Timisoara, Impreuna! (132) Craciun magic pt. Emma

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Dana, draga, normal ca intre 17 si 19, 30 am fost..ba chiar de la 16, 30 eram in Centru.
Am stat pana la 18, 15...
Intr-adevar erau doua corturi, unul mai mare in stanga scenei, si altul mai mic, in drepta, dar goale, si inchise.

No, nu-i bai, noi sa fim sanatosi...
Ideea este ca eu am trimis la toate fetele, mesaje pe ms...eu una imi cer scuze de incurcatura, daca le-am pus pe fete pe drumuri.

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Uneori, chiar si sa traiesti e un act de curaj. Seneca

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

Neatza natiune. Incep sa ies din ale mele. Drak mort nu s-o vazut vb anei...ma dreg io, sau cel putin is optimista. Deh...m-am obisnuit...gripa lunara...ca ciclu...
Danitino, io te sunasem intr-o zi, caci in prostia mea m-am gandit ca ai putea sa incerci cu un anume ceai niste lucruri. Da-mi pm daca te intereseaza sa-ti povestesc.

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in 24 Decembrie, ora 13

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anda

Deh...m-am obisnuit...gripa lunara...ca ciclu...

Monumentala asta, o pastrez, jur!

Uneori, chiar si sa traiesti e un act de curaj. Seneca

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Io spal geamurile, mai am sa aspir...

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in 24 Decembrie, ora 13.

Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem, dar ne pot calauzi in viata.

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Silvana si Paul

Sunt PUTERE SI IUBIRE pentru pretioasa Emma, in 24 Decembrie, ora 13

Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

si tocmai cind credeam ca am terminat, a trebuit s-o iau de la capat . am amenajat o sala la noi cu brad de 3 m si alte alea caci li s-a rasculat ideea ca totusi sa facem un party pentru copii. viata, mea...in doua ore tre sa fiu cu edi aici la firma. asa ca va pupez, ma gasiti pe mobile daca ..ceva, careva ...cu mine...

aaa, daca cineva are vreme sa gateasca de craciun, accept si pizza, si mai ramane ceva prin oale...sa dea un semn, caci la mine jale mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihi spune:

am plecat sambata ca sa ma intorc duminica inapoi...m-a fraierit al meu...ca nu mai lucra ...e la lucru ca doar nu s-o gatat anu...si io am venit cu americanu ca ieri o fost tare marait...si o avut si ceva febra..Lori si Arpi...au ramas la ai mei...nu stiu cand plecam la bv...ori maine ori poimaine...dac anu chiar de craciun

ieri a nins la ai mei...si am mancat si racituri...pifti sau aite...cum vretzi sa le ziceti...sic sac..

gasca

mihi

ceva de genu asta am vrut sa propun eu cand am aflat de Ema ca-i bolnava...da nu am indraznit...bine ca sunt fete curajoase...ca io vai si amar...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

cu voia Aidei
PUTERE si IUBIRE pentru PRETIOASA EMMA in 24.decembrie, ora 13!

Doamne Ajuta!

un copil creste in inima mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi_adi spune:

Intre doua tavi de praji, va multumesc si..........bine v-am gasit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

Seara buna, am revenit si eu.

Azi am fost totusi la copii. Dupa un ping pong cu cererea nostra - e aprobata, nu e aprobata, e, nu e, e, nu e... am primit telefon sa merg. Asa ca am sarit din pat, am convocat intalnire si de dimineata pana seara am fost tot pe drumuri . Macar s-au bucurat copilasii, le-am luat ce mai ramasese neluat de pe lista si dulciuri, fructe, jucarii :-)).

Vad ca toata lumea se pregateste intens de Craciun, pe mine ma paleste depresia in perioada asa, cand is high, cand is low, cand zambesc, cand bocesc .
Am pregatit si eu in mare ce era de pregatit, am facut ultimele cumparaturi de cadouri, mai un pic si vine mosu' la cei ce au fost cuminti .

Aida, ma gandesc zilnic la voi. Zilnic. Din tot sufletul meu imi doresc sa se faca matza mica bine, ma termina gandul ca un copilas sufera. Sunt frustrata ca nu pot fi de folos cu nimic, dar vreau sa stii ca toata gandurile mele pozitive sunt alaturi de voi! Te imbratisez.

O seara faina va doresc la toate!

Good things happen to good people.

Mergi la inceput