Timisoara, Impreuna! (132) Craciun magic pt. Emma

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Neatza...si Craciun Fericit!

Bem cafelutza si mancam cozonac...si admiram peisajul, mai vreau sa ningaaaaa...
Ines vrea cu saniutza...

Cum a fost aseara? in casele voastre? a venit Moshul? la noi da, toata lumea super fericita!

Mariuca, sunt superbi cutzii tai...

Aidule, sa fiti iubite! zici ca ti-a placut colindul?

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem, dar ne pot calauzi in viata.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi_adi spune:

Invaluiti in magia Craciunului, cu speranta si bucurie in suflet, sa daruim iubire si sprijin, iar bunatatea si acceptarea sa fie mereu alaturi de noi!

CRACIUN FERICIT, PLIN DE LUMINA!

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Intr-adevar o zi magica. Ma uitam noaptea pe geam cum ninge si de fiecare data cand ma trezeam gaseam mai multa zapada. Absolut magic!

CRACIUN
FERICIT!

Aida
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Fete dragi cu ce va bucatariti azi?
Aida si Emma suntem alaturi de voi,vom fi mereu,Dumnezeu ne-a ascultat ieri rugaciunile,asteptam rasplata Sfanta in zile Sfinte de Sarbatoare.
Fain de voi ca aveti nea,noi avem ploaie zilele astea,io numai imi vad capul printre crastole,azi fac o supa de vita cu taitzei,rulada de carne umpluta,crochete de cascaval si de cartofi,am salata de castraveti cu smantana si usturoi,dupa cum vedeti lipsesc sarmele,poate fac maine ca e prea mult ptr azi,zilnic am gatit en gross si a si ramas de pe o zi pe alta.
Deya am primti raspuns de ls Azilul de batrani am si avut deja intrevedere,maine seara incep si acolo deci vreau sa il pastrez si pe celalalt job la restaurant deoarece sunt castigurile mici in ambele parti,acuma sa vad cu finantele cum va fi.
Va doresc clipe feerice de Sarbatoare Crestineasca alaturi de cei dragi in familie.

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Aida, m-am rugat pentru voi ieri la ora 13 si o voi face in continuare cat mai des. Va iubim mult!

Tuturor un Craciun luminos si nu uitati sa ii multumiti lui Dumnezeu pentru minunea nasterii lui Hristos si speranta vietii pe care El ne-a redat-o.

Noi ne pregatim de pranzul de Craciun. Anul acesta eu am fost responsabila cu fritpurile si tortul, soacra cu sarmale, racituri etc. Eva a facut oua umplute

Am gatit pui cu ciuperci si castane si friptura de porc cu pere, prune si vin rosu. Iar tortul are forma de stea , abia astept sa il gust. Poate ii fac si o poza sa va arat ce a iesit.

Cu multa dragoste va pup pe toate

Hoinari suntem in viata asta, iar drumul spre casa cu greu il regasim

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danitin

Clau draga, acu am aflat ca cica adresa de net nu duce decat 8 k. Asa ca ar fi de preferat ceva poze.

Asadar revin si zic ... vreau de la voi poze cu sarbatorile pe adresa stiri@realitateatm.ro. Am impresia ca la noi echipa nu e inca sudata cum trebuie, de aici niste balbe aferente. Dar chestia cu pozele de sarbatori e o idee de a mea si ar fi super ok pentru mine daca s-ar concretiza. Asa ca, va astept.

Dani, am trimis cateva poze. Sa ne spui si unde vor ateriza

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

aida, pupam la voi tare - tare!!!!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Pentru toate femeile puternice:

Mergi la inceput