Timisoara, Impreuna! (132) Craciun magic pt. Emma

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Pe bune ca incep sa cred in supercalifragelistic...ca atatea chestii minunate am auzit de Craciunul asta si atatea lucruri bune s-or petrecut...ca,zau,de nu-i cu adevarat magica sarbatoarea asta...Pfuai!Ma ia cu furnici pe sira spinarii!

Pupaciuni la tot boboru'!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Album pi casa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi_adi spune:

Iata ca vine si 27 dec.Maine e ziua mult asteptata de mine!!
De dimineata voi pleca inspre Timisoara, sa vad minunatul oras in strai de sarbatoare!
Cred ca pentru mine asta va fi partea cea mai frumoasa a sfarsitului de an!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deya spune:

Eu ma echipez plec la poale de Semenicma bucur ca e mai liniste si pace aici la noi.

Ps:Danitin mi te imaginez facand echilibristica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Magie...feerie...zapada...miracol... pace... liniste... iubire... credinta... caldura... daruire... de toate acestea am avut parte de acest Sfant Craciun.
Un Craciun care ne va ramane in suflete ani multi de-acum inainte!

Noi ieri dupa masa de pranz, am iesit la o bulgareala, tocmai la Bazos, unde, spre surprinderea noastra, am gasit zapada neumblata!

Ana, sa-ti traisca nepotica, sa va bucurati de ea! si refacere rapida mamicii!
Atat de fain ai scris, simt fiori...
Felicitari pentru Alex!

Dana, o sa trimit si eu poze, diseara, daca nu-i tarziu...

Aidule, cred cu tarie ca cineva, acolo sus, va iubeste!
De fapt pe toti ne iubeste! neconditionat...

Ne-am rugat si ne vom ruga, zilnic, cu toata credinta, cu tot sufletul...

Inca nu am pus pozele , ca-s multeeeee...

Da m-am jucat putin, si iaca ce-a iesit...
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7b3fd169ac77658a56280a&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Magia Craciunului

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem, dar ne pot calauzi in viata.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela03 spune:

Buna ziua, dragelor.
Mi-am facut bagajele si merg cu Robi putin in excursie, in judetul Hunedoara. Ieri i-am explicat lui Robi, amandoi parintii, sincer ce se intampla si a inteles totul foarte bine. Chiar a reactionat pozitiv, a spus ca el a inteles ca schimbarea a avut loc ca sa nu mai planga mama. Si parea bucuros ca acuma mama nu mai plange.
Sper sa am un drum bun si sa ajung bine, e pentru prima data cand calatoresc singura cu Robi, voi fi sofer pana acolo.
Multa sanatate Emmei. Ma bucur ca va simtiti bine de sarbatori.
Va pup pe toate si aveti grija de voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lore03 spune:

CRACIUN FERICIT !!!!!!!!!

Dragele mele va pup pe toate si cele pe care le cunosc si pe care nu .Am fost impresionata de tot ce am citit aici si mi-am dat seama cat de multe am pierdut .Ma bucur totusi sa va regasesc la fel de unite si de optimiste .Sunteti o minune de fete si m-am tot gandit cat de mult m-ati ajutat cand mi-a fost greu si cand eram singura si aveam nevoie de o vorba buna .Va multumesc pentru tot si sa va de-a Dumnezeu tot ce doriti si pentru noi toate anul care vine sa fie mai bun .
Aida ca intotdeauna sunt mai mult decat impresionata de puterea si optimismul tau si cred ca Dumnezeu vede asta si face minuni .Iti doresc draga mea multa sanatate EMMEI si voua asa cum spunea o mama care a trecut prin ce treci tu ..........peste ani sa spui ca sunteti fericiti sa fiti inca parintii Emmei .Ma bucur ca te-am cunoscut si cunoscandu-te mi-am dat seama ca durerea mea este mica .Dumnezeu sa fie cu tine .
Pe restul nu va iau la rand pt ca poate as uita anumite aspecte sau nu le mai cunosc .Dar tot timpul sunt cu gandul la voi .Sper sa ma iertati pentru ca nu am mai intrat dar nici pentru mine nu a fost un an usor .............in vara am operat-o pe Laura de polipi , apoi a facut pneumonie , la spital a cazut din pat si si-a fracturat clavicula iar acum are varicela .
Eu nu imi doresc decat ca anul care vine sa fie Laura sanatoasa si eu la fel sa pot avea grija de ea .
Va pup pe toate si promit ca de acum sa intru putin mai des sa va citesc dar si sa va scriu .
O zi frumoasa ca sufletele voastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Wooooow, m-am vazut pe RealitateaTM. Haios! Pacat ca am o fatza voodoo in poza

Dragele mele fete, ma simt la fel de patrunsa ca voi de aceste Sarbatori. Anul acesta intr-adevar au fost altfel, mai pline de bunatate, parca am uitat deja de toate lucrurile inutile de pe lumea asta care ma framantau degeaba.

Noi am fost azi la Baisoara, sa cautam zapada ... si am gasit-o!!! Multa! Ne-am dat cu saniuta si ne-am bulgarit pana au inghetat piciorusele piticilor si s-au cerut acasa.

Va pup cu drag pe toate si continui sa ma rog pentru Emma si familia ei.

Hoinari suntem in viata asta, iar drumul spre casa cu greu il regasim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Aida, si ma bucur din suflet ca sunti mai bine , Doamne ajuta! sa fie din ce in ce mai bine, sanatate multa si sa va ovroteasca DD
fetelor voi toate sunteti minunate

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi la ora 13.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Craciun fericit dragelor!

Ma bucur ca ati petrecut in liniste
Noi in seara de Ajun am avut musafiri, copii s-au jucat iar noi cei mai am povestit pana tarziu in noapte. Ieri am stat la casele noastre si ne-am mutat, vorba Anei, de pe un pat pe altu.
Ana, sa va traiasca nepotica!!

Un gand si o rugaciune in fiecare zi pentru matza Emma si mamica ei

Silvana si Paul

Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

morning
noi ne pregatim azi pentru parastasul lui mamon de maine, imi vin niste rude din Ardeal astazi. nu stiu cand o sa mai pot intra insa la ora 13 o sa fiu cu voi Aidule
Lore, te pup pe frunte, sa nu ne mai parasesti
deya,ela, drum bun si distractie faina! ela nota 100, bravos copila!
adi, uelcam la Timisoara :))
Ano, m-ai ametit cu supercalifragilistic si ma gandeam c-o dat si peste mine minunea, insa nope, azi dimineata m-o vizitat rusu
daca nu mai intru nu uitati ca maine deianira da de baut maine s-o trageti bine de perciuni
monica,
tare bine au picat zilele astea, ne-am rupt de realitate si am plutit putin printre nori :)
pup iu all, sa aveti o zi buna.

un copil creste in inima mea

Mergi la inceput