Neurolog copii

Neurolog copii | Autor: filofteia

Link direct la acest mesaj

Puteti sa-mi recomandati un neurolog pentru copii? De preferat in Bucuresti!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danyelama spune:

Dr Dana Craiu de la CMU Kids. Este o doctorita tanara dar nu ezita in diagnostic. Chiar miercuri am fost la dumneaiei si am fost foarte multumita.
sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Multumesc mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Filofteia, mai in gluma mai in serios, eu iti voi recomanda la cine sa NU mergi. E vorba de Sanda Magureanu (Bucuresti).
FOARTE BUN este Radu NaghiutBucuresti), neuro-psihiatru de copii si adolescenti (si homeopat, pe deasupra). Nu stiu daca tie iti trebuie si psihiatru, dar, de regula, aceste doua specialitati le gasim impreuna la majoritatea medicilor, nu stiu de ce.
Numai bine si sper sa gasesti ce este mai bun!

Cristina, mami de Nicolae-Razvan (31.01.2006) [Sindrom Asperger]

www.dropshots.com/asteryaro
www.dropshots.com/asteryaro1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buburuzica_2005 spune:

Dna Dr.Gherghiceanu este un neuropsihiatru foarte bun.O poti gasi la Sp.Obregia sau la un cabinet pe la gara de nord.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

La spit Grigore Alexandrescu sau la clinica Recover, dr Bogdan Ciocea.

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

Tot pe Dna Dr Craiu o recomand...fara pastile, pe care altii ni el recomandasera, a reusit sa isi dea seama ce are copilul meu si sa ne impinga catre kinetoterpie intensa..si aucm rares merge perfect, alearga, este un copil normal...ii multumim

bulinuta mamica de bulinel dragutel

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Ajutati-o pe Sonia,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fiona67 spune:

Dr Catrinel Iliescu (sp Obreja) - Medlife
Dr Carmen Burloiu (SP Obreja) - Sanador

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Eu ptr Dana Craiu am o mare bulina neagra!
Am ajuns la ea anul trecut, disperati fiind, cu interventii etc. Ca de, asa te duci la pomul laudat.
L-a examinat pe Andrei in prezenta a mai mult de 20 de studenti, ba mai mult, i-a intrebat daca vor sa il manevreze, de parca Andrei era material didactic, dupa care ne-a spus clar ca are epilepsie si ca medicamente sunt multe de incercat, iar in treacat, sucindu=l si rasucindu-l, a sugerat ca trebuie fizioterapie.
Acest diagnostic nu a fost confirmat de nimeni, desi am fost si la spitalul ptr copii din Boston pentru investigatii amanuntite!

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!

Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui asteryaro

Filofteia, mai in gluma mai in serios, eu iti voi recomanda la cine sa NU mergi. E vorba de Sanda Magureanu (Bucuresti).
FOARTE BUN este Radu NaghiutBucuresti), neuro-psihiatru de copii si adolescenti (si homeopat, pe deasupra). Nu stiu daca tie iti trebuie si psihiatru, dar, de regula, aceste doua specialitati le gasim impreuna la majoritatea medicilor, nu stiu de ce.
Numai bine si sper sa gasesti ce este mai bun!

Cristina, mami de Nicolae-Razvan (31.01.2006) [Sindrom Asperger]

Unde il putem gasi el dr Radu Naghiut? Vreau sa merg al el pt un control cu baietelul meu de 4 luni.

Iriss mami de
www.dropshots.com/iriss27" target="_blank">Yvonne-Maria (05.02.2007)

www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">David-Alexandru (08.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

iriss, pe dl. Dr. Naghiu il gasesti pe str. Concordiei nr. 25. tel. programari: 021-3366006.
Mult succes!

Kiki si Nicolae-Razvan (31.01.2006)

www.dropshots.com/asteryaro2

Mergi la inceput