am mai dormit o tura cu el.

in amre a fost foarte ok, toata lumea a fost fericita

Elena si Dragos Stefan

Mergi la inceput

poze am sa va pun zilele uramatoare , eu care eram cu pozle acuma ma dau batuta sunt prea obosita

alex o sa iti pun poze cu termosu zilele astea

gaby frumoase pozele, insa Sara e tot mai mare si mai frumoasa

sara sper k v-ati distrat si o sa incepeti cu dreptul noul an, sunt tare fericita pt voi . Doamne ajuta

si noi avem putine problemem de sanatate adika ne curge nascu, tusim mult sper sa nu fie foarte grav, ii dau imunorezistant si sirop de pin pt gat

va pupam

Elena si Dragos Stefan

Mergi la inceput

LA MULTI ANI!!!!!! SF. VASILE

Elena si Dragos Stefan

Mergi la inceput