Timisoara, Impreuna! (132) Craciun magic pt. Emma
Raspunsuri - Pagina 6
Ana68 spune:
Salutare pe fuga si bun venit fetelor noute,Denaira si adi_adi....
Simonelu,mami scump...ce tre'ia sa comentez io?!Ca la mine o fo' fisa de aluminiu,zau asa...pica greut...helpuieste biata baba din gashca!
Dorsilia...sa ai si tu un Craciun frumos!
Bag sama ca nu prea mi-ati dus doru'......asta asa,ca sa va intzep oleaca cu acushoru' de scorpie ce ma aflu...
Bey gagicelor,io am avut un week end "fericit":
- sambata dimineata mers cu mustaciosu' la urjenta,la judetean...am stat 3 ore acolo de m-am imbolnavit de scenarita...intr-un final era totul ok...ceva de genul Laurei cand o fo' in urgenta cu Clau si io zis doftoru' ca naste un baiat...care va mai amintiti...
- si second...Luanuta o facut duminica la 4 dimineata 39 temperatura,asa ca alt hei-rup si da-i mobilizarea...si eu cum mi-s din os de Hercule,adica suport la infinit si mi-s nemuritoare(sper ca stiti de gluma),duminica la ora 9 mergeam cu colinda,"ne dati,ori nu ne dati" la farmacie,dupa antibiotic.Bafta mea ca las mereu loc de saru-mana acolea...si ma stiu femeile alea...ca io mi-s aia cu cersitu' la antibiotic.
Asa ca azi,dupa o tentaiva esuata de a-mi face datoria la servici,carand si pe Luana dupa mine....Diana ne-a expediat de urgenta acasa pe amandoua...in concluzie,aceasta saptamana se prefigureaza ca stata acasa....deci nu stiu cand mai scriu p-acilea.
Multumesc de comentarii la fetele comentatoare...si ma bucur ca v-am adus olecuta de bucurie in sufeltele...si un pupat cu tzoc la sarboaica draga...
Aidutooooo.....fata draga....va pup si va imbratisez din tot sufletul meu de zapacita nebuna ce ma aflu,va iubesc mult si ma gandesc la voi...suna ampoohlea ce scriu,dar nu stiu sa ma esprim mai plastic....
Deci,cu previziunea neintratului prea curand prin forumel...va pup si va imbratisez cu mare drag in gashca mare,fara 'osebire...si va doresc din tot sufletul un CRACIUN FERICIT,sa va aduca Mosul fericire in suflete si bucurie in casa,belsug pe mese si ganduri curate...!!!!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Album pi casa
gabirus spune:
Sanatate bolnaviorilor.
Am primit un mail cu previziunile astrale pe 2009 pe grupul de astro. Il citesc si va scriu si voua, poate sunteti curioase.
Pana atunci, pupici dulci.
Hoinari suntem in viata asta, iar drumul spre casa cu greu il regasim
gabirus spune:
Nu va mai redau articolul de astro, este slab de tot.
Aici din pacate ploua ... sper sa soseasca ninsorile mult-anuntate, ca asa cum e acum chiar nu e distractiv deloc.
In rest totul linistit si frumos, ne relaxam, ne pregatim de Craciun. Nu sarim prea tare calul ca nu ma incanta sa stau inainte de Craciun ore si zile in sir la cratita ca apoi sa nu mai am chef de nimic.
Mi-am luat cu mine carti si prefer sa stau linistita si sa citesc, ca altfel oricum nu am timp destul pentru asta.
Hoinari suntem in viata asta, iar drumul spre casa cu greu il regasim
claudia74 spune:
Salutari de pe unde oare????????? din bucatarie ,abia sa scot si eu nasul,v-am citit in fuga,mai am de citit subiectul despre Aida si Emma cu rugaciunile .
Nu vreti sa stiti ce potoale se pregatesc la mine'n batatura,cel mai super cotoroage cu carne multa si usturoi,acu fierbe ciorba de vacutza,am prajit peste la cina,carnat proaspat de Ro si multe alte bunatati,zilnic cumparaturi,m-am dilit deja,dar de maine ne ocupam de amenajari interioare,pregatim toate ptr brad,inclusiv trenuletul cu aburi ce va merge in jurul bradului (daca nu l-or rezolva copiii) am nococ ca ma lasa cei cu lucrul in pace,au venit niste polonezi acolo,dar maine m-au chemat la un Azil de batrani unde am bagat CV-ul ami de mult sa vorbim, tot la bucatarie is curioasa despre ce e vorba si cat se plateste.
Eu va doresc din suflet petreceri frumoase,clipe de Sarbatoare magice alaturi de cei dragi,aoleo ce tipa copiii astia!!!!!!!!Sper sa mai pot intra si eu putin pe aici, va pe toate.
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
claudia74 spune:
Deci s-a facut in 24 la ora 13
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
geta_florina spune:
hello ....
Katik merci de cafea.... mai dau si eu un rand .....
ce mai fac copiii? sunteti ok acum? noi da, speram sa facem o pauza intre raceli ... ca m-am saturat de atatea siropuri si siropele ...
Ano sa stii ca eu chiar ti-am dus dorul ... chiar aseara ma gandeam ca oare ce mai faci de nu mai scrii pe aici. imi pare rau ca ai avut asa un weekend, dar bine ca s-a terminat cu bine. sanatate la bolnaviori.
Claudia ma bucur ca si tu esti mai bine ... spor la pregatirile de sarbatori ... trimite si la mine niste potoale de-ale tale ...
Deianira si Adi-adi bine ati venit, si eu sunt cam noua printre fete
Laura m-am bucurat sa mai aud de tine, tare as vrea sa ne cunoastem intr-o zi si sa-ti vad dulceata aia de fetita ...
cat despre ce i-am luat lui Alexutzu, un tren mare, mare si cu multe vagoane ... cum zice el si azi mai mergem sa-i mai luam ceva. bradutul inca nu l-am facut , azi mergem sa-l cumparam si-l facem in seara de Ajun.
noi de Craciun ramanem in Timi, eu lucrez si azi si maine, apoi sarbatorim Craciunul prima data doar noi in Timisoara (pana acum am fost la arad de fiecare data) la casa noastra . doar a 2-a zi de Craciun, vineri plecam la Arad. si revenim din nou in timi sapt viitoare ca eu nu am concediu. cam asta-i programul ...
Aida cu toata inima si tot sufletul meu sunt alaturi de tine, ma gandesc la voi tot timpul si ma rog
va pe toate, toate, fete dragi cu suflet mare
Geta, mami de Alex
poze
Mariaa spune:
morning
noi am primit cadou de Craciun o zi in plus liber de la job, so azi mi-am implinit o dorinta ce-o scriam pe aici zilele trecute azi m-am trezit tarziiiuuuuu, sunt in pijamale c-o sub nas si lenevesc
va tzuc pe toate, sa aveti spor la treburi si la cozonaci dar si la citit
un copil creste in inima mea
Doris-Alina spune:
Neatza
Ana, sanatate la Luana si la Mariusake...
Si Ines a incasat ceva, peste tusea ramasa si nevindecata, acum are si muci, bine ca nu-i febra.
Noi azi suntem invitati la 17 la ziua finutzului, implineste 6 ani.
M-as fi dus si eu in centru, sa o ascult pe Narcisa Suciu, dar din pacate, nu pot lipsi de la eveniment...
Curatenia e gata, impodobit si bradutzul meu, mai am sa pun perdelele.
aseara am fost la Selgros, dupa ultimele cumparaturi, e mai aerisit ca la real, asta daca mai aveti ceva de luat, sa stiti.
Am reusit sa ma vopsesc si eu, ieri...in sfarsit.
Spor la treburi azi...
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem, dar ne pot calauzi in viata.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories