Copiluti de mai-iunie 2005 (93)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Beatrice am vazut pozele, frumoasa sora ai, pare mai nordica decat tine, tu ai slabit parca prea mult, esti toata numai oase si piele, desi eu sunt innebunita dupa slabaturi parca totusi esti prea prea. Ai grija de tine! simpatica cipilica ta. La multi ani lui Seb, sanatate si norc! Cati ani a facut, ca n-am reusit sa numar lumanarile ? tare fain si castelelul, ca-n povesti.

Nelia eu am avut brad mare de cand ma stiu si n-am facut exceptie nici cand au fost copiii mici, nu i-a tentat niciodata sa-l darame, pisica in schimb a fost mai nazdravana. Eu prefer cel artficial, e la fel de frumos ca si cel natural (ba chiar mai frumos) si nu se usuca never. Cand vad cata risipa se face cu taierea brazilor in Ro, m-apuca ciuda.

Cris fa-ti timp si pozeaza fata!

Mercedes mai lasa cozonacii

Mi-ar place ca in preajma sarbatorilor sa intre toate fetele pe-aici, cate-un randulet acolo

Fetelor v-ar surade ideea sa facem un colaj cu copiii langa brad, in preajma bradului, avand ca tema sarbatorile de iarna?

Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Beatrice, imi place tare mult poza asta a voastra

Eli, de acord cu montajul.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Gabitza acum ramane doar s-o mobilizez pe Florentina sau daca se ofera altcineva ca eu nici nu ma pricep si nici timp nu am, dar mi-ar placea tare mult sa mai facem un colaj, ca cel de la 3 ani l-am ratat

Ce dor imi e de vremea cand imi savuram cafeluta dimineata cu voi aici, trebuie sa-mi fac timp sa impachetez cadourile, vorba lui Andrei, daca nu sunt impachetate, parca nu-s cadouri , ai mei mor de nerabdare sa vina mosu o data sa le dea copiilor cadourile

Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

Suntem ceva mai bine, si cu boala si cu comportamentul :)Multumim de urari, vad ca ne-au prins bine si suntem pe calea cea buna.
E pe un antibiotic foarte puternic care vad ca-si face tare bine efectul. Sper sa il tolereze si corpul si sa nu faca vre-o alergie si la sta acum ...
Tati l-a scos putin afara, caci n-a mai iesit de 2 zile, l-a plimbat putin cu saniuta.
Azi noapte s-a trezit cel putin de 5 ori, noroc ca m-am culcat numai la unu si ceva si a tot cerut apa. Cred ca ii cere corpul din cauza bolii. Chiar daca a facut o data pipi, a mai scapat si pe el spre dimineata. Ii era jena saracutului si m-a rugat sa nu il puna inapoi in diaper din cauza asta - dragul de el.

Elisor, daca ai fi stat cu el ieri sigur l-ai fi scos de pe lista lui Santa - i-am spus caci mai are 3 zile sa recupereze, altfel nu primeste nimic de Craciun.
Ai tai sunt mai rai decat cei mici (cine vorbeste ca de abia ma abtin sa nu le scot la iveala) si mai nerabdatori.
Suna tare frumos idea de album de Craciun cu piticii mai ales ca nu avem asa ceva.
As face eu colajul, dar la lipsa de timp va fi gata prea tarziu.

Lili, Cornelia la voi care mai e situatia?

Gabitzam, mi-a placut tare mult poza renului narava, tare haios si zbengheu Renul tau

Fran, welcome back - of toate belele si pe tine. Sa scapati de ele, sa va puteti bucura din plin de Sarbatorile de Iarna.

Olga, cum mai esti?

OanaEnglezoica - cel mai usor sa scapi de ei e cu rasul, sau taiat f.f.f scurt si spalat cu sampon specil de paduchi - cred ca exista si pe la voi. N-ar fi rau preventiv sa va spalati si voi cu acel sampon.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Hello

Eu nu am vesti prea grozave, gargarita mea tuseste iar, e la mama de vineri, nu am mai dus-o pentru jumatete de zi la gradinita. I-a curs si un ochisor vreo doua zile, i-a trecut, s-a transmis la celalalt si i-a trecut de tot in final. Repejor, cred ca de la curent a fost. Noi alergam de nebuni, sambata am fost la mama si am venit duminica dupa amiaza, la slujba am f mult de lucru, tati la fel, alearga si a mai si racit pe deasupra.
Azi am citi in diagonala ultimele pagini.
Anca
multumesc ca te gandesti la noi, sanatete multa lui Patrick. Dar e alergic? Mititelul totusi se comporta bine stiind cum se umfla. I-ati facut ceva teste sa vedeti la ce are reactiile astea?
OlgaT, tinem pumnii sa stea bebelina la locul ei la burtica
Nelia, ti-ai pus parola la album?
Danelutza, mai lasa frecatul si muncitul asa tare ca d-aia te doare mana:(

va pupa, o noapte linistita

“If you want to feel rich, just count the things you have that money can’t buy”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Sarutmana la fete de urari.

Elisor, ai mai, ca sor-mea e mult mai slaba decat mine. Bine e diferenta intre noi de 10 ani e drept. Ea nu are copii si eu am, si ea are 48 kg si eu 51. Am dus-o azi la serviciu la mine ca am avut ora si era terminata. Acuma doarme bustean. Dupa o ora de exercitii abia mai putea sa mearga. Asa tare m-am distrat de numa.

Seb a facut 34 ca intrebai... Tinerel...

Beatrice, mamic de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Buna.

Olga eu tin pumni stransi sa fie totul bine si puiul mic sa stea in burtica pana la termen.

Elisor ma bag eu la colaj numai sa imi spuneti ce vreti.o poza asa cu toate puse sau sa se vada una dupa alta.

Eu va citesc dar stau in umbra ca nu suntem bine si asteptam zile mai bune.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Buna si de la inghetatii de aici. E zapada, viscoleste, bate un vint de te indoaie, sint -21 de grade cu tot cu vint. Am fost astazi intr-o piata si pina la o farmacie si am crezut ca murim inghetati. Dar au adus brazi, am ochit unul la 50$, frumos, argintiu, se va duce Octav sa-l ia cind vine de la munca, mi-au spus ca dorm acolo peste noapte si sa vina sa bata la rulota, chiar daca piata se inchide. Am mai luat si niste podoabe pentru casa, abia astept, acum termin curatenia si miine aranjam casa, poimiine voi gati si seara facem bradul.

Cloreta, da, l-am parolat, ca toata lumea imi tot spune ca nu e bine sa pun poze pe net, m-am conformat pina la urma. Am trimis un mesaj cu parola pe contul comun. Nu am pus cine stie ce poze, pentru ca ni s-a stricat de tot aparatul de fotografiat, am cumparat acumulatori si tot nu merge, l-a dus sotul la magazinul de unde l-a luat si a zis ca e foarte frecventa stricaciunea la genul asta de aparat (dar de ce nu ne-a spus asta atunci cind l-am cumparat, ca alegeam alt model), il va duce Octav la reprezentanta Sony, dar nu stiu daca va reusi pina in Ajun. Sanatate micutei tale!

Beatrice, la multi ani sotului. Am vazut pozele cu sora ta, nu prea semanati, nu-i asa? Aveti un punct comun insa, sinteti slabe amindoua. Sa aveti o vacanta placuta impreuna!

Elisor, eu ma pricep, dar nu pot sa zic sigur ca fac, am mai zis o data si nu m-am tinut de cuvint si nu mi-a placut, de obicei ma tin de promisiuni. Dar daca apuc vreo perioada din asta incarcata, cum am tot avut in ultimul timp, e clar ca nu voi putea face si altceva in afara de ceea ce fac. Le las pe Florentina sau pe Gusta sau pe cine o mai vrea, daca ele nu au timp si la mine va fi liniste si voie buna...... atunci il fac cu mare placere. Si eu parca abia astept sa se faca seara de Ajun sa le dau ce le-am luat, parca as fi eu copilul. In legatura cu bradul, noi avem o experienta cu bradul de cind era Agata micuta, si l-a tras peste ea, a spart toate globurile si a plecat cu el de virf la plimbare. Il tira prin casa si a facut un scurt circuit instalatia... vai ce ne-am speriat. Tudora nu a tras de el, dar nici nu era la indemina, apoi anul trecut am avut unul mare, iar anul asta am zis iar sa-l luam mic... numai ca ala care mi-a placut si l-am pus deoparte e mare, nu atit inalt, cit foarte bogat, de fapt, de asta mi-a si placut.

Newmami, am citit cu tristete despre ce trage micutul Patrick. Tare rau imi pare, prea multe odata pentru un pitic. Sanatate multa si sa se faca mai bine pina in seara de Ajun, sa primeasca ce i-a adus Santa cu zimbetul pe buze.

Gusta, imi pare rau ca nu sinteti bine. Dar eu spun sa nu stai in umbra, vino aici si vorbeste cu noi, adevarata terapie. Sper sa nu fie sanatatea motivul, si indiferent care ar fi, sa nu va impiedice sa petrecei un Craciun frumos.

OlgaT, cum mai esti? Sper ca bebe sta bine acolo in burtica! I-ai spus ce o asteapta afara!?! Birrrr!

Nu stiu daca am raspuns la toata lumea, ca am citit rapid, dar ma opresc deocamdata, mai vin la noapte, ma duc sa mai calc, ca mai am o gramada si am zis ca termin astazi cu rufele si ordonatul si miine sa dau dau cu un aspirator si sa sterg pe jos. Dar cred ca daca termin cu rufele zic saru-mina, ca am spalat tot, dar s-au adunat la impaturit si calcat atit de multe si cum sint singura, nu cred ca pot sa le dau gata. Nu mai calc de mult tot, dar si sortatul si impaturitul imi ia la fel de mult. Dar imi pun un film dupa ce culc copiii, trag masa in fata lui si incet-incet le pun eu la loc. INca nu stiu ce voi gati pentru Craciun, ia puneti voi meniurile aici, ca asa imi vine mai usor sa ma hotarasc. Ma va intreba Octav miine ce sa cumpere si eu habar nu am.

CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU

Simplitatea in viata este adevarata libertate. (George Enescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

Of, mai Clara, n-ati scapat nici voi de belele? Nu-mi suna prea bine linistea asta din parte ta.
Sa se faca bine gargarita mica si delicata ca sa enjoy-nuiasca si cadourile de acasa. Tati o sa fie Mos si acasa? Cum ati planificat?

Nelia, las ca de miercuri se incalzeste si cand s-o topi toata zapada asta dintr-o data ... Mie sincer imi place asa alb si birrrrr - miroase a sarbatoare.

Olgutele, voi nimic? Sper ca sunteti bine.

azi Patrick a dormit la amiaza 3 ore ! si ma mir ca e 10 seara si nu vroia sa doarma ..

Gata ma duc la nani, ca am ajuns acasa numai la 8 seara, am muncit ca un erou, ma dor mainile de la atata butonat si ochii de binoclat in calculator.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Of, acum am vazut si eu... sincera sa fiu, si mie imi place ger si alb, mi se pare totul mai curat, mai ales daca nu am de iesit prea mult din casa. Dar cind se face mocirla sau ploua si apoi se face din nou frig si si e polei peste tot, atunci chiar nu-mi vine sa mai ies.

CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU

Simplitatea in viata este adevarata libertate. (George Enescu)

Mergi la inceput